Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Sep. 2008 16:38

^^ + da znas sprejemat kritike, ker itak nikol ne moreš bit vsem všeč.
dolcee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dolcee » 10. Sep. 2008 16:39

ej fun

takoj, ko dobim book - ga boš videla - :cool:

....tudi sama čakam, da vidim kaj je s temi slikami narobe oz. kolk so profesionalne,,,,sej - jaz gledam to, kot neko izkušnjo - če ne uspeš - pač ne uspeš, ostane pa ti trajen spomin na neka leta - še mlada - ko je vse na svojem mestu :lol:

tako, da.....čakam slike in potem bomo videli.....res pa je, da za 600 eur dobiš kar uredu slike - če poznaš koga pač tako....

tukaj gre samo za to - da bi nina morala govoriti resnico - sej vrjetno jo :cool:

če pač hoče zasužit naj reče - glej punca dej mi 600 eur in boš mela pa mal boljše - hude fotke za na steno :lol:

grdo pa je to, da ste punce pač zavedene - lahko, da bom tudi jaz :lol:

ampak sej sem rekla - drag spomin:) :D
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 10. Sep. 2008 16:39

ashi napisal/-a:pa daj... kako je lahko top model GRD???

Z make upom, frizerjem, retuširanjem ipd. sigurno ne. Ko pa se zjutraj zbudi brez vsega vrjetno je res lahko grda, ko bom jaz sveža kot rožica. A nisi še nikoli videla kako vse to poteka? Top model moreš bit za cel dan, ne sam pri slikanju, če ne bi lahko tudi jaz to postala ;) :D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objavaNapisal/-a keya » 10. Sep. 2008 16:40

ashi napisal/-a:pa daj... kako je lahko top model GRD???

kako? čisto enostavno!!:P doohh :lach:

mislm ne me J no.. še nisi slišala, da je lepota relativna? ja, pač nekaterim je grda.. nekaterim si ti grda, spet drugim pa oh in sploh lepa... to smo še moji 9letni sestri dopovedali, da so take stvari relativne in da ne moreš posploševat.. đizs :roll:
in pol se najde še tvoja kolegica pr nl, ki zagovarja kako ste ve vse brihtne..

jullia_, Josephina & jemina :gut:
Uporabniški avatar
ashi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashi » 10. Sep. 2008 16:41

a_pikica_a napisal/-a:
ashi napisal/-a:jaz sem naredla polovičnega, ampak bom sedaj šla delat polnega (po enem fotoshootingu, ki mi ga je zrihtala). dolcee res probaj pri nini, nebo ti zau!! res profesionalen odnos in pristop, pa se nasplosno nina je kot zenska kul!! tiste, ki pa sinfajo njo pa naj se vprašajo kaj je ona sploh kriva, ali imajo sploh one prespektivo za modela? ker s konf. št. 40 pa res neboš model.. :) moreš nekaj dat na sebe! dolcee res probaj! nina je ful vredu! pa še book ti naredi super!! tip iz escade ga je ful prehvalo!! kvalitetne slike so res!

A čaki malo. Kaj zdej punce oziroma ženske s konfekcijsko številko 40 ne dajo nič na sebe?!
Sama imam št. 36, da ne boš kaj opletala z jezikom, ampak recimo moja mama ima 40, pa da dosti na sebe.

Nisem pa rekla, da lahko postanejo model. Drugič bolj izbiraj besede, ker lahko koga užališ.

EJ! prvo kot prvo.. manekenka s konf. 40 ne moreš bit.. drugo kot drugo.. ne mešaj zdaj tu zraven tvoje mame... ej.. sori, ampak če jaz vidim eno mlado najstnico s konf. 40.. sori, ampak meni je to zalostno.. pri teh letih bit "debel".. hell no! na mlajše je to letelo.. ne pa na starejše kot si ti rekla!
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Sep. 2008 16:44

Lol, sam punca, ki ima konf. st 40 ni debela.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Sep. 2008 16:46

Js mam ene stvari 40 številko, pa mam 177 cm in 65 kg. Pa se mi zdi, da nisem debela. Normalna ja, debela pa ne!
Mal pazi pri besedah.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Sep. 2008 16:46

Josephina napisal/-a:Lol, sam punca, ki ima konf. st 40 ni debela.

Kaj pa je? :? Js imam 34 / 36 pa nisem ful suha. :P
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 10. Sep. 2008 16:47

ashi napisal/-a:
a_pikica_a napisal/-a:
ashi napisal/-a:jaz sem naredla polovičnega, ampak bom sedaj šla delat polnega (po enem fotoshootingu, ki mi ga je zrihtala). dolcee res probaj pri nini, nebo ti zau!! res profesionalen odnos in pristop, pa se nasplosno nina je kot zenska kul!! tiste, ki pa sinfajo njo pa naj se vprašajo kaj je ona sploh kriva, ali imajo sploh one prespektivo za modela? ker s konf. št. 40 pa res neboš model.. :) moreš nekaj dat na sebe! dolcee res probaj! nina je ful vredu! pa še book ti naredi super!! tip iz escade ga je ful prehvalo!! kvalitetne slike so res!

A čaki malo. Kaj zdej punce oziroma ženske s konfekcijsko številko 40 ne dajo nič na sebe?!
Sama imam št. 36, da ne boš kaj opletala z jezikom, ampak recimo moja mama ima 40, pa da dosti na sebe.

Nisem pa rekla, da lahko postanejo model. Drugič bolj izbiraj besede, ker lahko koga užališ.

EJ! prvo kot prvo.. manekenka s konf. 40 ne moreš bit.. drugo kot drugo.. ne mešaj zdaj tu zraven tvoje mame... ej.. sori, ampak če jaz vidim eno mlado najstnico s konf. 40.. sori, ampak meni je to zalostno.. pri teh letih bit "debel".. hell no! na mlajše je to letelo.. ne pa na starejše kot si ti rekla!

Sori al si neumna al si slabo prebrala oz. mislim, da si oboje pa še nerazgledana povrhu. Draga moja. Napisala sem Nisem pa rekla, da lahko postanejo model. Ker vem da pač model s tako številko ne moreš bit. In mimogrede št. 40 lahko imaš tudi če si suh kot trlica. Poznam punce ki so velike. "Omfg", boš rekla "A res?" Dej punca razglej se malo. Đizs.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Sep. 2008 16:47

Haha, s številko 40 je človek debel? To pa je pogruntavščina prve klase :rofl:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 10. Sep. 2008 16:47

^^ Ja pa si :D .

Edit: Tole je blo za *hox*
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Sep. 2008 16:48

Ja kaj si pa pol ti? :eek:

Za konfekcijsko 40 te mora bit že kr dost skupi. :P
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Sep. 2008 16:50

*hox* napisal/-a:
Josephina napisal/-a:Lol, sam punca, ki ima konf. st 40 ni debela.

Kaj pa je? :? Js imam 34 / 36 pa nisem ful suha. :P

Jah hox, očitno mamo pač vsi svoja merila. In po slikcah sodeč si ti prov suha, očitno nimaš vsega razčiščenega v glavi glede teh številk.

Jah *mala* očitno nas je velik pol debelih. :lach:

MsN kdaj pa kdaj se je treba tud nasmejat. ;)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Sep. 2008 16:51

*hox* napisal/-a:Ja kaj si pa pol ti? :eek:

Za konfekcijsko 40 te mora bit že kr dost skupi. :P

Privatne zadeve o tem, kako suha ali pač ne, je katera od vaju, prenesita na ZS.

In ne pišite nebuloz - številka 40 se v svetu 'size zero' sliši ogromno, ampak če bi dejansko videle, kdo nosi številko 40, bi videle, da niti malo ne gre za ljudi, ko so močni ali jih je dosti skupaj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Sep. 2008 16:52

Zdej se pa res lahko očitno počutm debelo pri 177/65.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov