Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*ž@bic@*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 2. 2007
Kraj: LubLana*

Neprebrana objavaNapisal/-a *ž@bic@* » 14. Mar. 2007 18:53

Poison Girl napisal/-a:sej en obrat je 2x pol obrat a ne? :D

ja no ne čist tko daš nogo pred nogo pa sezavrtiš da se ti noge nekak zapletejo...nvm kako bi ti razložila
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 14. Mar. 2007 20:51

*jasnica* napisal/-a:Meni se zdi Nina Lubarda zelo korektna in odkrita, saj točno pove kakšne so po njenem mnenju tvoje možnosti.

O korektnosti raje ne bi. In ne, z dekleti ni odkrita. Tudi povsem neprimernim puncam reče, da naj naredijo book, da imajo možnosti, ker so "takšne" punce tudi uspešne. O dobrih fotografijah pa tudi lahko razpravljamo - ja, NL je dobra fotografinja (nekaj let nazaj je delala odlične fotografije), to kar pa zdaj dela, je pa - meni osebno - obup. Pofotkanih ima sigurno nekaj deset punc - v enakih pozah, oblačilih. Pa meni bi bilo nerodno hodit na castinge, če bi vedela, da ima še nekaj punc identične fotke.

Ja, sam se odločiš za fotkanje, noben te ne sili - samo če si agent, bodi toliko fer, da punci, ki te je poklicala, iskreno poveš, kakšne so kaj možnosti. Ni treba reči, da bo ful uspešna, ker tega noben agent ne more garantirat, lahko pa tistim neprimernim rečeš, da ne ustreza profilu njihovega modela, tako kot to počnejo profesionalne agencije. Ampak še vedno je lažje pobasat nekaj desettisoč tolarjev...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Mar. 2007 7:38

Kako je pa kaj glede modela? Naprimer, da nisi v celoti slikan? Ker sem premala in nimam nažalost idealnih mer...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
baby-M.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby-M. » 15. Mar. 2007 10:33

Malce sem prebrala tele poste in sm rekla da še js kej napišem:)
Jaz sem si naredila book pri Nini Lubardi; slike so res, res lepe...se kr ne morem nagledati, ha, ha:)
Že na začetku mi je rekla, da se ji zdim zanimiva, ampak da se moram sama odločiti za slikanje. In sem se...ni mi žal, ker vem da je bil vložen velik trud v te fotografije z obeh strani.
Če Nina v meni vidi nek potencial si to štejem v veliko čast.
Hkrati pa ostajam na realnih tleh in vem, da v tem poslu ni lahko. Vseeno pa upam in si želim, da bom investicijo booka dobila povrnjeno s kakšnim delom. :D
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 15. Mar. 2007 12:02

Koliko si pa dala za book?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
baby-M.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a baby-M. » 15. Mar. 2007 12:48

Za book sem dala 500 eurov+davek. Ni malo, ampak če ne resikraš ne profitiraš...
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 15. Mar. 2007 16:28

Zanimivo, da ima večina punc, ki hvali Nino le po en ali 2 posta...A se sam to splača povedat? :lol: :D :roll:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 15. Mar. 2007 16:46

ja men je tud to zanimivo ... no še kakšen komentar ... da ne bo tko očitno ... hahaha :wink:
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 15. Mar. 2007 19:08

barby* napisal/-a:Zanimivo, da ima večina punc, ki hvali Nino le po en ali 2 posta...A se sam to splača povedat? :lol: :D :roll:

zgleda, da je vse to ena in ista oseba-NL :lol:
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 15. Mar. 2007 20:50

_Le`Ona_ napisal/-a:
barby* napisal/-a:Zanimivo, da ima večina punc, ki hvali Nino le po en ali 2 posta...A se sam to splača povedat? :

zgleda, da je vse to ena in ista oseba-NL :lol:

Ja, jaz se tudi že par dni zabavam na ta račun, pa sem bila raje tiho :lach: ...

Ne vem, kako to 'zvohajo' - vsak dan se ena nova uporabnica prijavi...
baby-M.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a baby-M. » 15. Mar. 2007 22:24

Jaz sem bila prijavljena že prej,ampak sem bolj malo sodelovala na forumu in ker sem pozabila uporabniško ime sem se spet registrirala, ko se sem videla to temo, ki se mi je zdela zanimiva.

Zdelo se mi je prav, da povem svoje mnenje in ne kr neki sklepat, kar ne drži. :?
A ni logično, da se bom zavzela za Nino Lubardo, če sem njena "varovanka" in z njo dobro sodelujem?
:?: Verjetno bi se tudi ve za nekoga, ki se vam zdi ok.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 16. Mar. 2007 8:23

Sej nismo rekle, da je Nina slab človek, daleč od tega! Men je tud kul, noro dobre fotke je tud meni nardila, in sem bla res zlo zadovoljna. Jaz sem se prijavila za Next model search, pa sem bila kao sprejeta, pol pa nč od tega tekmovanja :? To pa vem, da je od naročnikov odvisno, katero bodo izbrali in zakaj model sploh rabijo, sam vseen nisem prepričana, da se gospa Nina okrog tega kej trudi :roll:
*jasnica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *jasnica* » 16. Mar. 2007 10:15

A to pomeni, da, če si nov na forumu ali, če ne napišeš vsak dan vsaj 10 sporočil, ne moreš povedat svojega mnenja, al kaj?! Jest sm se registrirala v bistvu zato, ker se mi je zdelo fer, da napišem svoje mnenje in izkušnje - še posebej, če so dobre. Se čist strinjam z baby-M., če ti je nekdo ok, se zanj zavzameš. :!: Ne bom pa zdej vsak dan visela na tem forumu in pisala kakšne stvari kupujem vsak dan in kje- res ne vem kakšen smisel ima to.

Ne zdi se mi pa fer, če nekdo piše nekaj kar je slišal od nekoga, potem pa še to mal spremeni - ne bi pa o imenih, ker to tisti, ki je to naredil oz. naredila dobro ve, da mislim njo.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 16. Mar. 2007 12:23

No jaz sem se že čisto sprijaznla da se z manekenstvom ne bom nikoli ukvarjala, ker sem ful premajhna, se pa malo ukvarjam s fotografijo in kolko sem pogledala fotke so od Heringa daleč najslabše. Niti toliko jih ne obdela, da bi odstranil rdeče oči, da o kakem kadriranju niti ne govorimo. MG in Bronz imata primerljive fotografije, s tem da so mi od MG malo bolj všeč. Na strani od Lubarde pa ma vsako dekle samo po eno fotko, ene so dost slabe, se pa najde tudi kakšna ok.
Houd de wereld tegen
hallwag
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a hallwag » 16. Mar. 2007 14:06

***Ally*** napisal/-a:. Na strani od Lubarde pa ma vsako dekle samo po eno fotko.

Ej, Ally tvoja trditev NE drži, raje se malo nauči brskati po spletnih straneh, ker je očitno, da ne znaš vstopiti v podstrani.
Res je, da so stani od Nine Lubarda v flashu, pa se ti malo oprosti...
Sorry, moraš bolje vsotpiti in boš ugotovila, da ima vsaka punca na strani cel book!!! :P

Kmalu, čez kakšen mesec bo imela nove z manj flasha. Ravno zaradi takih, ki imajo probleme s flashem... :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov