Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
--
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 25. Mar. 2008 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
petra2525 napisal/-a:Bronz agencija sem slišala da gre bolj za prikrit eskort turizem. Punce peljejo v Monte Carlo da se družijo s slinastimi moškimi srednjih let v lokalih in jahtah. Fer je bil tam samo njihov fotograf dejan Nikolič, ki pa je verjetno prav zaradi tega šel stran. Sicer pa kakšne ženske imajo na svoji spletni strani ... halooo!
Priporočam agencijo model group
http://www.model-group.si/
in modna agncija Covergirls
http://www.covergirls.si/
Ta zadnja je nova, imajo manj modelov in je lažje dobiti job.
O vsakem delu si točno podučen, kje se bo dogajalo, kaj se bo dogajalo, kako in za koliko denarja, seveda. Odločitev je tvoja, nihče te v to ne sili in verjemi mi, da za ponujen denar marsikatera pristane na to. In če je to nekaterim v interesu, potem je to njihov 'problem'. Modne agencije imajo predvsem interes v trženju modelov, ne eskort turizem. Eskort turizem 'naredijo' nekatere punce same (govorim o modnih agencijah, ker za eskort turizem obstajajo številne druge agencije, ki pa se dobesedno samo s tem ukvarjajo), ker jim pač ni problem stat lepa v družbi bogatega mogotca in zato pokasirati veliko keša.
Če bi jaz dobila podobno ponudbo, bi jo pač zavrnila in hodila naprej na tiste castinge, ki me zanimajo.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
Lai Ming napisal/-a:Lakeesha, nisi premajhna, je pa potrebnih še kar nekaj drugih zadevic za delo modela, ne le višino.
kukr?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
lipgloss napisal/-a:Kolk se pa kej zasluži v teh agencijah?
to ti bo vsaka drgacno stevilko povedala, kajti odvisna je od modela do modela. ta boljsi vec, ta slabsi manj. vem zlo simple povedano, ampak tak je.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
jao, velik teh agencij je packarija. mene je že parkrat agentka ustavla na cesti in mi rekla, če pridem na avdicijo blabla, me ful prepričvala, dnarja nobenga omenla. sm rekla, ok mogoče bi se splačalo poskusit, izgubit tako nimam ničesar. no in potem mi je ena punca povedala, da moraš plačat pol, da te naučijo hoje itd. sem se sam obrnila in šla domov.
prasci neumni! sam zavajajo mlade punce ... žlostno pa je, da jih veliko (predvsem še nepolnoletnih) nasede, ker vsaka na tihem sanja, da bi bila manekenka.
prasci neumni! sam zavajajo mlade punce ... žlostno pa je, da jih veliko (predvsem še nepolnoletnih) nasede, ker vsaka na tihem sanja, da bi bila manekenka.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst bi sicer z veseljem bila manekenka sam kaj k mam 164... no pa itak to ni edini problem. Edina prednost k jo verjetno mam je da mam čist vesoljski obraz... jebi ga. lol
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
sun_flower - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2006
- Kraj: Bela Ljubljana ;)
no jaz imam eno vprašanje.
poslala sem slike k eni agenciji(pač ne bom izpostavljala imen. uglavnem k eni od treh najbolj znanih). napisali so mi, da so zainterisirani zame, vendar da bi morala priti na sestanek. a to pomeni, da se bodo komaj tam odločili, če me bodo vzeli, ali je tisti sestanek samo za kakšno pogodbo ali podobno?
ful me je strah, da me bodo pa zdaj tam zavrnili, čeprav so rekli, da so zadovoljni z mojimi slikami ter da so zainteresirani v sodelovanje z mano
a ma kira kakšne izkušnje? kako izgledajo tile sestanki?
poslala sem slike k eni agenciji(pač ne bom izpostavljala imen. uglavnem k eni od treh najbolj znanih). napisali so mi, da so zainterisirani zame, vendar da bi morala priti na sestanek. a to pomeni, da se bodo komaj tam odločili, če me bodo vzeli, ali je tisti sestanek samo za kakšno pogodbo ali podobno?
ful me je strah, da me bodo pa zdaj tam zavrnili, čeprav so rekli, da so zadovoljni z mojimi slikami ter da so zainteresirani v sodelovanje z mano
a ma kira kakšne izkušnje? kako izgledajo tile sestanki?
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Odvisno. Pogodbe sigurno ne boš takoj podpisala to so ponavadi taki uvodni sestanki in ni nujno, da te bodo res vzeli. Malo se boš pokazala, posneli bodo kako fotko ali dve in se pogovorili, to je pa tudi čas, ko lahko vprašaš, vse kar te zanima.
Naj te ne bo strah; lepo se zmeni za sestanek, uredi se temu primerno in s sabo vzemi še veliko mero samozavesti in sproščenosti.
Naj te ne bo strah; lepo se zmeni za sestanek, uredi se temu primerno in s sabo vzemi še veliko mero samozavesti in sproščenosti.
- Kgirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2006
Eno vprašanje, upam da še ni kje objavljeno. Jaz sem dobila zdaj možnost delati ali za Model Group ali za Nino Lubarda...vse mi je novo, ne poznam kako je kje in bi prosila, če mi katera, ki ima več izkušen lahko svetuje kaj bi bilo bolje zame. Hvala za odgovor že vnaprej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov