Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Mhm
http://www.model-group.si/newfaces.aspx?guid=Marina&print=0&Mreload=1
Ful je visoka, nism vedla.
http://www.model-group.si/newfaces.aspx?guid=Marina&print=0&Mreload=1
Ful je visoka, nism vedla.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ok eno vprasanje..
a se vam zdi ful motece ce mas pike..tiste rjave, po trebuhu pa po hrbtu??
jaz bi se recimo takoj prijavila k kaksni agenciji, pa me je ful strah ce me bodo zavrnili zaradi tega..
recimo poziranje v kopalkah??...
a se vam zdi ful motece ce mas pike..tiste rjave, po trebuhu pa po hrbtu??
jaz bi se recimo takoj prijavila k kaksni agenciji, pa me je ful strah ce me bodo zavrnili zaradi tega..
recimo poziranje v kopalkah??...
- nevika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2006
vem,da je bedasto vprašanje,sam vseeno.če je katera gledala na MTV-ju oddajo 8th&ocean,ki so ble ene manekenke in pač kokr sem vsepovsod zasledila je koža najpomembnejši poleg postave seveda faktor za fotomodel,ker to če zasledite kožo poudarjajo večinoma vsi,ker je pač tako manj retuširanja in vsega.ok vem,da sem totalno zakomplicirano napisala,pač pišem zaradi tega,ker tiste ki ste manekenke ali pa fotomodelke,me zanima katero HRANO jeste za lepo kožo.to me zanima in če bi prosim lahko napisale.HVALA
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Hrano? Pri meni hrana nikakor ne vpliva na sam izgled kože ali morebitne težave s kožo. Prvo, kar je najpomembnejše, je ustrezna nega kože - neagresivni in nekomedogeni (če si nagnjena k mašenju por) izdelki, polni AOK, antiiritantov in še česa ter ustrezna UV zaščita. Tako imaš lahko kožo perfektno - preverjeno
- **nykyc@**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
Hey!
Mene pa zanima če kdo ve kok je treba use skupi plačat za Hering models...tečaj, book..pa če je treba še kej?
A ve kdo kej o tej novi agenciji perla?
Mene pa zanima če kdo ve kok je treba use skupi plačat za Hering models...tečaj, book..pa če je treba še kej?
A ve kdo kej o tej novi agenciji perla?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^js samo vem, da nej bi to mela Sabina Remar.
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
**nykyc@** napisal/-a:Hey!
Za Hering models:
150€ za tečaj, 250€ za book, 50€ da ti dajo slikce na net. Je drago, ampak se splača.
Lp
- **nykyc@**
- Sramežljivka
Uf joj to je pa dost. A ti delaš za Hering? Se ti zdi ql agencija?
Js sm bla na avdiciji zdej so bi pa poslal da sm bla izbrana in da morm plačat tečaj pa zdej ne vem če bi šla al ne
Js sm bla na avdiciji zdej so bi pa poslal da sm bla izbrana in da morm plačat tečaj pa zdej ne vem če bi šla al ne
-
Shannon - Debatorica
nevika napisal/-a:hvala za odgovor.no zdej me pa še neki zanima,katera krema je najboljša z AOK in katera krema z uv zaščito.pa še neki,če katera mogoče ima kake izkušnje s solarijem in kako solarij vpliva na kožo''HVALA
Same pozitivne posledice ima. Najprej boš lepo rdeča, čez čas pa boš dobila krasno solarijsko oranžno zapečeno barvo in bele fleke pod pazduhami. Čez par let bo koža vedno bolj suha in zgubana, nobena krema ne bo pomagala, zgledala boš precej starejša od "belih" vrstnic, pa še kakih 300 % več možnost imaš za razvoj melanoma (kožnega raka) od nekoga, ki se ni nikoli sončil.
Veselo sončenje ti želim
-
zoja13 - Sramežljivka
Shannon napisal/-a:nevika napisal/-a:hvala za odgovor.no zdej me pa še neki zanima,katera krema je najboljša z AOK in katera krema z uv zaščito.pa še neki,če katera mogoče ima kake izkušnje s solarijem in kako solarij vpliva na kožo''HVALA
Same pozitivne posledice ima. Najprej boš lepo rdeča, čez čas pa boš dobila krasno solarijsko oranžno zapečeno barvo in bele fleke pod pazduhami. Čez par let bo koža vedno bolj suha in zgubana, nobena krema ne bo pomagala, zgledala boš precej starejša od "belih" vrstnic, pa še kakih 300 % več možnost imaš za razvoj melanoma (kožnega raka) od nekoga, ki se ni nikoli sončil.
Veselo sončenje ti želim
Shannon, pretiravaš. Zmerna uporaba solarija je celo priporočljiva, sploh za tiste, ki so bolj svetle polti, da dobijo malo podlage za sonce.
-
Shannon - Debatorica
Hahaha, podlage za sončenje! Ne me zajebavat A folk še vedno pada na to finto? Solarij je ravno tako ali pa še bolj škodljiv od navadnega sonca. Itak pa ... ZAKAJ se sploh sončite? Ker je to kao in, lepo, moderno, popularno ...? Razsvetlite me, zakaj je vredno fasati kožnega raka, ker ne razumem.
Če hočeš bit rjav, lahko greš v štacuno po samoporjavitveno kremo. Problem rešen.
Če hočeš bit rjav, lahko greš v štacuno po samoporjavitveno kremo. Problem rešen.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Shannon Zoja13 - dejstvo je, da je kakršnakoli porjavelost kože poškodba kože. In ne, solarij ni podlaga za sončenje - zdi se mi katastrofalno, da takšne izjave berem vedno znova. Dajte se malo pozanimat, kako in kaj in ne samo slepo verjet "solarijcem"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov