Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma zdej itak že vsaka ka je višja od 170 misli, da bo lahko manekenka. Potencial? http://www.veso-art.com/photo/album120/MG_2612a Ne vem.. jst ga ne vidim. Prfektne postave pa tudi ne.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
mene pa neki zanima.
Recimo na naslovnicah revij so velikokrat samo obrazi:
Mene je ze velikokrat ustavila kaksna agentka od kaksne agencije in mi rekla da imam blazno lep obraz in da ce bi shujsala bi lahko nevem kako uspela.Isto mi prijateljice govorijo od tega mojega obraza in tudi meni je usec.Medtem ko je spodaj ostalo bolj okroglo=)
Hujsala seveda ne bom,ker nevem kako uspeti v tej sloveniji niti ne mores,bi pa kdaj pozirala za kaksne potrete(revije,..itd.)
A obstaja kje kaj(nevem,kaksna agencija,mogoce kar sama revija)
da prijavis samo svoj obraz ali pa agencija kjer predstavljas malo mocnejsi model.(stevilka 40)
Zanimivo je ko berem v modnih revijah o puncah,ki so v italiji uspele kot mocnejsi model in je lepo videt lepe obraze in ne cisto shiranih teles.
Mene je ze velikokrat ustavila kaksna agentka od kaksne agencije in mi rekla da imam blazno lep obraz in da ce bi shujsala bi lahko nevem kako uspela.Isto mi prijateljice govorijo od tega mojega obraza in tudi meni je usec.Medtem ko je spodaj ostalo bolj okroglo=)
Hujsala seveda ne bom,ker nevem kako uspeti v tej sloveniji niti ne mores,bi pa kdaj pozirala za kaksne potrete(revije,..itd.)
da prijavis samo svoj obraz ali pa agencija kjer predstavljas malo mocnejsi model.(stevilka 40)
Zanimivo je ko berem v modnih revijah o puncah,ki so v italiji uspele kot mocnejsi model in je lepo videt lepe obraze in ne cisto shiranih teles.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pri nas tega ni.. Si lahko še tako lušna in simpatična, če si premahjna in premočna, ne bo šlo.. http://www.avdicija.com ima vse živo v svoji bazi, ampak to je (men) agancija, ki ni omembe vredna, če govorimo o modelih in manekenkah. Glede na svoje interese pa itak sama presodi, kako se ti zdi..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Blueeyes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
Mislim, da ta prava agencija svoj model ne bo prosila za kes ampak bo vlozila v model, ce ji je ta vsec in ga hoce imet kot svojega.
Tudi na America`s Next Top Model je Tyra povedala, da nobena agencija ne sme prosit model za denar. In če temu je tako potem nekaj smrdi.
Skratka če si hud model in te agencija hoče te bo vzela pod svoje okrilje in ti nudila vse kar potrebuješ. Osnovne stvari.
Kar se tiče booka in teh zadev se da zmeniti, da delaš zastonj za nekatera snemanja in imaš profesionalne fotke s katerimi si narediš svoj book, ne pa da plačuješ v nedogled.
Tako. upam, da imam prav lol:D
Tudi na America`s Next Top Model je Tyra povedala, da nobena agencija ne sme prosit model za denar. In če temu je tako potem nekaj smrdi.
Skratka če si hud model in te agencija hoče te bo vzela pod svoje okrilje in ti nudila vse kar potrebuješ. Osnovne stvari.
Kar se tiče booka in teh zadev se da zmeniti, da delaš zastonj za nekatera snemanja in imaš profesionalne fotke s katerimi si narediš svoj book, ne pa da plačuješ v nedogled.
Tako. upam, da imam prav lol:D
- Blueeyes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
bleona napisal/-a:mene pa neki zanima.
Nevem kdo ti je reku, da v italiji uspeš kot močnejši model...no way..
veš kakšen je standard tam-anorexic bitches!
no...če smo že v sloveniji ::D ti setujem, da se prijaviš v popolnoma brezplačni agenciji Propeller, ki te bo slikala in ti ob morebitnem delu poklicala.
V bistvu kar moreš naredit je, da pokličeš po tel. in sporočiš kdaj boš prišla. Ko prideš te slikajo, izpolneš obrazec s svojimi podatki in to je to.
Moje kolegice, ki niso nevem kakšni modeli so pa lepe v obraz ..so že velikokrat bile poklicane in zaslužile po 200 evrov za recimo samo 2 uri dela.
evo to je to...ciao!
-
bleona - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 4. 2008
Blueeyes napisal/-a:bleona napisal/-a:mene pa neki zanima.
Nevem kdo ti je reku, da v italiji uspeš kot močnejši model...no way..
veš kakšen je standard tam-anorexic bitches!
no...če smo že v sloveniji ::D ti setujem, da se prijaviš v popolnoma brezplačni agenciji Propeller, ki te bo slikala in ti ob morebitnem delu poklicala.
V bistvu kar moreš naredit je, da pokličeš po tel. in sporočiš kdaj boš prišla. Ko prideš te slikajo, izpolneš obrazec s svojimi podatki in to je to.
Moje kolegice, ki niso nevem kakšni modeli so pa lepe v obraz ..so že velikokrat bile poklicane in zaslužile po 200 evrov za recimo samo 2 uri dela.
evo to je to...ciao!
o hvala koncno 1 konkreten odgovor.se bom pozanimala
drugace pa, ja, v italiji so modne revije za mocnejse postave(pac ne zdej 100kg) in tudi na tednu mode so
- ishany
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
Evo, oglas s študentskega servisa:
Podjetje: HERING M & P K.D.
Vrsta dela: DELO NA TERENU
Urna postavka: PO UČINKU
Kontaktna oseba: HERING K.D.
Naslov: LJUBLJANA
Status: Študent/Dijak
Email: INFO@HERINGMODELS.COM
Spol: Moški/Ženski
Začetek dela: 2.6.2008
Št. članov: 10
Trajanje: ZA DLJE ČASA
Delovnik: Po dogovoru
Opombe: Iskanje novih modelov - ulični talent scout.
Urna postavka: PO UČINKU
Kontaktna oseba: HERING K.D.
Naslov: LJUBLJANA
Status: Študent/Dijak
Email: INFO@HERINGMODELS.COM
Spol: Moški/Ženski
Začetek dela: 2.6.2008
Št. članov: 10
Trajanje: ZA DLJE ČASA
Delovnik: Po dogovoru
Opombe: Iskanje novih modelov - ulični talent scout.
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Mislm,da dobijo 1,7€na osebo,kar se men zdi kar veliko. Zato pa skoraj vsaki 2 punci rečejo, če bi bla model tud če ni primerna. To se mi zdi pa glupo...
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]