Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 26. Avg. 2005 12:03

Jst če bi lahko iztbrla kerkol agencijo bi bla to zihr Ford :D
Babuska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Babuska » 27. Avg. 2005 20:01

Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 27. Avg. 2005 21:15

Babuska napisal/-a:Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?

ql je blo, so me pofotkal, pa vse, uglavnem tko da zdj sm not, pa u četrtek bi že mogla na revijo al neki tacga...sam sm na žalost na maturancu :(

sicer bom pa vidla kako bo naprej... maja mi je rekla, da visoka sm dost, suha tud, pa da se baje zdj iščejo punce na tako sceno k sm js pegice, rdečkasit lasje itd...

bom vidla, ne upam preveč, ker tuki ni nobene garancije, kao da bom neki full hud mudel, sam useen rada bi probala ;)
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 27. Avg. 2005 21:42

Vermilion napisal/-a:
Babuska napisal/-a:Sam ta stran je pa res grozna. Se spomnim jst tega tipa, k je hotu ene 4 leta nazaj že organizirat eno tekmovanje Miss Freetime, pa je pol vse propadlo. Sam de se je spustu na tak nivo, mi pa še zej ni jasn. Nč pupe, ne hodte sm, k vam bo zagotovo kdaj žal. Aja, Vermilion, kako je blo v MG?

ql je blo, so me pofotkal, pa vse, uglavnem tko da zdj sm not, pa u četrtek bi že mogla na revijo al neki tacga...sam sm na žalost na maturancu :(

sicer bom pa vidla kako bo naprej... maja mi je rekla, da visoka sm dost, suha tud, pa da se baje zdj iščejo punce na tako sceno k sm js pegice, rdečkasit lasje itd...

bom vidla, ne upam preveč, ker tuki ni nobene garancije, kao da bom neki full hud mudel, sam useen rada bi probala ;)

oj

a to si sla ti samo tja... al so te oni kje "najdli".. ??

nisem vsega brala...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 27. Avg. 2005 21:45

Vermilion napisal/-a:

Želim ti najbolše! :wink:
Little Miss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Little Miss » 27. Avg. 2005 23:15

Že kr neki časa nism pisala pa sm se odločla da se mau prdružim čveku... en komentar najprej-o Nini Lubardi je vse res, mene je tut nategnla... dolga zgodba ampak mi še zdj lasje stojijo pokonc :)

Morm pa rečt da me kr mau strašite tle na forumu... kok mora bit puca ogrooomn velka pa zlooo suha...jest mam pa u tork polfinale supermodela pa mi je kr mau strahu u kosti nagnal, k sm visoka 175 pa ogrooomn kil mam :) (63)... tko da če se kašna najde k je dobre vole pa da me potolaž bom vesela :) Lepo se mejte
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 27. Avg. 2005 23:17

najbrž maš kile na pravm mestu... :D
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 27. Avg. 2005 23:17

hm.. sj 175 je dovolj visine ?

ne delujes prevec samozavestna.. to bi pa zdaj najbolj potrebovala!
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Little Miss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Little Miss » 27. Avg. 2005 23:33

:) men samozavest v pravem trenutku škripne :) sej mere so v redu (89-63-90) sam kilaža me v zadnjih dnevih muč... :) in pol se bom tm obnašala kt bebo in odletela... :) hvala punce za tolažbo :)
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 28. Avg. 2005 8:26

sofia83 napisal/-a:
Little Miss napisal/-a::) men samozavest v pravem trenutku škripne :) sej mere so v redu (89-63-90) sam kilaža me v zadnjih dnevih muč... :) in pol se bom tm obnašala kt bebo in odletela... :) hvala punce za tolažbo :)

Ah, mere maš d best! Glavo gor pa sam samozavestno nastopej! Good luck :flower:

jaaa, mere maš super!! bomo držale pesti zate :)
First to Know

Tres tres chic.
angelček alex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a angelček alex » 28. Avg. 2005 21:34

Elou:) jst sm pa ze mela polfinale na supermodelu in morm povedat da nc se bat!! predvsem to!! mere mas ql visino se tolk boljso..tko da res ful so prjazne pa nc ne grizejo:) tko da uso sreco..mogoce pa ce nama bo sreca naklonjena se bova vidle u finalu!

Drzim pesti zate..pa dej se ti zame;)
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 28. Avg. 2005 21:44

angelček alex napisal/-a:jst sm pa ze mela polfinale na supermodelu

Khmm ... a niso polfinale šele v torek, 30.8 dopoldne?
Al so letos razdelil termine?
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 28. Avg. 2005 21:47

A ni to tko da je različno na kraj? :embarrassed:
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 28. Avg. 2005 21:50

Ne, ni tko. Gospa Hegeduš zahteva, da se vse pridejo k njej v Lj. pokazat :D
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 28. Avg. 2005 21:52

nogica napisal/-a:Ne, ni tko. Gospa Hegeduš zahteva, da se vse pridejo k njej v Lj. pokazat :D

A Tea ma to use čez al kaj?
Nism čist seznanjena :oops: :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov