Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
no,no ženske ženske kakšno debato ste zdej nardile iz tega mojga vprašanja.js ne mislim zdej vsak dan hodit v solarij,da bi bla pol k rebeka dremelj.mene je sam zanimalo al sam solarij IN SONCE lahko na kak način vplivata na kožo,to mislim,če ti posušita mozolje.ne mislim js glede barve kože,ker se mi zdi škoda gnarja za solarij.sicer pa mojo prvotno vprašanje sploh ni blo to ampak HRANA,ki je dobra za kožo.tko da ne se zdej kregat glede tega solarija,sicer pa je od vsakega človeka posebej odvisno,če hoče hodit v solarij,pa če zgleda pol k kuhan rak,nobenga ne briga,naj dela kar hoče.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Ja, lahko vplivata na kožo - jo poškodujeta. Pa 10min, pa 10min. Kakršnokoli izpostavljanje soncu brez ustrezne zaščite škoduje koži. Če posuši mozolje? Ja, in zraven kožo poškoduje - tega mislim, da ni treba še enkrat napisat ali pač? S tem, da ti se mozoljčki tako izsušijo ne narediš nič, ker so pomembne druge stvari
Sicer pa tvoje vprašanje niti ne spada v ta podforum
Sicer pa tvoje vprašanje niti ne spada v ta podforum
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
aha torej jst sploh nimam šans k mam pike?
al sem samo napacno razumela.. samo koze nasploh nimam mozoljaste, iman celo full cisto in nimam nikakrsnih problemov. to s temnimi pikami je pa dedna posledica(pac se po starsih vidi).. sem tudi ful nesamozavestna zarad njih.. samo ok..
al sem samo napacno razumela.. samo koze nasploh nimam mozoljaste, iman celo full cisto in nimam nikakrsnih problemov. to s temnimi pikami je pa dedna posledica(pac se po starsih vidi).. sem tudi ful nesamozavestna zarad njih.. samo ok..
- nevika
- Sramežljivka
joj kok so eni ljudje občutljivi in kako dramo naredijo iz enega nedolžnega vprašanja.katastrofa.da zdej ne more en neki vprašat in te pol takoj knokavtirajo.a veš lahko to na lep način poveš,ker mam tut jst mal logike glede solarija in sonca,nisem tok butasta A VEŠ.tko da se dejte mal umirit in mislim da ja spada to pod to temo,ker je koža ključni pomen za manekenko če ne veš.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Edina oseba, ki se mora umiriti (in hkrati naučiti medsebojnega komuniciranja), si ti, nevika, in nihče drug
sixty, kar tako ne bi rekla, da nimaš šanse. Igra kaj drugega bolj pomembno vlogo. Pri koži je pa No.1 to, da ni problematična; znamenja, vkolikor ni pika ob piki , ne predstavljajo večje težave. Kar pogumno!
sixty, kar tako ne bi rekla, da nimaš šanse. Igra kaj drugega bolj pomembno vlogo. Pri koži je pa No.1 to, da ni problematična; znamenja, vkolikor ni pika ob piki , ne predstavljajo večje težave. Kar pogumno!
- nevika
- Sramežljivka
sploh se ne gre za to,kar vi pišete.GRE SE SAM ZA TO,DA SEM VAS LEPO VPRAŠALA ZA KOŽO VE STE PA ZDAJ CELO DRAMO NARDILE IZ TEGA IN GLEDE SOLARIJA.PAČ NAJ VSAK DELA KAR MU PAŠE A NI RES.JS SEM CILJALA NA VAŠ ODNOS KOK STE ME NAPADLE.TO JE TO IN NIČ DRUGEGA.LAHK BI SAM NAPISALA JA SOLARIJ ŠKODUJE TO JETO.ČAO
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Če se v mejah normale izpostavljaš solariju, ne bi smelo bit panike, na začetku morš bit pazljiva, kolk minut. Poleg tega se dobijo kreme za zaščito v solariju (australian, carribean gold) pa tud barva se hitreje pozna. Alternativa - sonce - kot vemo, v mejah normale prav prijetno potemni tvojo kožo, mozolji pa tudi gredo stran. Zaradi par opazk ti ni treba bit celo življenje v senci in temi
Torej, ja, tako sonce kot solarij ugodno vplivata na izginotje mozoljčkov. Kremi navkljub (lastne izkušnje, poleti mam namreč precej lepšo kožo kot pozimi).
Torej, ja, tako sonce kot solarij ugodno vplivata na izginotje mozoljčkov. Kremi navkljub (lastne izkušnje, poleti mam namreč precej lepšo kožo kot pozimi).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov