Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Kadar sm jst ocenjevala sm rečmo ene 80% ocenila da jih gre naprej, če je bla kera res čist anti sm obkrožla ne. Sam dobr, najbrž je res odvisno od skupine. Ampak če znaš vsaj mal hodt pridš naprej.
- Šanin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
kitika napisal/-a:Mašy napisal/-a:Poznate agencijo Naba (Nataša Hribar)?
Me zelo zanimajo vaše izkušnje.
imam eno vprašanje...ker sem nova na forumu me zanima, če lahko sploh omenim ime agencije s katero imam izkušnje in sem bila zelo zadovoljna. ker so mi post v eni drugi temi brisali...
hvala in lp
Ja, poznam Agencijo NABA. Že nekaj časa deluje in lahko jo samo pohvalim. COOL
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Problem je v tem, da jih veliko iz skupine poslje na hujsanje. Malo je tistih, ki takoj zacnejo na castinge hodit. Itak ti je jasno ze pred tecajem, da moras bit dokaj vitka, ce hoces delat pri HM. In ce nisi naravno vitka, moras najprej shujsat in kasneje pazit na kg. Tko da ne stekam, zakaj potem nekatere govorijo, da ti samo dnar pobere. Ce shujsas, potem lahko delas.. Ce pa noces, je pa to potem tvoj problem..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
To se pa čist strinjam.
Če pa mislim še v začetku, da boš lahko z bušijem al pa "normalno" debela delala, pol pa verjetno živiš v oblakih in si si sama kriva, pa ne pol pizdit na agenta.
Sej zgleda, da bodo nekaj ukrenil glede kilaže v modi, sam zaenkrat se niso, taka je realnost.
Če pa mislim še v začetku, da boš lahko z bušijem al pa "normalno" debela delala, pol pa verjetno živiš v oblakih in si si sama kriva, pa ne pol pizdit na agenta.
Sej zgleda, da bodo nekaj ukrenil glede kilaže v modi, sam zaenkrat se niso, taka je realnost.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
V Angliji naj bi kao ze prepovedal ekstremno suhe manekenke. Pa sej zdej je tega kar dost po medijih. Jaz sem mal spremljala fashion week-e in sem opazila, da so pri nekaterih najboljsih kreatorjih nastopile malo manj znane punce, ki so bile dalec od tipa Vlada, Natasha Poly ipd. Po moje se bo to res uvedlo, sam ne takoj.
Glede nasih agencij je pa tako, da so samo pri HM tako suhljate punce. Sam je treba vedet, da je to edina agencija pri nas, kjer skusajo bit stalno v 'koraku s casom'- v tem smislu, da se upostevajo taksni pogoji in merila, kakrsna veljajo v modnih prestolnicah. Zato je tecaj (naucila naj bi se take hoje, kakor hodijo manekenke npr. na reviji za D&G ipd.) in zato moras bit suha (ker na takih revijah nastopajo zelo vitke punce). Ko pa bodo na teh revijah hodile samo se punce z oblinami in z normalno hojo, bo pa HM propadel hec
Glede nasih agencij je pa tako, da so samo pri HM tako suhljate punce. Sam je treba vedet, da je to edina agencija pri nas, kjer skusajo bit stalno v 'koraku s casom'- v tem smislu, da se upostevajo taksni pogoji in merila, kakrsna veljajo v modnih prestolnicah. Zato je tecaj (naucila naj bi se take hoje, kakor hodijo manekenke npr. na reviji za D&G ipd.) in zato moras bit suha (ker na takih revijah nastopajo zelo vitke punce). Ko pa bodo na teh revijah hodile samo se punce z oblinami in z normalno hojo, bo pa HM propadel hec
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
men je HM čis kul, samo ne bi pa zdej dajala denarja za tečaj, glede na to da mam že nrjenga (sicer preko Bronza)
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
to se še kar nekaj časa po moje ne bo udejanilo, ker so kreatorji preveč usmerjeni k temu, da oblačijo obešalnike in ne ljudi, poleg tega je večina kreatorjev moških in s tem želijo žensko telo pretvoriti v nekakšen "it", ko ne veš ali je dotična oseba moškega ali ženskega spola, ker je tako ploščata spredaj in zadaj - androgena.
Mislim da je poanta v tem, da catwalk jemljemo z rezervo. Namreč, biti okostnjak po mojem mnenju ni najbolj lepo, še manj pa zdravo - tako da hvalalepa za 32 številko oblačil, če si ob tem videti kot zombi
Mislim da je poanta v tem, da catwalk jemljemo z rezervo. Namreč, biti okostnjak po mojem mnenju ni najbolj lepo, še manj pa zdravo - tako da hvalalepa za 32 številko oblačil, če si ob tem videti kot zombi
*Diamonds are forever*
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Debate o anoreksijah ipd. so drugje.
Men gre že totalno na živce, da folk stalno sam pluva in pluva. Če bi mele same tako postavo, bi pa pluvale čez tiste z velikimi joški. Dejte se mal umirit pa ne zahajajte v temo, če vas ne zanima nič v zvezi z manekenstvom.
Men gre že totalno na živce, da folk stalno sam pluva in pluva. Če bi mele same tako postavo, bi pa pluvale čez tiste z velikimi joški. Dejte se mal umirit pa ne zahajajte v temo, če vas ne zanima nič v zvezi z manekenstvom.
- Poison Girl
- Kofetarica
no, tole mi je najbolj smešno :
prste stran
Kdo lahko postane model?
Model lahko postane vsako polnoletno dekle, ki je prijetnega in urejenega videza.
Kako izgledajo takšni posnetki ?
Posnetki so lahko povsem umetniške narave, akti in upodabljajo golo človeško telo v estetskem smislu, ali pa čisto komercialne-erotične narave.
prste stran
- Poison Girl
- Kofetarica
ne, mislm da je iz strani vse razvidno .
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Ja pove nam to da baba nateguje kokr je dolga in široke. In nisi edina, ki to lahko potrdi. Mislm da je tvoja zgodba več kot očitna. Če se želiš ukvarjat z manekenstvom pa kr book pod roke pa h kaki drugi agenciji
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov