Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Ssarchy, ne govorim o tem, kako katera izpade - dejstvo je, da so "booki" od vsaj 10 punc (npr.) identični, samo obraz se spremeni. Če bi bila jaz naročnik in bi na casting prišlo več deset punc, od katerih jih ima več identične fotke, jah ... Thanks but no thanks. So pa spolirane ja, zato tisti filing, da so "kvalitetne" in lepe (in čas bi že bil, da bi tudi v Sloveniji začeli prepoznavat dejansko kvaliteto tovrstnih fotografij). Zna pa narest dobre fotke, ja, če to želi, samo pod njene ta dobre ne štejem masovne proizvodnje, ki jih ima pol Slovenije in ta dobrih nisem že lep čas videla.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Videla sem že nešteto fotk in Book-ov. In še vedno trdim, da v nobeni agenciji ne priskrbijo boljšega Booka, kakor pri Nini Lubardi.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ja pol pa pokaz ze vrhunske booke ze enkrat.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
SSarchy napisal/-a:Videla sem že nešteto fotk in Book-ov. In še vedno trdim, da v nobeni agenciji ne priskrbijo boljšega Booka, kakor pri Nini Lubardi.
Saj nisem rekla, da ti kje naredijo boljši book kot pri njej , samo da njeni niso tako "kvalitetni", kot praviš (slo. trg gor ali dol - do sedaj se spolirane fotke nikoli niso štele za kvalitetne in mislim, da se tudi v prihodnje ne bodo).
- Kali_88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2006
- Kraj: Mozirje
Josephina napisal/-a:Jah sam ce hoces bit model, pol te bodo itak vsi poznal.
Dej objav sliko, da vidmo kok so vrhinske slike.
Ja, mogoče jo bodo poznali po pojavi...je pa razumljivo, da noče, da se ve, da ona piše pod tem nickom...ker pol bo mogla vedno pazit kaj piše-npr. v razne teme o seksu al pa kar koli. In nehi gnjavit
Jemina, men sploh ne najde strani od NL... A jo je umaknala v teh dneh?? Ve kdo kak to? A je "propadla"?
Drgač pa tisto stran, ko jo je mela že zadnje 3lete...so ble pa po večini zlo kvalitetne fotke gor. Navsezadnje je blo velik slik tak iz tujine. Tak da s tem se ne strinjam
-
Josephina - Cosmofrik
Kali_88 kdo je sploh teb kej reku?
A punca mogoce ii dost stara, da bi se znala sama "brant"? In ne zaviji z ocmi, k noben ni nic teb reku.
In pa kaj pol ce bi jo kdo vidu? Kaj ma to veze s tem, da ne bi mogla pol pisat v teme o seksu? Je tok nesamozavesta al kako? Matr svasta ei. Sej nismo 14 let stare.
A punca mogoce ii dost stara, da bi se znala sama "brant"? In ne zaviji z ocmi, k noben ni nic teb reku.
In pa kaj pol ce bi jo kdo vidu? Kaj ma to veze s tem, da ne bi mogla pol pisat v teme o seksu? Je tok nesamozavesta al kako? Matr svasta ei. Sej nismo 14 let stare.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
No, sej sm že 2x rekla, da slik ne bom pokazala. Zdej pa RES nehite gnjavit.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- kz_mk
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2008
AmyZ... Glede dela na študenstkem srevisu (snemanje kataloga Mura-Carla Degen)... Še ena grda nategancija NINE LUBARDE!!! Ko pokličeš na štud. servis, ti povejo številko Nine Lubarde, kamor jo lahko kontaktiraš. Še pred kratkim je imela oglas na M študentskem servisu, kao snemanje reklame za embalažo!!! V bistvu je pa tko k so punce že neštetokrat omenjale... Najprej hoče keš za book (500eur+100eur kao davek), ko ga pa dobi, te pa odpiše totalno...in seveda pozabi na snemanje kataloga/reklame
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
Nina Lubarda je ena bolsih agencija v Sloveniji.. vrhunska v iskanju modelov.Tukaj nardijo res zelo dobre profesionalne fotografije. Videla sem dsti fotk in Book-ov, ampk mislim da je moj en bolsih.Vse od fotografiranja pa do izdelave Booka, kakor pri Nini Lubardi, ni nikjer. Ženska se resnično trudi za vsako svojo punco, že pri fotografiranju in stajlingu, da bo punca uspelain usersnicila svoje sanje in bi prišla daleč v svetu mode.
Ta book je resnično dobra investicija.
Ta book je resnično dobra investicija.
Zadnjič spremenil Upgrade_me, dne 01. Jul. 2008 23:09, skupaj popravljeno 4 krat.
-
Josephina - Cosmofrik
Te tvoje slikce sem pa ze vidla kle na ii2. No sej so lepe, sam niso pa neki profesionalne.
Skoda denarja za tako sranje.
Skoda denarja za tako sranje.
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
n.l. slike so o.k. i agencija tudi..
Zadnjič spremenil Upgrade_me, dne 01. Jul. 2008 22:44, skupaj popravljeno 3 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov