Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 6:11

to kar sem mela za povedat sem že povedala.in to je vse :)

in strinjam se s kr.eno.
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 02. Sep. 2008 19:58

tudi jaz se popolnoma strinjam s kr.eno.
dekle na fotki od purple, ce je starejse od 12 let, nikakor nima postave, ki deluje zdravo. Prosim, tele boki in nogice so boki mlajse najstnice. Tudi, ce je naravno suha, ampak tako suha naravno sigurno ni, ce je starjesa od max. 15 let. In zelo zalostno je, ce nekdo za Heidi na tistih slikah rece, da zgleda OK za nekoga, ki je ze rodil :?: Zgleda vitko za kogarkoli.
Mene resno skrbi za mlade generacije, ce jim je vzor dekle na zgornji sliki. :cry:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 02. Sep. 2008 20:33

Ok, Heidi tudi meni ni všeč oz. se mi zdi njena postava malo 'konjska' :D ..

Ampak me je pa včeraj zmotil dvostranski styling z modelom Majo Malnar v Cosmopolitanu (zadnje dni se te slikce kažejo tudi tamle na vrhu strani ob reklami za izbor Tally Weijl stilistke ^^ ).. Njej se pa res vidi, da je zbolela oz. je bilo to že javno izpostavljeno, tako da se mi ne zdi ok, da propagirajo takšen izgled v reviji :? ..
Ne vem no, mogoče bi slikce drugače gledala, če ne bi vedela, da je ona na njih :)

Link: http://www.tally-weijl.si/
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 02. Sep. 2008 20:46

A veš, da sm jst pa dons brala Novo in je tud ona notr, pa sm kar pogledala kakšn okostnjak je!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 02. Sep. 2008 21:09

o hudiča kak ma suhe noge. ona prej niti slučajn ni bla tok suha. in tole sploh ni lepo. tam na uni eni sliki hlače nosijo njo, dobesedno. vrjetn ma xxs hlače gor pa še vseen zgleda kot, da ji bodo zej zej dol padle. če pa tole ni shiranost in bolezen... :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2008 21:46

nastasia napisal/-a:tudi jaz se popolnoma strinjam s kr.eno.
dekle na fotki od purple, ce je starejse od 12 let, nikakor nima postave, ki deluje zdravo. Prosim, tele boki in nogice so boki mlajse najstnice. Tudi, ce je naravno suha, ampak tako suha naravno sigurno ni, ce je starjesa od max. 15 let. In zelo zalostno je, ce nekdo za Heidi na tistih slikah rece, da zgleda OK za nekoga, ki je ze rodil :?: Zgleda vitko za kogarkoli.
Mene resno skrbi za mlade generacije, ce jim je vzor dekle na zgornji sliki. :cry:

hvalabogu še ena, ki si ne zastika oči.
dekle-Vlada, mislim, da je starejša od 15 let, kar je seveda logično grozno glede na to kakšen okostnjak je.
In ja, zdravo suha.Ma ja bulšit!
in men je tud heidi čist kul:hvalabogu za normalno žensko in za žensko ki ima tud nekej v glavi!
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 02. Sep. 2008 22:51

Men pa neki ni jasno. Ok, so suhe, ampak recimo na tej sliki in na tej je ženska pravi okostnjak. Zdej pa ne vem, al na takšnh slikah, ki so res ornk ogabne, nardijo kako fotomontažo, da jo še bolj shujšajo, al je dejansko taka-ker kako ta ženska sploh stoji na nogah??
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 02. Sep. 2008 23:31

^^ Tole je sigurno zelo grd & krut photoshop :wink: :!:
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 03. Sep. 2008 9:42

Ok, če slučajno ni ... omg, obupno. Poosebljena anoreksija :P .
Hvala bogu, da ni velik takšnih.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Sep. 2008 9:55

Photoshop je.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Sep. 2008 10:55

Tole je popolnoma jasno, da je photoshop. Ce bi zdele našla original slike, bi vidli, da niti približno ženska ni taka.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 03. Sep. 2008 12:34

red*cherry napisal/-a:Men pa neki ni jasno. Ok, so suhe, ampak recimo na tej sliki in na tej je ženska pravi okostnjak. Zdej pa ne vem, al na takšnh slikah, ki so res ornk ogabne, nardijo kako fotomontažo, da jo še bolj shujšajo, al je dejansko taka-ker kako ta ženska sploh stoji na nogah??

Na obeh slikcah je fotomontaža (pr prvi se bolj vidi, da je sfotošopirano, pr ta drugi pa sam poglej senco manekenke na tleh - pa boš takoj vidla, da noge v senci zgledajo bolj zdravo :)).
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 03. Sep. 2008 12:39

^^ Ja, pa tudi stopalo (še posebej desno) je ostalo normalno.. Pa kost v gležnju je usmerjena malo bolj naprej, ne pa navzgor po tej palčki ('nogi'), ker je originalna noga pač širša oz. zradirana :)
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a WhiTe_ŁaDy » 03. Sep. 2008 16:22

pa sej pri taki suhi postavi pomojem da niti živa več nebi bla :eek: :eek:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Sep. 2008 17:10

Ampak da pri taki amatersiki fotomontaži še katera misli da so punce res vse take?? Očitno gre za anti-propagando fotomodelov; in na splošno trenutnih mognih idealov...

Zdravo/nezdravo?? Tudi zdravniki in strokovnjaki na tem področju ne ugotovijo vedno, a ima določena oseba težave s prehranjevanjem; ne da se to "kr tko na uč" takoj postavit diagnoze, vrjemite... Bulimijo ima lahko žal tudi normalna oziroma debela punca... In prav tako ni fer, da se določeno deklico označ za "bolno" na podlagi ene retuširane fotografije...

Sej ne rečem, marsikatera punca ki jo vidmo je presuha; ampak sama se je odločila za to, in če komu pač ni všeč, mu pač ni... :?

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov