Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 30. Jun. 2008 20:25

Lol, se ti je oglasila po prvem postu ane? Hm, praksa očitno. Nima smisla popuščat raznim grožnjam, nadlegovanjem itd. Če bi dejansko šlo za blatenje ipd. (kar ni), bi se sigurno malce drugače pogovarjala z vami, ne po raznih ZSjih, mejlih, smsih in ne vem, čem še (z blazno zanimivimi sporočilci).

Vsak lahko izrazi svoje mnenje in če se ti fotke zdijo slabe, so ti pač slabe (ker dejansko so - moje osebno mnenje, ja?) in nisi zadovoljna z njo. Nisi in ne boš ne prva ne zadnja - tako kot pri ostalih agencijah. Ene so zadovoljne, ene niso, pa noben ne skače v luft. Razen tu. Skritizirane so bile fotke tudi gospoda Staneta iz agencije Hering models, pa niti enkrat nisem slišala, da so imele katere težave zaradi tega in so prejemale en cel kup smsov, dokler niso napisano zbrisale.

Ne vem, v čem je štos, da se lahko vse ostale (stvari/ljudi itd.) komentira bodisi pozitivno bodisi negativno (seveda imamo različne izkušnje), tu pa se takoj začnejo spreminjat posti po - predvidevam - njeni (sicer povsem neupravičeni) intervenciji (neupravičeni zato, ker dejansko ni bilo nič takšnega napisano, izključno osebna izkušnja in mnenje uporabnice). Ali je pa treba komu razložit definicijo blatenja, klevetanja ipd? Sheesh, od kdaj je pa to, da imaš lastno mnenje, ki ga izraziš (in je pač negativno), blatenje itd.?

In mimogrede - nihče ni rekel, da je krivda agencije, da punca ne uspe, bil pa je komentiran način pridobivanja teh punc (in v nekaterih primerih je šlo za zavajanje) ter kvaliteta fotografij. Seveda ti noben ne garantira uspeha (tu igra ogromno dejavnikov), pa če imaš še tako odlične fotografije, vendar pravi agent ne bo šel prepričevat nekoga z izjavami v stilu "o ja, punce s to višino pa lahko krasno delajo", če je deklica vsaj 10 cm prenizka ... Da o samem obrazu, tipu punce sploh ne govorimo (in vem, da ima sama precej dober uč, kar se tiče punc in sem prepričana, da ve, katere so čisto in povsem očitno neprimerne).

Nimam nič proti temu, da fotka - naj fotka kogarkoli želi, ampak naj (neprimernim) puncam pove, da jo lahko fotka, ampak da je to bolj za spomin, da obstaja malo možnosti, da bo kaj iz tega, ker je prenizka/nima takega obraza itd. In to je to. Ni treba nobene tople vode odkrivat, samo iskren je treba biti pa se odreči tistih nekaj sto evrov, ki mahajo iz žepa naivnih punc. Potem bi pa lahko rekli še kakšno o dejanski kvaliteti fotk - če ima npr. 30 punc identične fotke, jah, kaj naj pa s tem počnejo? Najlažje je v recimo 15 min nekajkrat pritisniti na sprožilec in potem fino spolirat fotke, pa je. Če se pa vrne na stara pota in začne delat tako, kot je nekoč, potem pa bodo punce z veseljem prišle in upravičeno pohvalile delo, vključno z mano.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 01. Jul. 2008 9:04

Nina je res razočarala preveč mladih punc. Takole okrog prinašat folk, je res grdo. Jaz sem tudi naivno verjela, da bom 'uspela', glede na vse povedano z njene strani (da ne govorim o vseh prepričevanjih ipd.). Ampak, jaz sem s fotkami full zadovoljna in ko sem videla, da pri njej ne bo nič, kar se tiče modelinga, sem se pač odpravila na drugo agencijo. In to priporočam vsem, ki imajo njene slike, pa ne delajo pri njej. Verjetno pa vsaka zase zna presodit, če se lahko s tem ukvarja (povezano z videzom). Imamo kar nekaj agencij, kjer pri kakšni pomanjkljivosti pogledajo skozi prste in še vseeno lahko delaš. To ni Milano, Pariz itn.., ampak Slovenija. In tukaj so merila za 'uspeh' povsem drugačna. Sej vidite, da so za slovenske manekenke omenjene naše missice, pa čeprav marsikatera ne ustreza kriterijem modela. In tista, ki se hoče s tem ukvarjat bolj ljubiteljsko, naj proba. Drugo so punce, ki se s tem profesionalno ukvarjajo v tujini. In teh Slovenk je itak malo.. Torej so tudi Ninine fotografije za slovenski trg odlične.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
alacart
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alacart » 01. Jul. 2008 23:27

jaz mam z agencijo Nine Lubarda res dobre izkusnje. Z Nino se lahko mrsikaj zmeniš. V zacetku sem bla malo skepticna in sramezljiva ampak mi je Nina pomagala skozi to, da sem se naslikanju lahko sprostila.Slikice so potem res lepo izpadle.
Tak da nevem zakaj vse tolk proti.
Uporabniški avatar
swinga
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a swinga » 03. Jul. 2008 19:03

Ellow.
Nevem če je že kdo tole omenju ampak prek študentskega servisa iščejo dijake in študente, ki bi za poletno delo bili skavti. :lol: (večinoma iščejo iz heringa). Mislm hallo? a niso za iskanje fotomodelov, manekenov ponavad kšni profesionalci, ne pa nekdo k nima čist nč pojma :?: :?:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 04. Jul. 2008 7:12

O skavtih in skavtiranju smo že ogromno pisali par strani nazaj..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
.talia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .talia » 30. Jul. 2008 15:53

Ujej.. a res drži da NL potegne denar od deklet za book potem pa pozabi na njih??? na tisto kar je blo prek ŠS sem se jaz tudi prijavla..in me potem NL pokliče da sem izbrana izmed vseh 800 punc, ki so se prijavle..ampak da morem najprej plačat 500€ da mi izdelajo book ki ga potem pošlejo naročniku..
Naj se grem slikat in tvegam?? Je tu še kera izbrana za slikanje katalog Mura- al sva res samo 2 punci??

:cry: jaz pa sem bla vse dokler nisem vidla kaj pišete na tem forumu prepričana da bo to priložnost zame :cry:
LSC
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LSC » 31. Jul. 2008 8:31

.talia napisal/-a:Ujej.. a res drži da NL potegne denar od deklet za book potem pa pozabi na njih??? na tisto kar je blo prek ŠS sem se jaz tudi prijavla..in me potem NL pokliče da sem izbrana izmed vseh 800 punc, ki so se prijavle..ampak da morem najprej plačat 500€ da mi izdelajo book ki ga potem pošlejo naročniku..
Naj se grem slikat in tvegam?? Je tu še kera izbrana za slikanje katalog Mura- al sva res samo 2 punci??

:cry: jaz pa sem bla vse dokler nisem vidla kaj pišete na tem forumu prepričana da bo to priložnost zame :cry:

OJ!
Tudi meni so včeraj po telefonu rekli podobno kot tebi. -Da so izmed 800 deklet zožili izbor na 3 dekleta in da sem ena izmed njih. In da obstaja 90% možnost, da bom prav jaz izbrana za snemanje tistega murinega kataloga, saj mi je vsak iz podjetja, ki je sodeloval pri izboru, dodelil zvezdico ali nekaj takega.
Le da moram še prej narediti profesionalni book v velenju, za katerega bi morala odšteti 500 EUR (250 od slikanju in 250 ob prejemu booka). In da ta agencija nima veliko članov, zato bi lahko malo pogosteje dobila delo kot v katerih drugih agencijah, kjer imajo zaposlenih več modelov in je zato posameznemu modelu težje dobiti posel itd.
Zdaj pa vidim, da to očitno rečejo vsem in le nisem taka srečnica kot sem si mislila še pred enim dnem. :) Še dobro, da sem šla malo počekirat na net preden bi se res odpravila na snemanje v velenje. Bom se kar držala študija še naprej, za zdaj pa si bom probala najti kako za zihr počitniško delo :D
Uporabniški avatar
sweet-girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008
Kraj: litija

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet-girl » 04. Avg. 2008 14:21

ČE SI ZA KEJ TE BOJO MODNI AGENTI ŽE POISKAL NE PA D ZA BREZVEZE ZAPRAVLATE DNAR AL PA ČE GRESTE DU KKE RESNE AGENCIJE PA D VIDTE ČE MATE SPLOH KEJ ŠANS AMPAK DO RESNE ČEPROU TEGA U SLO NI LIH TOK PA NI TOK RAZŠIRJEN IN TEŽKO USPEŠ U TEM POSLU
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a WhiTe_ŁaDy » 18. Avg. 2008 11:07

OK kdo je zadovoljn z nino lubardo??? jas sem fuuul
Zadnjič spremenil WhiTe_ŁaDy, dne 22. Avg. 2008 14:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WhiTe_ŁaDy » 18. Avg. 2008 11:10

res fajn je
Zadnjič spremenil WhiTe_ŁaDy, dne 22. Avg. 2008 14:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 18. Avg. 2008 21:58

Od kod vam keš, da ga dajete eni ženski, za katero je znano, da ji ne smeš zaupat. C-c-c
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Avg. 2008 14:45

Jah nekatere so v želji po tem, da bi bile manekenke mal naivne ko ona govori sladke besede
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
WhiTe_ŁaDy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a WhiTe_ŁaDy » 22. Avg. 2008 14:02

zgleda da sem se zmotla glede nine lubarde... dobla sem ponudbo pa je čist ok tak da ona je vredu
Leilani.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Leilani. » 22. Avg. 2008 14:35

WhiTe_ŁaDy svoje poste si pa orng spremenila :)
Nimam kaj proti.. Sam, kokr vidiš, je velik punc nasrala, tak da bodi previdna..
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 22. Avg. 2008 15:20

WhiTe_ŁaDy :gruebel: kar naenkrat si spremenila mnenje? Be careful.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov