Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kitika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: nova gorica
Mašy napisal/-a:Poznate agencijo Naba (Nataša Hribar)?
Me zelo zanimajo vaše izkušnje.
imam eno vprašanje...ker sem nova na forumu me zanima, če lahko sploh omenim ime agencije s katero imam izkušnje in sem bila zelo zadovoljna. ker so mi post v eni drugi temi brisali...
hvala in lp
-
jagodnijogurt - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2007
Ne poznam nobenega iz te agencije in sprašujem kar tu, na forumu.
Je ta agencija model grup v redu? http://www.model-group.si/female.aspx?M ... &Greload=1
Opažate da modeli iz te agencije delajo več ali so boljši modeli iz kake druge agencije. Delajo modeli tu tudi v tujini ali samo v sloveniji?
Ima ta modna agencija dobre booke, ali ima kakšna druga agencija kvalitetnejše booke (Hering, Lubarda, Bronz, Vulcano)?
A naj poskusim že sedaj pri 14. letih, ali naj raje še malo počakam?
Prosim za pomoč in za vaša mnenja.
Je ta agencija model grup v redu? http://www.model-group.si/female.aspx?M ... &Greload=1
Opažate da modeli iz te agencije delajo več ali so boljši modeli iz kake druge agencije. Delajo modeli tu tudi v tujini ali samo v sloveniji?
Ima ta modna agencija dobre booke, ali ima kakšna druga agencija kvalitetnejše booke (Hering, Lubarda, Bronz, Vulcano)?
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
jagodnijogurt napisal/-a:Ne poznam nobenega iz te agencije in sprašujem kar tu, na forumu.
Zdi se, da je v redu. Probaj pridobiti več podatkov. 14 let ni prezgodaj. Koliko pa si visoka?
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
14 let ni prezgodaj ??
meni se zdi da je...vsaj za leto ali dve
meni se zdi da je...vsaj za leto ali dve
Houd de wereld tegen
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Meni osebno se zdi 14 prezgodaj. Takrat sem pravzaprav tudi jaz začela, pa sem vesela, da sem vmes nehala in malce odrasla, se mi zdi, da sem zdaj dosti bolj pripravljena na vse skupaj... Sicer pa odvisno od posameznika.
Kar se tiče kvalitetnih (!) bookov - moje osebno mnenje je, da ga v Slo. ne boš tako zlahka dobila oz. naredila. Vulcano in Hering imata amaterske booke, pravtako se mi zdi Vulcano še najslabša agencija od omenjenih. Sicer pa odvisno od tega, kaj si pravzaprav želiš... Delati revije v Slo in se slikati za kako revijo (komercialno mišljeno seveda), ti bo Vulcano verjetno ok, če pa ciljaš na bolj profesionalno kariero in to v tujini, bi jaz izbrala katero drugo. Zdaj, katero, je pa spet drugo vprašanje. Nino Lubardo ti (žal!) odsvetujem; tudi Bronz ni nevemkakšna cvetka, pa vendar... Morda Model Group (ki ima nekaj modelov, ki delajo tudi v tujini). Preglej njihove spletne strani, modele&njihove fotke, pa primerjaj s tem, kar imaš ti zamišljeno v glavi in se na podlagi tega odloči. Jaz npr. se ne bi odločila za Vulcano, ker mi je absolutno pre-amaterska agencija, z naravnost obupnimi fotkami, verjamem pa, da imajo drugi drugačen okus in se jim zdi ok. Stvar posameznika in sama ciljam na bolj profi zadeve.
Kar se tiče kvalitetnih (!) bookov - moje osebno mnenje je, da ga v Slo. ne boš tako zlahka dobila oz. naredila. Vulcano in Hering imata amaterske booke, pravtako se mi zdi Vulcano še najslabša agencija od omenjenih. Sicer pa odvisno od tega, kaj si pravzaprav želiš... Delati revije v Slo in se slikati za kako revijo (komercialno mišljeno seveda), ti bo Vulcano verjetno ok, če pa ciljaš na bolj profesionalno kariero in to v tujini, bi jaz izbrala katero drugo. Zdaj, katero, je pa spet drugo vprašanje. Nino Lubardo ti (žal!) odsvetujem; tudi Bronz ni nevemkakšna cvetka, pa vendar... Morda Model Group (ki ima nekaj modelov, ki delajo tudi v tujini). Preglej njihove spletne strani, modele&njihove fotke, pa primerjaj s tem, kar imaš ti zamišljeno v glavi in se na podlagi tega odloči. Jaz npr. se ne bi odločila za Vulcano, ker mi je absolutno pre-amaterska agencija, z naravnost obupnimi fotkami, verjamem pa, da imajo drugi drugačen okus in se jim zdi ok. Stvar posameznika in sama ciljam na bolj profi zadeve.
-
jagodnijogurt - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2007
Ena me je prašala glede višine. Merim 174 cm.
Sem res malo pregledala spletne strani. Ampak na model grupu imajo nekatere res dobre booke, nekatere pa ne? Mogoče veste katere punce sploh delajo v tujini, da vidim recimo kakšen book iz tujine? Pa da malo primerjam?
Lai Ming napisal/-a:Kar se tiče kvalitetnih (!) bookov - moje osebno mnenje je, da ga v Slo. ne boš tako zlahka dobila oz. naredila.
Sem res malo pregledala spletne strani. Ampak na model grupu imajo nekatere res dobre booke, nekatere pa ne? Mogoče veste katere punce sploh delajo v tujini, da vidim recimo kakšen book iz tujine? Pa da malo primerjam?
- kitika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: nova gorica
meni se zdi 14 let, res malo premalo...dej še kako leto počakat in zdej raje uživaj! če pa si tega res želiš in te pri tem starši podpirajo, pol pa go for it
glede bookov, sem pa vidla, da je kolegica, posnela fotke pri avdiciji.com in so ble zelo dobre in profesionalne (mislim, da jo je pofotkala lidija mataja). je pa res, da je bla cena nad 100 jurjev.
dej res dobro premislit in se s kom pogovorit in bo!
glede bookov, sem pa vidla, da je kolegica, posnela fotke pri avdiciji.com in so ble zelo dobre in profesionalne (mislim, da jo je pofotkala lidija mataja). je pa res, da je bla cena nad 100 jurjev.
dej res dobro premislit in se s kom pogovorit in bo!
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
e5e predlagam ti, da se greš mal nazaj po te temi pobrskat, ker smo že velikooo napisal o Nini Lubardi. Se bojim, da ne boš kej preveč navdušena
-
Ja sj si prebrala, oboje se dogaja ne. Plačaš velik pol pa ne delaš, + če delaš ne plačuje tvojega dela. Zdej ne vem č majo vsi tok slabe izkušnje z njo, ampak kar nekaj ljudi jo je pograjalo. Ti sam ne podpisuj ničesar, kar pomen da lahk spokaš kadar ti paše. Kakšne so pa slike, je dober book?
-
Ja dokler nisi ti nč tam podpisala, si ti lastnica booka in lahk popokaš kadar hočeš. Pač ga vzameš in greš kam drugam. Zdj ne vem kaj boš nardila, mogoče še počaki če boš kej delala, težko ti rečem kaj nared. Jst nimam izkušenj z Lubardo, pač kar sem tukaj prebrala vem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov