Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Sep. 2008 16:07

Samo dejstvo je, da Heidi trenutno nebi bla pr Victoria's Secret, če si nebi že prej ustvarla ime. In imela je prej ko si je še ustvarjala ugled vitkejšo in lepšo postavo. Saj zgleda dobr za 3 otroke, sam če ba neb bla že prej znana, jo nebi nihče najel. Tud Victoria's Secret, pa čeprov so njihovi angelčki malo bolj pri seb.

Men tud tist editorial, ki ga jemina objavla ni kej preveč všeč, ima Anja ogromno boljših. Sicer pa za make up in frizuro (kar me najbolj moti), ni sama kriva.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Sep. 2008 16:29

red*cherry napisal/-a:
Heidi lahko primerjaš z manekenkami istega ranga kot je sama, ne pa z manj znanimi. Pa če bi rodila al pa če ne bi. Tle sploh ni pomembno al je ona rodila al ni. Tudi una Ambrossio al kaj je že, je rodila, pa se bo vrnila na manekenske piste slej ko prej.
Pa če Heidi ne bi zgledala tok dobr kot zgleda, si ne bi na čem mogla gradit kariere. Niti v preteklosti, niti v sedanjosti. Itak pa spada med starejše manekenke, kar se ji tud vidi in jo jst niti približno ne mislm primerjat z nekimi Sashami al kej podobnga.
BTW, ona niti približno ni moja najljubša manekenka.

WTF si pa zdej povedala? A se strinjaš z menoj, da neuveljavljena manekenka s takšno postavo ne bi prišla niti blizu pogodbam, ki jih dobiva Heidi?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 17:29

jullia_ napisal/-a:A se strinjaš z menoj, da neuveljavljena manekenka s takšno postavo ne bi prišla niti blizu pogodbam, ki jih dobiva Heidi?

Ne vem, ker nimam pojma o modni industriji, edin kar vidm po tv. Sicer pa, katera manekenka brez uveljavljenega imena pa bi bla pr Victorias secret? Nobena. Itak, da more bit uveljavljena, sej to je najpomembnejše za prodajo izdelka. O postavi se bom zadržala, ker res ne vem, men ma ona hudo postavo in tole perilo ful dober zgleda na njej, zarad jošk in bokov.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Sep. 2008 17:35

Men se Heidi Klum ne zdi slaba, njena postava je za leta in porode super. Se čist strinjam z red*cherry, da nobena neuveljavljena manekenka ne bi bla pr Victorias secret. Mislim, da če je že tolko let v modi in ker dela ( je delala ) tolko uspešno, ji lahko spregledajo ne več mladostno in čvrsto postavo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 17:38

p!ka napisal/-a:Men se Heidi Klum ne zdi slaba, njena postava je za leta in porode super.

Sej mislm, da se vse punce strinjajo s tem, sam heidi pač ni suhcana in je pr victorias secret zarad imena, TAKO KOT VSE OSTALE-gisele, adriana,.....
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 01. Sep. 2008 17:40

Sam če bi ble use tam samo zrad imena in ne ker so super manekenke pol revije ne bi ble tolko uspešne al ja ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Sep. 2008 17:44

Sam Heidi je bla včasih bolj suha, in imela je lepšo postavo in že takrat je bila pr Victoria's Secret, zdej je pač pri njih le zaradi ugleda oz. ker je že skoz. Če bi zdele iskal nov model, pa bi bla Heidi ista kot je, jo nebi izbral, tud če bi bla uveljavljena (sicer se pa trenutno nebi mogla uveljavt s tako postavo).
Sej Tyra je bla tud včasih veliko bolj suha in si je ustvarila ime, bla že takrat pr Victoria's Secret, potem pa tud ko se je mal poredila, je bla še vedno pri njih. Tudi revija za njih je bila njena zadnja v karieri.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Sep. 2008 18:22

red*cherry napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:A se strinjaš z menoj, da neuveljavljena manekenka s takšno postavo ne bi prišla niti blizu pogodbam, ki jih dobiva Heidi?

Ne vem, ker nimam pojma o modni industriji, edin kar vidm po tv. Sicer pa, katera manekenka brez uveljavljenega imena pa bi bla pr Victorias secret? Nobena. Itak, da more bit uveljavljena, sej to je najpomembnejše za prodajo izdelka.

No ne se zdej ven vlečt. Nekje se je pač morala uveljavit ane. In takrat je imela precej bolj manekensko postavo.
Samo to hočem povedat. In zato argument "seveda ima dobro postavo, saj je ja pri VS" ne drži vode. Ker ni zaradi postave tam, ampak zaradi svojega ugleda. Posteva je solidna, ampak daleč stran od tistega, kar je imela, ko je prišla zraven.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 01. Sep. 2008 19:07

Ah pomojem se pa kreatorji lih ne obremenjujejo z ugledi manekenk :? Če mu ne bo všeč, je vrjetn ne bo najel. Mogoče je tem ta znanim edin mal več oproščeno, kšna kilca gor al dol. Sicer so pa vse manekenke pr VS mal bolj konkretne, niso ful suhe. Men so seksi babe :wink:
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 01. Sep. 2008 19:19

Sej so že dosti teh znanih žensk k so jih odpustili in najeli kšne mlajše. Heidi je pa še kr uspešna.

Pr Victorii so meni tudi najlepši modeli, res da niso une standard shirane manekenke s posebnim obrazom, ampak so dosti lepše, naravne in sexy.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 20:27

jullia_ napisal/-a:No ne se zdej ven vlečt.

Se niti pod razno ne vlečem ven. Ne vem zakaj maš tak občutek. Moje mnenje je tako zarad tega ker se men tko zdi, ne zarad tega, da bom tlele gor izpadla ne vem kako al pa da bi se pred kom hotla ven vlečt. Niti najmanj.
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 01. Sep. 2008 22:37

*purple* napisal/-a:Lai Ming....Oh please, seveda se vidi kaj je shirano in kaj ni in to v katzerokoli pozo se postavi.
ti se pa zarad mene lahko tolažiš ja, ampak ptiči na veji čivkajo kako poteka modni svet.
dobro da se je našla ena gospodična ki bo spodbijala zdravniško reziskani in priznani ITM. :lach:
se pravi tudi tista dekleta ki imajo itm nad 45 niso debela, ampak normalne postave, po tvoje?
in še enkrat če ne znaš brat.človeku ki suh že po naravi se mu vidi da je že suh po naravi, vidi se pa tudi kdo je shujšan!
zate pa ne morm nč rečt, te ne poznam in te ne vidim.

Za moje pojme so take obtožbe, da je nekdo nezdravo suh brez poznavanja osebe in ostalega, simply obrekovanje, klevetanje, širjenje neresnice, call it what you want.

Ne, ni se našla ena gospodična, temveč strokovno podkovani ljudje, ki vedo en majčken več o tem kot ti in tudi marsikateri izmed teh zdravnikov, ki v nebo kujejo ITM. Najlažje se je seveda vsesti za mizo in preračunavat brojkice pa gruntat, koliko je treba gor/dol dat, malokdo pa se zaveda tega, da ITM ne upošteva razmerja med mišično in maščobno maso (besede strokovnjakinje za prehrano, fitnes&co, pa ne mislim sebe ;) )..

Sem čisto ok prebrala vse :)

In ne, ne vidi se, kdo je po naravi suh in kdo je prisilno shujšan - tako razliko lahko ugotoviš le pri izjemno suhih deklicah, ki imajo kakšno izmed prehranjevalnih motenj npr. Tako kot tudi ni rečeno, da punca, ki je suha pa ti izgleda zdrava (kljub suhosti), res popolnoma zdrava. Tega ne moreš vedeti, razen, če je ne poznaš ipd. Pika. Vse ostalo so le predvidevanja, lahko se pa tolažiš s tem, da veš. Tako meni velikokrat pripišejo to, da se pazim, da sigurno hujšam in kaj vem kakšne vse neumnosti, pa sem prej v taboru pridobivanja kilogramov kot izgubljanja - to ti hočem povedat, na videz ti lahko izgleda marsikaj, pa ni nujno, da je res.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Sep. 2008 22:46

če je tole zdrao suho pa naj me koklja brcne v tem momentu.
Obrekovanje gor ali dol, moje mnenje je tako in konec in ne boš me prepričala da je to zdravo!

ja sej sm rekla, da se je najdla ena gospodična, ki bo vse zdravniške teze ovrgla.LOL no.
ma podkovana gor al dol, mislm, da so leta dohtrskih raziskav jasno pokazala kaj je kej.

in ne sklepaj neki po sebi in po tem, kaj so tebi govorili drugi.Tok me občutek še ni prevaral, da bi zgrešila glede tega.Mislm, da ljudi znam precej dobro precent, vidm pa tud s kom je use ok zdravstveno in s kom ne.sploh pa bolezni prehranjevanja, tega enostavno ne gre skrit, pa če je človek viden v živo al pa na sliki.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 01. Sep. 2008 22:55

Čisto verjamem, da nobena agencija ne bi najela Heidi Klum v takem stanju kot je trenutno, če ne bi bila veliko ime. Ampak to me prav malo briga. Na mojo zdravo pamet ne vplivajo kriteriji modnih agencij. Za moje oči je ona zelo vitka ženska, kar je bolj vitko, je pa presuho.

Verjamem tudi, da so nekatere punce pač take, suhe - tudi jaz sem bila v najstniških letih, ne da bi se trudila zato. Sem pa proti, da se njihov izgled postavlja za zgled. Ne zaradi mene - sem prestara, da bi me uspeli prepričati v začarani krog obsedenosti z lastnim telesom in popolnostjo. Zaradi mlajših generacij.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 01. Sep. 2008 23:09

Sheesh, purple, daj dejansko preberi poste pa potem piši, ker tvoji odgovori res brcnejo v temo. Včasih se mi zdi, da samo preletiš, vidiš vsako peto besedo, sestaviš svojo verzijo in začneš udrihat nazaj.

Eno je tvoje mnenje o tem, kaj je zate suho, debelo, če ti je suho ali presuho lepo/grdo, če ti je debelo/predebelo lepo/grdo, nekaj povsem drugega je, ko nekatere krivično označič za bolne, shirane brez kakršnekoli podlage (razen tega, da imaš pač "dober uč" za to in "znaš ljudi dobro precenit") - vključno z zgoraj izpostavljenim modelom. TO je problem pri tvojem pisanju, ne tvoje mnenje o suhosti/debelosti in ne vem še čem. Zaradi mene si lahko misliš, da deklica na fotki vase vnaša le zrak, nikar pa se ne spuščaj v to, če je bolna ipd. Tebiizgleda nezdravo suha, če ima pa dejansko kak problem z zdravjem in tovrstnimi prehranjevalnimi motnjami, je pa drugo.

Mimogrede, sama sem precej podobna (govorim za postavo) gospodični na fotki, z nekaj minimalnimi razlikami (nekaj cm več v območju stegen in bokov z moje strani, sklepam po fotki). Eh, pa te je tvoj uč pustil na cedilu ;)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov