Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Super slike
Kdo ti jih je delal?
- hallwag
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
Angel girl napisal/-a:
Super slike
Kdo ti jih je delal?
Naredila mi jih je Nina Lubarda.
- francija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
- Kraj: Obala
ona te je to slikala. js ne verjamem, oprosti. pa verjamem recimo da si to ti, samo ona ma vse slike iste, ni šans da je to njeno delo, ker vem kako dela.
in zakaj te ni na spletni strani? dobro, verjetno zato ker je spletna stran stara, zakaj te ni na raznih kastingih in slikanjih kjer so druge njene punce vedno?
oprosti, samo meni je to vse skup sumljivo.
gre kera na bernardo marovt, ki bo zdej zadnji kasting. jaz grem, komaj čakam!
in zakaj te ni na spletni strani? dobro, verjetno zato ker je spletna stran stara, zakaj te ni na raznih kastingih in slikanjih kjer so druge njene punce vedno?
oprosti, samo meni je to vse skup sumljivo.
gre kera na bernardo marovt, ki bo zdej zadnji kasting. jaz grem, komaj čakam!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
ja men je tud sumljivo to s temi slikami, ker ne vem ce je sposobn to narest... ker ma res vse slike na isti nacin ze miljon let... tko kt dejan v bronzu in tko kt vecina fotografov k se pac u en svoj stil vrzejo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uf, hude slikce. Pa ful ful lep obrazek.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- one_two_three
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2006
hey
jaz imam pa samo eno vprašanje.. torej.. sebi sem zelo všeč, tudi drugi mi pravijo da sem lusna. ampak problem nastane na slikah. a je mogoče da na slikah izpadeš grozno, in ne lepo, v resničnosti si pa lep? jaz resnično ne vem kaj naj si mislim.. velikokrat se tudi pogledam v ogledalo, pa sem si zelo všeč in grem takoj po fotoaparat, ko se pa slikam pa slike izpadejo vse manj kot lepe... kje je torej vzrok? se jaz napačno vidim in predstavljam, ali je le problem v moji fotogeničnosti?
hvala vsem
jaz imam pa samo eno vprašanje.. torej.. sebi sem zelo všeč, tudi drugi mi pravijo da sem lusna. ampak problem nastane na slikah. a je mogoče da na slikah izpadeš grozno, in ne lepo, v resničnosti si pa lep? jaz resnično ne vem kaj naj si mislim.. velikokrat se tudi pogledam v ogledalo, pa sem si zelo všeč in grem takoj po fotoaparat, ko se pa slikam pa slike izpadejo vse manj kot lepe... kje je torej vzrok? se jaz napačno vidim in predstavljam, ali je le problem v moji fotogeničnosti?
hvala vsem
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Ja, je možno, da jih je NL naredila; tudi jaz imam odlične (sicer izpred nekaj let, takrat smo vse imele res dobre fotke), poznam pa nekaj punc, ki imajo identične fotke in so res slabe. Odvisno kake plane ima s tabo.
Francija, jaz tudi vem kako dela in kako zna delat. Žal več ali manj vidim bolj slabe fotke, ampak za nekatere se pa - očitno - zna potruditi.
Francija, jaz tudi vem kako dela in kako zna delat. Žal več ali manj vidim bolj slabe fotke, ampak za nekatere se pa - očitno - zna potruditi.
- satoru
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 3. 2007
one_two_three napisal/-a:hey
jaz imam pa samo eno vprašanje.. torej.. sebi sem zelo všeč, tudi drugi mi pravijo da sem lusna. ampak problem nastane na slikah. , ali je le problem v moji fotogeničnosti?
hvala vsem
Ne verjamemem. Če si lepa si lahko lepa tudi na fotkah.
Zanč fotograf al pa slab fotoaparat pa ziher spremeni in popači.
Za zares odlične slikce je nujn profesionalni fotograf, fotoaparat in osvetlitev. Ne moreš obupat, če na slikah ne zgledaš ok . Js pravim: lepa punca ne more bit nefotogenična.
:apfel: Ker sem našla link sem dala na net še svoje fotke. Večino mi jih je nardila moja agentka Nina Lubarda. Neki objav imam iz Tokya.
Dodala sem še neki fotk od moje frendice S.. tiste temnolase.Tut njo je fotkala Nina L. sam za image kataloge za Carlo Degen, to je neka kolekcije od Mure. http://satoru.shrani.si/?Nerazporejeno
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hudoo!!
ful znani fotki sta mi:
http://shrani.si/?mojcacos2bwonu.jpg pa zadna vrsta taprva..nekje že vidla.. pa se odbr služi s tme 'poslom'.. a morš ful na rpehrano pazt pa to?
ful znani fotki sta mi:
http://shrani.si/?mojcacos2bwonu.jpg pa zadna vrsta taprva..nekje že vidla.. pa se odbr služi s tme 'poslom'.. a morš ful na rpehrano pazt pa to?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov