Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ivanag917 napisal/-a:Jaz delam za Versce
Halo, js sem svoje že dosegla- VERCASE. IN STYLE magazine
Lahko grem še sam naprej.
Napiše se VERSACE, ti veleuspešen mednarodno uveljavljen model.
No, samo, da si ti pojem lepote in popolnosti, da lahko žališ nas ''navadne smrtnike''.ivanag917 napisal/-a:[/b]jagodka[/b]
Zelena zavist! Po moje si full grda bi te res rada vidla v živo
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
love18 napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:blondika napisal/-a::D Jagodka je bla pa tista po TV, a ne
jst sm tista boga boga punčka, k je šla tožart Nino in njeno agencijo na Preverjeno. Priznam.
ne ne tko se pa ne bomo šle! jst sm ta!
Ne se kregat, sej sta ble 2.
Cukr8 maš prov ja. K po-google-laš NL, je prva stran samih forumov in zaklenjenih tem.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 10. Okt. 2008 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- babyblush
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2008
ja vam se pa da prerekat na veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko
pa saj je jasno, vsak model potegne za svojo agencijo DDDDDDDDDD, kar je seveda cisto normalno!!!!
osebno imam izkusnje samo z nino, ker mi dela book, tako da ostale agencije res ne morm komentirat!!!!
nekaj mojih prijateljic je imelo tezave oziroma slabe izkusnje z bronze in hering model, zato sem se nekako teh agencij izogibala...seveda je odvisno od posameznice kako jo kje sprejmejo in punce, ki so tam, najbolje vedo kaksna je agencija in zakaj so se odlocile ostati.....nooooo, uglavnem, za zdaj se cakam svoje slikce, pa bomo vidli kaj bo
moram priznat, da glede na to, kaj sem prebrala tu na forumu o nini, tako ZA kot PROTI, pa tisto kar je bilo na Preverjeno, sem se odlocila za njeno agencijo tudi iz firbca, bi se lahko reklo
prijetno me je presenetila s samim sprejemom in odnosom, kar mi nekako najvec pomeni, vse je potekalo res odlicno, slikce pa bodo (upam) pokazale svoje hehehe
tko da lahko s svojega stalisca povem, da je nina odlicna kot oseba in kot fotografinja
ce je pa puncam v bronze pa kje drugje lepse, me veseli za njih, RESNICNO!!!!
pa saj je jasno, vsak model potegne za svojo agencijo DDDDDDDDDD, kar je seveda cisto normalno!!!!
osebno imam izkusnje samo z nino, ker mi dela book, tako da ostale agencije res ne morm komentirat!!!!
nekaj mojih prijateljic je imelo tezave oziroma slabe izkusnje z bronze in hering model, zato sem se nekako teh agencij izogibala...seveda je odvisno od posameznice kako jo kje sprejmejo in punce, ki so tam, najbolje vedo kaksna je agencija in zakaj so se odlocile ostati.....nooooo, uglavnem, za zdaj se cakam svoje slikce, pa bomo vidli kaj bo
moram priznat, da glede na to, kaj sem prebrala tu na forumu o nini, tako ZA kot PROTI, pa tisto kar je bilo na Preverjeno, sem se odlocila za njeno agencijo tudi iz firbca, bi se lahko reklo
prijetno me je presenetila s samim sprejemom in odnosom, kar mi nekako najvec pomeni, vse je potekalo res odlicno, slikce pa bodo (upam) pokazale svoje hehehe
tko da lahko s svojega stalisca povem, da je nina odlicna kot oseba in kot fotografinja
ce je pa puncam v bronze pa kje drugje lepse, me veseli za njih, RESNICNO!!!!
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
...
Zadnjič spremenil red*cherry, dne 10. Okt. 2008 22:58, skupaj popravljeno 2 krat.
- babyblush
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2008
glej, kot prvo nism rekla da sm sla samo iz firbca, ampak da je bil firbc tud prisotn
ja, sm model pa ponosna sm na to!!
nism jo prsla sm hvalt pa tud ne druge kritizirat, samo povedala sm svoje mnenje, tako kot vse ostale
na denar pa ne gledam tako kot nekateri, pac porabila bi ga za fotke al pa za kake druge stvari, vseeno ga ne bi bilo vec v roku dveh dni!!
pa ne, da bi se hotla s tem hvalt da mi denar ni problem al pa karkoli, samo pac ni mi zal to dat, tudi ce ne uspem!!!!!! pac ni vsem usojeno!!!
jst na to gledam kot na neko izkusnjo vec, ce mi uspe super, ce me pa kokr ti pravs >>nategne<<, pa svaka cast da zenski to rata!!!!
ja, sm model pa ponosna sm na to!!
nism jo prsla sm hvalt pa tud ne druge kritizirat, samo povedala sm svoje mnenje, tako kot vse ostale
na denar pa ne gledam tako kot nekateri, pac porabila bi ga za fotke al pa za kake druge stvari, vseeno ga ne bi bilo vec v roku dveh dni!!
pa ne, da bi se hotla s tem hvalt da mi denar ni problem al pa karkoli, samo pac ni mi zal to dat, tudi ce ne uspem!!!!!! pac ni vsem usojeno!!!
jst na to gledam kot na neko izkusnjo vec, ce mi uspe super, ce me pa kokr ti pravs >>nategne<<, pa svaka cast da zenski to rata!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov