Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
mah, če bi ble pr nas take agencije kot se spodobi, bi marsikatera delala tudi v tujini . ne pa da mamo mogoče 3 uspešne.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Se čisto strinjam. Hrvati so imeli zdaj par tednov nazaj castinge za nekaj tujih agencij, Agence Presse iz Tokia pa agencijo iz Nemčije (in še cel kup drugih) in izbranih je bilo kar nekaj punc. Kaj se pa tu dogaja? Nič. V Beogradu so konstantno neki castingi, vedno se nekaj dogaja, vedno je kak scout kje.
Poleg tega je pa pri nas tako - lets face it, pol deklet, ki so v naših agencijah, ni za ta biznis, pa če se na trepalnice postavijo. Ja, so luštne. Ja, imajo lepo postavo. Ampak nekaj jim manjka. Jaz tudi lahko osnujem agencijo z tridesetimi luštnimi puncami, (wannabe) modeli, pa sigurno ne bom uspela - ker da je punca luštna in postavna, ne pomeni nič, če enostavno ni za to. Poleg tega imajo tukajšnji "skavti" res čudno izbiro in sem prepričana, da marsikatero dekle spregledajo, v tujini bi je pa bili veseli.
Ne, nismo nič slabše od Brazilk, samo manjka nam dobrih agentov
EDIT: če smo bolj natančni, bili so scouti iz Agence Presse (Tokio), Next, Fashion, Joy Woman (oboje Milano), Java (Munchen), Crystal (Pariz), Ace models (Atene), MC2 (NY)
Poleg tega je pa pri nas tako - lets face it, pol deklet, ki so v naših agencijah, ni za ta biznis, pa če se na trepalnice postavijo. Ja, so luštne. Ja, imajo lepo postavo. Ampak nekaj jim manjka. Jaz tudi lahko osnujem agencijo z tridesetimi luštnimi puncami, (wannabe) modeli, pa sigurno ne bom uspela - ker da je punca luštna in postavna, ne pomeni nič, če enostavno ni za to. Poleg tega imajo tukajšnji "skavti" res čudno izbiro in sem prepričana, da marsikatero dekle spregledajo, v tujini bi je pa bili veseli.
Ne, nismo nič slabše od Brazilk, samo manjka nam dobrih agentov
EDIT: če smo bolj natančni, bili so scouti iz Agence Presse (Tokio), Next, Fashion, Joy Woman (oboje Milano), Java (Munchen), Crystal (Pariz), Ace models (Atene), MC2 (NY)
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
latinochiqui napisal/-a:Ena skoutinja iz te agencije je enkrat mojo mlajšo sestrično ustavla in jo povabla na avdicijo (jst sm bla zravn in sm mislila, da jo bom kr nagnala stran).. Sestrična ji je dala podatke, pol je pa po pošti dobila točn to.. da mora plačat ne vem kok za učenje hoje pol pa še ful velik za izdelavo mape z njenimi slikami... Sestrično je ful mikal, sam na koncu ni šla... kar se men zdi edin pametno. To je sam zavjanje, ponavadi se pa še na mlajše spravjo, k so mal bolj naivne. Tko, da ne nasedat tem foram, pa tud samo manekenstvo ni nč druzga kot stradanje in uboganje ukazov. Vsaka punca je lepa in je lahko še lepša, tud brez take agencije..
Sorry sam če nimaš izkušenj z manekenstvom o tem ne morš tko govort. Men se zdi fajn da greš vsej pogledat kako nove stvari zgledajo. In ne morš rečt da je manekenstvo eno samo hujšanje in zavjane. Če si zadovoljen s svojim telesom valjda da ne boš šou hujšat, pa če te ustavjo za modno agencijo si zihr dost suh za normalnga človeka (za manekenke pa mogoče). Mene so tut tko ustavl, sprejel so me in mi ni niti mal žou da sm šla na avdicijo in zapravla kr dost dnarja. Mam srečo da mi ni treba še shujšat, ker je to treba veliki večini (ampak ogromno jih ne bo, kar se mi zdi prav). Ne govort o stvareh o katerih nič ne veš. Strinjam pa se, da je vsaka punca lepa, četudi ni ravno manekenka, to pa vsekakor.
- .talia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
ola:) Sem nova na forumu. Zanima me delo fotomodela,manekenke. Zadnje čase razmišljam da bi se vpisala na eno agencijo. Nebi pa rada plačevala za to gromozanskih vsot, ker je preveč tveganja da ne uspeš. Sploh pa v Slo. To delo me je vedno veselilo, visoka sem 174 cm, normalne suhe postave. Več mi jih je že reklo da bi lahko šla za model. Sam mam en problemček: nimam gladke kože kakor jo majo modeli. Nimam problematične, ampak mam pa nekaj malih mozoljčkov na čelu in hrbtu. Je to kljub obdelovanju slik in ličilom problem?
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
.talia napisal/-a:ola:) Sem nova na forumu. Zanima me delo fotomodela,manekenke. Zadnje čase razmišljam da bi se vpisala na eno agencijo. Nebi pa rada plačevala za to gromozanskih vsot, ker je preveč tveganja da ne uspeš. Sploh pa v Slo. To delo me je vedno veselilo, visoka sem 174 cm, normalne suhe postave. Več mi jih je že reklo da bi lahko šla za model. Sam mam en problemček: nimam gladke kože kakor jo majo modeli. Nimam problematične, ampak mam pa nekaj malih mozoljčkov na čelu in hrbtu. Je to kljub obdelovanju slik in ličilom problem?
Hej! Pomoje to res ni problem... Sej noben nima popolne kože. Poznam eno k ma probleme s kožo pa je vseeno manekenka. Velik uspeha!!!
- .talia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
Upam da to res ni tak problem..
Zasledila sem dost kritik na heringa pa avdicijo. tud glede bronza pa MG jih je dost na drugih forumih glede plačil. Kaj pa agencija michela v mb? Ve kdo kaj o njej? na netu namreč nimajo napisanih nobenih pogojev glede plačil itd., sam prijavnica je.
Akcija na avdiciji?
Zasledila sem dost kritik na heringa pa avdicijo. tud glede bronza pa MG jih je dost na drugih forumih glede plačil. Kaj pa agencija michela v mb? Ve kdo kaj o njej? na netu namreč nimajo napisanih nobenih pogojev glede plačil itd., sam prijavnica je.
Akcija na avdiciji?
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
akcija na avdiciji? nategovanje folka avdicija.com ma vsake tolk časa te ala grande avdicije, katerih je edini namen pridobiti cim vecje stevilo novih članov. obljublajo ala brezplacno licenje in fotografiranje, če se včlaniš. in kje pristanes in kaksne slike nardijo - http://www.avdicija.com/index.php?id=11 ... tip_modela (pristanes nekje na strani 14, 15.. itd ). zame je avdicija.com navadn larifari. tiste avdicije za razlicna snemanja pa tk dobivajo eni te isti modeli.
- svobodna in mlada
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- Kraj: Domžale
a kera pozna loft agencijo?
jaz bi bla full rada model in baje da sem primerna pa kožo mam dost kul sam mam pa nasmeh tak čudn :S a mislte da je to velk problem? ojoj kera neumna vprašanja dajem
jaz bi bla full rada model in baje da sem primerna pa kožo mam dost kul sam mam pa nasmeh tak čudn :S a mislte da je to velk problem? ojoj kera neumna vprašanja dajem
Uživaj življenje!
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
Ljubi!
Razveseli!
Bodi ti!
Have a nice day!!! mwa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov