Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shoting star
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2007
blaaah
Zadnjič spremenil shoting star, dne 13. Maj. 2007 21:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ne to ni standard, dober fotograf ti bo naredu ful hud book, v čist različnih pozah. Sej smo ti vsi rekl da ne bo glih fajn. In kakšne maš zdej plane?
- shoting star
- Sramežljivka
ja
Zadnjič spremenil shoting star, dne 13. Maj. 2007 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ja to tud mene zanima. Ko boš šla drugam, boš po možnosti spet nov book delala.
- shoting star
- Sramežljivka
ha
Zadnjič spremenil shoting star, dne 13. Maj. 2007 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
chiqqa napisal/-a:ja sam res nevem kaj si maš za pomagat s slikami kjer je vseh 6 enakih Confused
Jah, pač bo izbrala dve, tri kolikor toliko drugačne in bo to imela za začetek. Potem pa na lov za drugimi Shoting star imaš ZS
Zadnjič spremenil Lai Ming, dne 09. Maj. 2007 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jah na lastnik napakah se človek uči, boš vsaj vedla za drugič. Naj druge punce povejo kje delajo, jst sem bila svoja čas pri Heringu, zdaj sem s tem nehala. Bi ti pa priporočala kako drugo agencijo, recimo Bronz.
-
latinochiqui - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2007
- Kraj: ok. lj
Ena skoutinja iz te agencije je enkrat mojo mlajšo sestrično ustavla in jo povabla na avdicijo (jst sm bla zravn in sm mislila, da jo bom kr nagnala stran).. Sestrična ji je dala podatke, pol je pa po pošti dobila točn to.. da mora plačat ne vem kok za učenje hoje pol pa še ful velik za izdelavo mape z njenimi slikami... Sestrično je ful mikal, sam na koncu ni šla... kar se men zdi edin pametno. To je sam zavjanje, ponavadi se pa še na mlajše spravjo, k so mal bolj naivne. Tko, da ne nasedat tem foram, pa tud samo manekenstvo ni nč druzga kot stradanje in uboganje ukazov. Vsaka punca je lepa in je lahko še lepša, tud brez take agencije..
-
latinochiqui napisal/-a:Ena skoutinja iz te agencije je enkrat mojo mlajšo sestrično ustavla in jo povabla na avdicijo (jst sm bla zravn in sm mislila, da jo bom kr nagnala stran).. Sestrična ji je dala podatke, pol je pa po pošti dobila točn to.. da mora plačat ne vem kok za učenje hoje pol pa še ful velik za izdelavo mape z njenimi slikami... Sestrično je ful mikal, sam na koncu ni šla... kar se men zdi edin pametno. To je sam zavjanje, ponavadi se pa še na mlajše spravjo, k so mal bolj naivne. Tko, da ne nasedat tem foram, pa tud samo manekenstvo ni nč druzga kot stradanje in uboganje ukazov. Vsaka punca je lepa in je lahko še lepša, tud brez take agencije..
Ja tud mene so tkole ustavli, vse to sem dala čez kar ti govoriš in mi niti malo ni žal. Veliko sem se naučila, super smo se imele punce, kadarkoli smo delale skupaj smo res uživale itd. Men je bla to ena krasna izkušnja, na žalost se je pa malo klavrno končalo vse skupaj pri meni. Nekatere punce veselo delajo naprej, zaslužit se pa tud da eno fajn žepnino vsak mesec.
Mlade punce ustavljajo zato, ker se z mladimi da veliko več narediti kot pa z neko 25 letno punco. Nekatere začnejo že pri 14h letih, pač pod nadzorom staršev itd in imajo pri svojih 18h letih lepo kariero in služijo dober denar. Zelo odvisno kako ti sam gledaš na ta posel, koliko ti je všeč, ker mormo priznat da to neka idealna služba glih ni. Pa tudi pri nas ne dosega ne vem kakšnih razsežnosti. Za moje pojme je manekenstvo prav fajn zadeva za nekaj let, da mal izkušenj nabereš, malo denarja zaslužiš, potem pa počneš kaj drugega. Malo je takih, ki so lahko uspešni kar leta in leta in pri svojih 40h letih služijo mastne denarje. Pri nas mislim da ne bo kakšne Naomi ali Gisele. Predvsem je pomembno kako razmišljaš in kaj ti to pomeni. Če so zrel za to, lahko predvsem uživaš. Meni pa to ni nek life stil, mam druge ambicije v življenju.
-
Noben ni reku da smo slabe, samo drugačni pogoji so pri nas.
-
Ja ja punce delajo tudi v tujini, nekaterim gre res super. Sploh nekaj od naših je dol na azijskem trgu, kaka blondinka dol je čist zaželjena. Pa seveda je tukaj še veliko drugih stvari, ki so pomembne. Jasno da kateri lahko tudi uspe, vendar prav pri nas pa je situacija čisto drugačna. Pri nas niso veliki apetiti in živet se od tega dejansko v Sloveniji ne da.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov