Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 25. Nov. 2006 14:22

Ne, ni majhna.
Pikica, reci, da si 170cm ali 171cm; lahko pa poskusiš tudi z 169cm pa če jim boš všeč, ti bodo sami dodali cm za naprej ;)

Jaz bi poskusila z MG.
-piKica-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj:

Neprebrana objavaNapisal/-a -piKica- » 25. Nov. 2006 14:29

ok...hvala :) ja sej sama se tut bol nagibam k MG ... zdaj pa nevem kaj naj naredim da me ''opazijo'' :( ... al naj pokličem tja al slike pošlem al kak? pa še to...a je tukaj na foromu katera ki je že pri MG pa ma izkušnje z tem?..da mi malo pove..kak ti book naredijo..če je treba kaj plačat...kak te obveščajo o castingih...hvala :D
Lai Ming
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lai Ming » 25. Nov. 2006 15:59

Pokliči pa vprašaj - morda se boš takoj zmenila za sestanek, morda pa bodo najprej želeli tvoje fotke.
-piKica-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj:

Neprebrana objavaNapisal/-a -piKica- » 25. Nov. 2006 16:41

ok..bom poklicala..sam mam še eno težavo :roll: :roll: jas sem iz maribora...vse te agencije pa so v ljubljani..a je kaka agencija v mariboru ali okolici? :( :?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 25. Nov. 2006 17:12

je ja. Nina Lubarda :lol: :razz:

ne, ne ti se lepo drž Lj. in MG :wink:
-piKica-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj:

Neprebrana objavaNapisal/-a -piKica- » 25. Nov. 2006 19:50

ok :) pol pa grem...MG here i come :D :) :D ok sam nekaj še :P pri MG...se book poplača z delom ne...kolko pa je cena?
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 25. Nov. 2006 22:29

Ja kor sem jz Majo Raspopović razumela se poplača z delom. pomoje je to od 50- 100 tisoč. Najbooljš, da pokličeš pa se o vsem pozanimaš :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 25. Nov. 2006 22:31

AphexTwin napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Tut jst sm že takoj ko sm začela brat tvoj post vedla za katreo agencijo gre!! Moj nasvet : samo čim dalj stran od tega Heringa!!! Sm neki časa delala zanga in res... za vsako stvar smo mogl samo keš tja nost!!!! Nej raj poskusi pr kkšni drugi agenciji..., sej jih je v Lj. še ceu kup!!
Če pa ma takšno postavo kt si napisala pa tut ne bo problem... :wink:

A pa si zdej kr kateri drugi? A morš kako pogodbo podpisat, da boš pr njih tolk pa tolk časa al kej podobnega?

Amm ne ne delam za nobeno agencijo ... so že minila moja leta, ko sm sanjarila o mankenski karieri, zdej se mam pa mal preveč rada, sebe in horsa :D :wink:

Drugač pa pri nekaterih agencijah je tako, da podpišeš pogodbo za določeno dobo, za Lubardo vem, da je tko delala ... za ostale bodo pa vrjetno druge punce več vedle ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 25. Nov. 2006 23:35

lubarda ma še zmeraj tako... moaj kolegica je podpisala za 10 let.. :roll:
curly me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a curly me » 26. Nov. 2006 16:45

Za use k jih zanima glede slo.modnih agencij. Preprosto je tkole-slovenija je mejhna in vsak se bori za svoj zasluzek, zato tut tko mastno racunajo da sploh prids v njihovo agencijo. Ce jim bos usec in si 1a ti ne bo treba vec nicesar placevat ampak bos sam se sluzla in delala. Fora tega da mas agencijo je da spoznas ljudi k delajo v tem poslu, da si pridobis veze in nove kontakte in pa da dobis vecji zasluzek!!! Al bos mela sreco da te ustavjo skavti agencije, drugac pa lahko tut posljes slikce svoje-brez make upa seveda!!!Slikas tut svoj profil in posljes. Ce pa se nagibas k tujim agencijam je pa veliko tezje...mors met res sreco da te izberejo na podlagi fotografij, ki jih posljes. So pa bl zainteresirani za ponce ki jih izberejo skavti. Ce te skavt izbere mors najprej pridt na agencijo, kjer te pofotkajo, pol te njihova celotna ekipa glavnih skavtov pogleda(jih je okol 12) in usi se morjo strinjat da te uzamejo-kar je kr tezka preizkusnja in ce se usi strinjajo lahko po hitrem postopku zacnes delati v modnem svetu. Good luck!!!
Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 27. Nov. 2006 11:32

Mene so tko kkšn mesc nazaj tut na Čopovi ustavl iz Heringa pa me povabl na avdicijo. A če grem na avdicijo pa sm tm slučajno sprejeta a morm pol useen hodt na tiste tečaje pa postt članica? Js bi šla na avdicijo sam zato k me zanima kako to zgleda. Kolk pa kej stane booking?
clio16v
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a clio16v » 03. Dec. 2006 21:39

Jst bi pa v kakem filmu igral :wink:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 03. Dec. 2006 21:59

*~Liesl~* booki se zelo razlikujejo, odvisno kakšen bi rada imela oz kakšen oni zahtevajo.. cene pa od cca 30 do 150.000 SIT
Nekateri zahtevajo da moraš narediti tečaj hoje... še pa još...
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 03. Dec. 2006 22:51

Angel girl a ti si še pri Heringu?
AphexTwin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a AphexTwin » 19. Dec. 2006 20:19

A moraš tam pred vsemi hodit na 1. avdiciji??? Aja, make-up, ja al ne? Al te pol oni "spucajo", če si namazan? :)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov