Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ashi napisal/-a:ni mi res jasno kak lahko šinfate, pa njenega dela sploh ne poznate?
ja faaaaak pol pa pokaži že enkrat njeno popolno delo, da bomo videle v kaki zmoti smo!!!!! kako naj vemo, da so slike tako super in vse je oh in sploh, če pa se tak izogibate temu, da bi to pokazale?!
my god mi gre to na živce.. cel čas že spremljam temo.. in vedno znova začneš, da kako lahko govorijo čez njo, če še niso videle bookov. ko pa te katera vpraša, če ji lahko pol pokažeš te slike se pa razpištoliš, da ti pa svojih slik zaradi drugih že ne boš dajala na internet!! mislim, pol pa se ne razburjaj da govorijo o stvareh (oz slikah) ki pa so bile dane na ogled in iz katerih je pač razvidno, da slike niso tak hudo profesionalne!! a pol so tiste slike, ki so krožile po medijih izmišljene?!
vsak bo verjetno bolj verjel dokazom, ki so VIDNI kot pa kr enim bejbam, ki pravijo kakšne high-quality slike dela, ko pa bi jih naj pokazale pa so naenkrat najbolj zadržane in se razburjajo. dokaži svoj prav pa se ne boš rabila z nobenim več pogajat in prepirat pa še super reklamo boš naredila za svojo agencijo..
Zadnjič spremenil rachka_, dne 10. Sep. 2008 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- dolcee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2008
ashi - jaz nič ne silim - toliko je drugih stvari, ki jih počnem, delam, ,,,
to je prišlo čisto nenačrtovano -----
in me briga kaj bo - če sploh bo kaj. živim na realnih tleh in hočm sam svoje fotke vidt - vseeno mi je če me ne pokliče potem več....
to je prišlo čisto nenačrtovano -----
in me briga kaj bo - če sploh bo kaj. živim na realnih tleh in hočm sam svoje fotke vidt - vseeno mi je če me ne pokliče potem več....
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
jessica, pa bi jih... brezveze se je s tem obremenjevat.. moje izkušnje z njo so pač super pozitivne.. zal mi pa je, da določene punce nimajo zadosti samokritičnosti .. njeni modeli ful delajo.. en od modelov je v honkongu.. nekaterim je ratalo tudi v parizu itd...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
kaj ti ne znaš brat?! sem jasno napisala, da sklepajo/sklepamo po slikah, ki se dajo videt! te pa se dajo videt na strani pa tudi na oddaji preverjeno so bile pred časom pokazane!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov