Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 26. Sep. 2007 10:50

Odvisno kje je že na začetku našla tvoj email oz. tebe, da je ravno tebi poslala email. Prav tako ti je poslala dokaj dolgi email. Tale poved mi je malo sumljiva "Moja bazna agencija je locirana v tujini in za naše modele z redkimi izjemami sploh ni aktualna." Pa še zdi se mi, da je ogromno napisla vbistvu pa nič konkretnega. Vsaj tak vtis sem sama dobila. Ne vem, če te zanima ji pač pošlji kar od tebe zahteva. Sama sem glede tega bolj sumničave sorte in ji verjetno ne bi nič odpisala.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Ramona
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ramona » 26. Sep. 2007 16:21

Živijo, forumaši!
Js sm tle nova in me zanima, če ima kdo izkušnjo z Nino Lubarda? Sej sm brskala po straneh nazaj, ampak js bi si želela, če bi mi lahko kšna punca, ki je mela z njo izkušnjo, poslala ZS. S tem bi mi zelo pomagala! :idea: Vnaprej hvala, če se bo katera odločla pisat!

LP, Ramona
Ramona
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ramona » 26. Sep. 2007 18:04

Pozdravljeni še enkrat! :wink:
Rada bi samo sporočila, da sem vsem, ki so karkol iz lastnih izkušenj napisali glede Nine Lubarda poslala ZS, tako da če katera to bere, naj mi prosim odgovori! Hvala! :D
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 02. Okt. 2007 19:52

evo končno je prišlo nekam v javnost glede te..sploh ne bom povedla kaj je zame, Nine Lubarde.... upam, da ste gledale preverjeno!!

in če je katera tule ki gre v tožbo proti Nini naj se javi, bomo združile moči!!!

lep pozdrav vsem :D
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 02. Okt. 2007 20:04

neenchy napisal/-a:evo končno je prišlo nekam v javnost glede te..sploh ne bom povedla kaj je zame, Nine Lubarde.... upam, da ste gledale preverjeno!!

in če je katera tule ki gre v tožbo proti Nini naj se javi, bomo združile moči!!!

lep pozdrav vsem :D

sem čist po slučaju zasledila in si ogledala oddajo! prav ji je! :D
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 02. Okt. 2007 20:34

uu, jaz pa nisem, kaj je pa blo?
pa kdaj je ponovitev :D :D
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 02. Okt. 2007 21:42

ob osmih na pop tv...jutr tam nekje od dvanajstih al enih je ponovitev :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 02. Okt. 2007 22:15

pogledal sem prispevek na preverjeno. v uho mi je padla naslednja izjava: podpisala sem pogodbo v enem izvodu, ki ga seveda ima ona...

jah, punce, poslje jebanja nema kajanja, veliko ljudi je preveč naivnih! mogoče bi bilo pametno, da so pogodbe podpisane s strani mladoletnih oseb, nične oz. da jih mora podpisati eden od staršev, skrbnikov ali zakonitih zastopnikov.

pa še en nasvet pri podpisovanju pogodb: vedno podpišite vsak list pogodbe in ne samo zadnjega!
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 02. Okt. 2007 23:37

NINA LUBARDA.... bila je v oddaji PREVERJENO Ramona...
sicer pa slisim, da se vas je velik opeklo...
jaz sem bila sprejeta naprej, nisem pa sla na tecaj, ki je bil nujen in za katerega bi placala 35.000 sit. tam nekje.
leila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a leila » 03. Okt. 2007 2:44

sem gledala preverjeno in no nič novega nisem zvedela samo potrdilo se mi je spoznanje da sem v "zadnji plati"
najraje bi si odrobila glavo, ker sem bila tako neumna sama sebi ne morem verjet.
srečno glede tožbe punce vam držim pesti. sama je nimam za kaj tožit, ker sem vedela da moram plačati pa tudi da verjetno ne bom dobila dela, sm se je ne morem znebit- kar je verry svinsko. v slučaju da koga zanima moj "profesionalni book" je skrit v omari pod tremi sloji spodnjega perila, skupaj z mojim spričevalom. in še to držite skupaj in predvsem, pišite pišite kjer koli lahko, naj je to prva stvar ki jo človek vidi če zgoogla njeno ime.

če bi jaz videla ta forum ne bi nikoli šla k njej. bodo pa druge mogoče pametnejše.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 03. Okt. 2007 8:21

neenchy napisal/-a:ob osmih na pop tv...jutr tam nekje od dvanajstih al enih je ponovitev :D

sem vidla... dober prispevek :D :D
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Okt. 2007 8:39

Dober prispevek, lahko bi ga zavrteli še kdaj, da bi malo več punc vedlo kaj se dejansko dogaja. Kot smo lahko vidli Lubarda išče totalno naivne punce, ki o poslu dejansko nimajo pojma. Še dobro da so si upale spregovorit in povedat kar je treba za dobro drugih.

Tko kot je v vsakem poslu marsikaj lahko narobe in tako je tudi tukaj. Niso zato vse agencije slabe, samo tale Lubarda ima že veliko graj. Zanimivo mi je bilo poslušat tudi tisto punco ki je govorila, smo včasih skup ble pri Heringu. Za njo smo vsi vedl da je neki zelo narobe, ker je postajala vedno bolj suha, čiiiisto bleda, prov tisto nezdravo. In zgleda je blo to Heringu všeč kot je tud sama rekla. Hvalabogu da je punca pogruntala da to ni to in šla stran. Sam kaj ko jih je še ne vem kako zelo veliko tam, ki naivno rinejo hujšat, da vse po vrsti izgubijo menstruacijo, majo slabo kri, postanejo blede, so obupno suhe in kar mislijo, da bojo dobile job of a life time. Sploh pa ko so to punce, ki so popolnoma navadne in nimajo ne vem kakih potencialov. Če mene prašate Slovenci sploh nočejo tako zelo suhih punc. No nekateri že, za te vemo, samo veliko jih je ki hočejo normalne punce. Ne rečem da se gre delat v tujino, kjer so druge zahteve, samo pri nas je pa situacija čisto drugačna.

Skratka, naj bo to opozorilo vsem ki se spuščajo v te vode. Sploh pa mladim puncam, ki še nimajo lastne hrbtenice, ki verjamejo vsaki stvari ki jim je rečena, ki si delajo predstave ki se ne usresničijo, na koncu pa pristanejo na dnu - presuhe in bolne. Toliko o tem ;)
noxdiesque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a noxdiesque » 03. Okt. 2007 8:42

Dober prispevek vceraj. Js sm mela isto zgodbo. Neverjetno. Zenska mi je tolk tega nalagala in mi je res zal, da tega ne morm dokazat :twisted:
Se vedno nism plačala dolga (denarja, ki sem si ga sposodila za book). Groza, nimam nobenega dokaza proti njej (razen tega, da da v ŠS ponudbo za delo, ki ne obstaja). A se da se kej nardit? Hocem denar nazaj. Slike pa si lahko nekam zatlaci.
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 03. Okt. 2007 8:56

Najbrž ga sploh ne moreš dobit nazaj, ker si plačala za book, ki si ga tudi dobila. Eno za drugo in mir. Nategnila je tebe in še sto drugih, pomojem ne moreš nič. Lahko se pa oglasiš na Preverjeno, ker se bojo pomojem zdej še druge punce oglasle za ta primer, pa bojo mogoče še nadaljeval kej v tej smeri.
¤frick¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤frick¤ » 03. Okt. 2007 9:11

Haaaaahahahaha, tisti njeni modeli, k jih je zvlekla s sabo na snemanje za oddajo, so zgledali kot da jim drži pištolo na glavo, če ne bojo govorili njej v prid. No, sej verjamem d trije pri njej dejansko delajo- sam kaj pa drugih dvesto punc al clo več :?: :!: Nina Lubarda pa: :blah: :blah: :blah: :blah:

Jochie napisal/-a:pogledal sem prispevek na preverjeno. v uho mi je padla naslednja izjava: podpisala sem pogodbo v enem izvodu, ki ga seveda ima ona...

jah, punce, poslje jebanja nema kajanja, veliko ljudi je preveč naivnih!

ja no, sej na take karte igra tale Nina Lubarda- misliš, da punce niso ob vsem njenem govoričenju ( :blah: :blah: :blah: ) prepričane, da ni problema, če podpišejo, ker bojo itak dobile bajno službo... Ona tam na snemanju govori o honorarjih 20000$ in podobno... Bolano, res.

noxdiesque napisal/-a:A se da se kej nardit? Hocem denar nazaj.

Ja, lahko se izkaže, da je takih in podobnih primerov dovolj, da bi se dalo dokazat goljufiv namen.

Angel girl napisal/-a:Lahko se pa oglasiš na Preverjeno, ker se bojo pomojem zdej še druge punce oglasle za ta primer, pa bojo mogoče še nadaljeval kej v tej smeri.

noxdiesque, javi se ekipi Preverjenega! Vedno se primer nadaljuje, če se izkaže, da so s prispevkom zadeli na še neraziskano področje.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov