Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Hehehehe...
Pol hočeš rečt, da ne razmišljate cel čas o tistih presuhih punčkah, ki skačejo okol po hodnikih pol nedelje?
Ej, zdej sem pa ful užaljena...
Drugač si pa pozabil, da smo čisto offtopic...
No zdej bi lagala če bi rekla da vas ne opaziva.... še posebno ko se recimo predstavlja Liscina kolekcija "oblačil"
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
To je bla pa samo Angel tam, jaz sem preveč ploh za to.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Ja, seveda ... kako si nej človek predstavlja drugače. Težko
-
pegi - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2005
Takole, jaz sem (in se še) ukvarjam z manekenstvom, in so me doskrat potegnili za nos. takole, na kratko ti povem, da manekenskega tečaja ni treba opravljati, ker jaz hodim po modnih revijah in nimam nobenega tečaja.
najpreprosteje je, če se želi tvoja sestra z tem ukvarjati da gre do modne agencije (Model grup, Bronz Models), kjer jo pofotkajo, brezplačno, res pa je bolje če bi imela book (ali pa vsaj zelo kvalitetne slike, samo to zopet stane) in tako se "vpiše" v modno agencijo.
in ko potem iščejo kakšno punco agencija pošlje slike in potem oni izberejo.
če te še kaj posebaj zanima se mi oglasi, povem pa ti da to da da 35.000 sit za manekenski tečaj je kozlarija.
najpreprosteje je, če se želi tvoja sestra z tem ukvarjati da gre do modne agencije (Model grup, Bronz Models), kjer jo pofotkajo, brezplačno, res pa je bolje če bi imela book (ali pa vsaj zelo kvalitetne slike, samo to zopet stane) in tako se "vpiše" v modno agencijo.
in ko potem iščejo kakšno punco agencija pošlje slike in potem oni izberejo.
če te še kaj posebaj zanima se mi oglasi, povem pa ti da to da da 35.000 sit za manekenski tečaj je kozlarija.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ja men se tut zdi too much... Sam čist iskreno... Videt 9/10 punc brez tečaja na pisti je muka za oči. Zdej pa vem, zakaj naše punce tok bolš hodjo od drugih... Sej ene majo naravno ful lepo hojo, sam takih žensk je bolj mal.
Pa brez zamere, ampak resno... Sem vidla na parih skupnih castingih, pa jaz ne bi teh punc nikol na pisto postavla, pred objektiv že, to je druga fora...
Pa brez zamere, ampak resno... Sem vidla na parih skupnih castingih, pa jaz ne bi teh punc nikol na pisto postavla, pred objektiv že, to je druga fora...
- libertad
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2005
evo jaz sem sele zdaj nekak prisla na tale forum tak da sem naletela na tole vprasanje o agencijah..mogoce je ze zastarelo ampak vseeno... imam nekaj izkusenj, pa vseeno mislim da nekako ni odvisno od agencije toliko koker od modela..ves ucasih je agencija zelo dobra , ti pa ne dobis dela..odvisno je vse od narocnikov in njihovih zelja...meni je osebno fajn agencija Bronz. Zakaj? Enostavno ker skrbijo za modele, ne pocutis se kot ena izmed stevil, ampak vedo kdo si z imenom in priimkom, pa ceprav imajo veliko modelov. Pa tudi menim, da tam delajo zelo dobre "book"-e , kar je zelo pomembno za model. tako, da tako lepo visino od 179 cm ne gre zanemariti, saj jo lahko lepo iztrzis...s to visino dobis modne revije, kataloge, editoriale, reklame, .... glede mer in anoreksicnosti- ce bo imela v glavi poslihtano kaj zeli in katere (normalne) mere zeli imeti-do anoreksicnosti ne bo prislo. sport je hkrati zabava in veliko pripomore k izgubi telesne teze. naj se prehranjuje zdravo, malce naj reducira ogljikove hidrate in sladkorje, malce vec beljakovin in bo...bo lusna, zdrava punca z veliko samozavesti lep pozrdav.[/img]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov