Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Sep. 2008 10:31

^^ Ne moreš na osnovi ene fotke sodit kaka je oz. kaka ni. Mal se čudno postav, kot je že rekla Lai Ming, pa zgleda čist grozna. Se mi zdi da ima čist lep in prov nič koščen hrbet:

SlikaSlikaSlikaSlika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 10:37

Ja že mogoče, ampak se prav vidi kako so te "manekenke" koščene, vse po vrsti. To je seksi manekenska postava.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Sep. 2008 11:01

^^ No zdj pa loh že nehamo razpravlat o tem kaj je za katero presuho/suho/seksi/neseksi/koščeno..itd. Usak ma svoj okus, in tale debata se lahko vleče v neskončnost.

Npr. ta manekenka na sliki je za moje pojme že mal preveč ˝obilna˝, pa ne me narobe razumet- ma super postavo, res hudo...sam za moje pojme :čist mal preveč jo je skp- za manekenko.

Pa ne me zdj napadat!
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 12:34

ŽuŽa napisal/-a:ta manekenka na sliki je...

...je HEIDI KLUM! :wink:
Men ma hudo postavo.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Sep. 2008 12:42

sej ma hudo postavo ... dosti boljše kot tiste shirane, anoreksične manekenke .. ki ko jih gledaš maš občutek da se bojo njihove tanke nogice vsak čas prelomle na pol ... a nima heidi že otroka drgač, al sm jst kej zamešala?:D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 12:50

Ja, pa ne enga, ampak že tri.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Sep. 2008 12:52

oh, jst bi tudi mela tako postavco pol ko bom že tri otroke rodila :)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Sep. 2008 13:11

^^ Sej ta fotka je bla mislm da samo po prvem otroku. Taka je pa po treh otrokih:
SlikaSlikaSlika

Sej zgleda dobr po tolkih otrokih, sam vseeno se strinjam z ŽuŽo. Sploh pa mi Heidi nikol ni bla všeč.

Js sem vedno in vedno bom prisegala na suhcane manekenke :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Sep. 2008 13:12

^^tud jst bi bla z veseljem taka. Sam pač glede manekenk mam pa svoje mnenje..pa to ne pomen da podpiram une k so čist shirane..ampak pač suhe. No sj Heidi je itak tud suha, sam pač mal drgač.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Sep. 2008 13:28

Ampak tukaj so spet same fotke Heidi v spodnjem perilu. Je bilo že napisalo, da so manekenke za sp. perilo bolj oblinaste od ostalih. Meni ona tukaj izgleda super, drugače so mi pa tiste bolj suhcene všeč.

V resničnem življenju bi se mi verjetno zdele čisto presuhe, ampak na pisto mi pa nekako ful pašejo s svojimi velikimi nezemljanskimi glavami :) . Imam pač različna merila za hude postave pri manekenkah, igralkah, športnicah in pri sebi (do sebe sem še najbolj prizanesljiva :) )

edit: Če ne bi bila Heidi pač Heidi, ki si je ugled in kariero ustvarjala 20 let, jo s tako postavo ne bi nihče najel.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 14:01

jullia_ napisal/-a:edit: Če ne bi bila Heidi pač Heidi, ki si je ugled in kariero ustvarjala 20 let, jo s tako postavo ne bi nihče najel.

Se sploh ne strinjam.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Sep. 2008 14:06

Prav, potem mi pa najdi fotke manj znanih manekenk, ki se po pisti sprehajajo s takim trebuhom (ki je sicer ful hud, glede na 3 porode, ampak še vseeno se mu pa vidi, da se je nekaj že dogajalo tam spodaj :) )
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Sep. 2008 14:21

jullia_ dober izziv :) pa še čist se strinjam s tabo!
Sicer jih bo bolj težko najdt, ker dejansko ni takih modelov, ker jih res nebi nihče najel.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 01. Sep. 2008 15:31

jemina napisal/-a:Tega

Slika Slika Slika Slika Slika SlikaSlika

tale je pa...khm.....čist nevšečna... :?

Lai Ming....Oh please, seveda se vidi kaj je shirano in kaj ni in to v katzerokoli pozo se postavi.
ti se pa zarad mene lahko tolažiš ja, ampak ptiči na veji čivkajo kako poteka modni svet.
dobro da se je našla ena gospodična ki bo spodbijala zdravniško reziskani in priznani ITM. :lach:
se pravi tudi tista dekleta ki imajo itm nad 45 niso debela, ampak normalne postave, po tvoje?
in še enkrat če ne znaš brat.človeku ki suh že po naravi se mu vidi da je že suh po naravi, vidi se pa tudi kdo je shujšan!
zate pa ne morm nč rečt, te ne poznam in te ne vidim.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 01. Sep. 2008 15:40

jullia_ napisal/-a:Prav, potem mi pa najdi fotke manj znanih manekenk, ki se po pisti sprehajajo s takim trebuhom (ki je sicer ful hud, glede na 3 porode, ampak še vseeno se mu pa vidi, da se je nekaj že dogajalo tam spodaj :) )

Heidi lahko primerjaš z manekenkami istega ranga kot je sama, ne pa z manj znanimi. Pa če bi rodila al pa če ne bi. Tle sploh ni pomembno al je ona rodila al ni. Tudi una Ambrossio al kaj je že, je rodila, pa se bo vrnila na manekenske piste slej ko prej.
Pa če Heidi ne bi zgledala tok dobr kot zgleda, si ne bi na čem mogla gradit kariere. Niti v preteklosti, niti v sedanjosti. Itak pa spada med starejše manekenke, kar se ji tud vidi in jo jst niti približno ne mislm primerjat z nekimi Sashami al kej podobnga.
BTW, ona niti približno ni moja najljubša manekenka.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov