Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 10. Okt. 2008 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
- SweetySweety
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2008
Nino Lubarda mnogi iz sveta mode zelo hvalijo !
Moraš brati bolj ugledne revije in časopise, kot so DELO, MODNA JANA, GLOSS, EVA, COSMOPOLITAN, ELLE:lol:
Dekleta so počaščena če jih ona sploh želi fotografirati za book.
Njena tarifa za kataloge je zelo visoka. Je med najbolje plačanimi fotografi Osebno sem prepričana; booke, ki jih naredi so prepoceni. Vendar jih dela le redkim, tistim, ki ustrezajo imageu agencije
Ker tako redko fotografira za booke, razmišljam, da je ravno obratno.
Tiste, ki pišejo proti se logirajo z večimi Nick names
Moraš brati bolj ugledne revije in časopise, kot so DELO, MODNA JANA, GLOSS, EVA, COSMOPOLITAN, ELLE:lol:
Njena tarifa za kataloge je zelo visoka. Je med najbolje plačanimi fotografi Osebno sem prepričana; booke, ki jih naredi so prepoceni. Vendar jih dela le redkim, tistim, ki ustrezajo imageu agencije
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
babyblush napisal/-a:ja a je tebe tud nategnila da si tok nastrojena proti njej????
glej, spostujem tvoje mnenje, pac si proti, kul ni panike
sam dj pac se ti moje spostuj in to je to
popolonoma spoštujem tvoje mnenje komentirala sem samo tvoj stavek, ki res zveni malo dvoumno..
drugač pa me ne rabi nekdo nat*gnt, da sem proti njemu nastrojena.. vidim in slišim kar je naredila nekaterim puncam in mi pač ni kul. seveda pa jaz nimam pojma o tej sceni in se izogibam komentarjem (čeprav spremljam temo, že zaradi vsakodnevne porcije smeha) ampak ta stavek sem pač mogla.sori
drugač pa praviš, da še nisi dobila slik.. kako si lahko prepričana, da tudi tebe nebo nat*egnila?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
SweetySweety napisal/-a:
hvalabogu.. verjetno bi bila vsaka počaščena, če bi jo hotel slikat nek znani fotograf.. ampak to ji še zdaleč ne daje pravice, da te punce pol okrog prinaša
SweetySweety napisal/-a:
ja valda kr nam je smisel življenja razmišljat o njej.. pač smo na javnem forumu, kjer se debatira.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 10. Okt. 2008 22:56, skupaj popravljeno 2 krat.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
red*cherry napisal/-a:Dej no dej, če bi bla lubadarka tako super, ne bi rabla niti ena se logirat zato, da jo tle nekdo brani in se smeje na vse pretege. Vse ve, ki imate 10 postov ali manj-kako zanimivo, da tako zavzeto ves čas spremljate forum in ste se mogle vse logirat in začet hvalt. Če bi bla nina zadovoljna s svojim delom, vse punce, ki so pri njej, in ne vem kdo še vse, bi se vam po domače povedano jebalo za vse kar tuki gor piše, ker mate pomembnejše opravke in svoj lajf in itak veste, da je pr lubadarki super, tako da kaj če vam naše mnenje?? Če nimamo pojma, kako je vse super, potem vas naši komentarji ne rabjo niti gant.
in točno tko je!
no, a bo še kakšna nova pršla s svojimi bajno zadovoljnimi izkušnjami?
- SweetySweety
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2008
red*cherry Kako si vulgarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko bi te le odkril kakšen zastopnik za avtorske pravice od NL. Ti redno brskajo po spletu za kakšno nelegalno objavo fotografij in podobnega.
Verjetno bo zadevo uredil urednik foruma D:D
ŽALJENJE NA FORUMU JE NEDOVOLJENO.
Preberi si pravila.
Če agencija zahteva tvoje podatke, jih bo dobila.
Gre za žalitev Ko bi le plačala odškodnino
Če bi kdo žalil tvoje starše in pisal o njih laži, ti pa veš, da so zlati starši, bi potem bila tiho????????????????????????
Normalno se odzivamo. Imamo pravico napisati resnico.
Verjetno bo zadevo uredil urednik foruma D:D
ŽALJENJE NA FORUMU JE NEDOVOLJENO.
Preberi si pravila.
Če agencija zahteva tvoje podatke, jih bo dobila.
Gre za žalitev Ko bi le plačala odškodnino
Če bi kdo žalil tvoje starše in pisal o njih laži, ti pa veš, da so zlati starši, bi potem bila tiho????????????????????????
Normalno se odzivamo. Imamo pravico napisati resnico.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
SweetySweety upam da ti Nina vsaj dobr plača, da se ne razburjaš tako zelo zastonj.
- babyblush
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2008
ja sori sam pac ne vrjamem vsega kar folk govori
pa sj za ostale agencije so tud govoril, da nat*gujejo folk itd. pa kaj
za vse, ki so dobri pri svoje delu, bo imel nekdo iz takih ali pa drugacnih razlogov kaj za povedat proti
vem, da bom dobila slike, ker jih grem v cetrtek iskat
me, ki govorimo nini v prid, oziroma ki smo za nino, govorimo iz svojih lastnih izkusenj, ki so pac dobre, in seveda s tem se tiste, ki je ne poznajo al pa nimajo dobrih izkusenj z njo, ne strinjajo---jst to cist stekam
itak je vsaka agencija iz svojih razlogov dobra in znana!!!!!
pa sj za ostale agencije so tud govoril, da nat*gujejo folk itd. pa kaj
za vse, ki so dobri pri svoje delu, bo imel nekdo iz takih ali pa drugacnih razlogov kaj za povedat proti
vem, da bom dobila slike, ker jih grem v cetrtek iskat
me, ki govorimo nini v prid, oziroma ki smo za nino, govorimo iz svojih lastnih izkusenj, ki so pac dobre, in seveda s tem se tiste, ki je ne poznajo al pa nimajo dobrih izkusenj z njo, ne strinjajo---jst to cist stekam
itak je vsaka agencija iz svojih razlogov dobra in znana!!!!!
-
love18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2007
no super ja prov mate ja zdej pa nehimo, ker se to lahko vleče v neskončnost in še dlje drage modelke bol ko bote zagovarjale svojo mamico bol bomo nekatere nasprotovale..vsaka ma svoja prepričanja, kaj ne tko d..če mate kaj pameti bote odnehale me pa tut
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov