Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tamejckena_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2007
Js jih imam tudi v digitalni obliki...ce kero zanima..
- tamejckena_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2007
aja..nism brala vseh 120 strani
no katero zanima nej mi pise ZS...
Lep pozdrav
no katero zanima nej mi pise ZS...
Lep pozdrav
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ja ja zanimajo nas fotke
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
No, če so pa tole tvoje slike, so pa fenomenalne. Temu se reče book in je čisto primerljiv s tujino. Zares dobro. Je pa čisto jasno, da ima NL s tabo še neke plane, ker tistim, s katerimi ne misli resno, naredi bolj "šljam" (videno kar nekajkrat )Odlično in pohvalno. Tvoj obraz je pa Sploh ne dvomim v tvoj uspeh.
Koliko si pa visoka?
Koliko si pa visoka?
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
To je pa čist waaaw! No zelim ti velik uspeha.
- hallwag
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2007
Lai Ming napisal/-a:Temu se reče book in je čisto primerljiv s tujino. Zares dobro. Je pa čisto jasno, da ima NL s tabo še neke plane,... Tvoj obraz je pa Sploh ne dvomim v tvoj uspeh.
Koliko si pa visoka?
Lai Ming dala si mi fulll!!! velik poguma! Res sem full happy, ker to misliš.
Sam je v tujini full velika konkurenca. In me kr skrbi. Ne vem, če sem dost suha in če bom dovolj dobr pozirala. Vse te poze mi je pokazala.
Sama pa ne vem no!?? Zdej vadim iz Voguea.
Visoka sm 173 cm, ne glih full.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Me veseli Ampak pogum moraš pa že sama imet, ker imaš super obraz. Pa dosti spremljam vse to in bi se lahko stavila, da te bodo kje opazili. Poze pa le vadi, Vogue, Marie Claire, pojdi v Konzorcij pa prelistaj modne revije. Pa poglej fotke deklet iz kakšnih tujih agencij.
Suha si pa dooooost (meni zgledaš zelo suha, si taka kot jaz, pa sem res ini mini tajni).
Res dobre fotke, sem čisto navdušena (imam zelo rada dobro fashion fotografijo).
Konkurenca je velika; se mi zdi, da zdaj bolj kot kdajkoli prej, ker je ogroooomno punc. Samo nič bat, samozavest je važna pa tak dober attitude, pa bo šlo, ne dvomim v to.
Poze ti je pokazala? Si jih pa dobro "snela", ker sem bila prepričana, da si vse to ti sama "uprizorila". Saj bo šlo
173 cm je pa čisto ok! Je to 173 cm res tvojih ali "njenih" (vem, da dekletom tudi doda kak cm? )? Lahko na ZS.
Suha si pa dooooost (meni zgledaš zelo suha, si taka kot jaz, pa sem res ini mini tajni).
Res dobre fotke, sem čisto navdušena (imam zelo rada dobro fashion fotografijo).
Konkurenca je velika; se mi zdi, da zdaj bolj kot kdajkoli prej, ker je ogroooomno punc. Samo nič bat, samozavest je važna pa tak dober attitude, pa bo šlo, ne dvomim v to.
Poze ti je pokazala? Si jih pa dobro "snela", ker sem bila prepričana, da si vse to ti sama "uprizorila". Saj bo šlo
173 cm je pa čisto ok! Je to 173 cm res tvojih ali "njenih" (vem, da dekletom tudi doda kak cm? )? Lahko na ZS.
Zadnjič spremenil Lai Ming, dne 25. Mar. 2007 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Ful ful ful všečno. Če odmislimo kvalitetne fotografije in pogledamo samo tebe: res si rojen model. Mislim, da ti uspeh ne more uiti, je pa res da je veliko odvisno tudi od sreče. Meni res izgledaš kot svetovno znani model. Kapo dol.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov