Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Lai Ming napisal/-a:liya napisal/-a:Če ti kaj ni jasno,prosim poglej kdaj sem se vpisala leta 2004, tako da... uglavnem želim samo povedati da sem imela možnost Leo spoznati osebno že lani in vem iz zanesljivih virov nda je bila letos samo kuhinja...druge pa kar bodite naivne...
LP
Noben vir ni 100%; če trdiš, da si izvedela iz zanesljivih virov, predvidevam, da si bila del te kuhinje - le tako lahko veš, da je dejansko bila kuhinja Ostalo je pa le "rekla-kazala".
Eni pač ne morejo skriti foušije. Bravo Nogica Sem ful vesela zate
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Eh, jst pa nisem gledala. Ve katera kdaj bo ponovitev, ali pa če se da kje videti slike?
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Ojej, Tejo Kampuš so ob eni sliki prekrstili kar v Kristino Baraba (pa sploh ni nastopila na finalnem večeru) ...
Heh, prejle sem brala prispevek o Supermodelu na Siolovi strani... In so napisali, da je v komisiji slovenske barve zastopala Teja Hegeduš, nekdanji supermodel Slovenije
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
uf, Hegeduška je men tko... antipatična...
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jst bi pa pri Nogici pohvalila še to, da zna punca govort. sem jo vidla na Papriki in je bila pomojem da ena redkih misic in manekenk,ki znajo spravt iz sebe popolnoma normalne odgovre.. pa itak čestitam za zmago
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
- IceBaby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2006
Živjo! Mene pa zdej neki zanima pa upam na čimprejšnji odgovor. Dve leti nazaj so me na ulici ustavili iz MG in so mi pol pošiljali domov vabila na avdicije in nisem nikol šla. Ta teden me je spet ena ženska iz MG ustavila (ne vem, kaj imajo tolko z mano za opravit), ampak sem rekla ne, ker sem se spomnila, da sem že pri njih v evidenci. Zdaj pa me zanima: šla bi tja, ampak ne vem ... Ker nisem nikol šla, so me mogoče skenslali? Naj jih pokličem in jim povem, da so me spet ustavili in da bi pa zdej prišla k njim? Kaj naj naredim? In kako je z bookom - ga nardijo zastonj oni? Kako zgleda sploh 1. obisk pri njih? Nisem glih 100 % vase in nisem tolk samozavestna, da bi se imela za ful lepo - s tem mam probleme ...
Lp
Pa čimprej prosim!!
Lp
Pa čimprej prosim!!
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hvala za link!
Hmm, čudn da niso izbral Maje Drab, tista Kohne pa zgleda čist druga kot na slikah iz Glossa, nč kej fajn. Me pa letos niso preveč prepričal no,se mi zdi da je blo prejšnja leta bolš. Vseeno pa vsaki privoščim, da ji rata.
Hmm, čudn da niso izbral Maje Drab, tista Kohne pa zgleda čist druga kot na slikah iz Glossa, nč kej fajn. Me pa letos niso preveč prepričal no,se mi zdi da je blo prejšnja leta bolš. Vseeno pa vsaki privoščim, da ji rata.
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
IceBaby napisal/-a:Nisem glih 100 % vase in nisem tolk samozavestna, da bi se imela za ful lepo - s tem mam probleme ...
Lp
IceBaby, za fashion fotke ne iščejo klasične lepotice, ampak drugačnost & posebnost pa seveda fotogeničnost; če imaš pa kaj komercialnega v mislih, potem pa je "lepota" malo bolj pomembna. Na tvojem mestu bi vsekakor poskusila, ker nikoli ne veš
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Lai Ming napisal/-a:Eno vprašanje za tiste, ki ste v kateri izmed slo. agencij - kako pogosto so kakšni castingi, so tudi za kako tujo agencijo, koliko možnosti za tujino sploh dobite...?
Se opravičujem za dva zaporedna posta, ampak me res zanima, kako je s castingi pri nas v slo. agencijah in s "forsiranjem" v tujino. Glede na to, da je tu verjetno kar nekaj punc v različnih agencijah, bi bila zelo vesela vašega odgovora
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
mislm da so kar dobro izbrali zmagovalko (na slikcah iz mediaspeed se mi zdi lea ful fotogenična). Že prej so mi bile Maja, Nina in Lea najbolj simpatične, tko da je prov da je ena izmed njih zmagala. Sam čudno mi je da ni Maja Drab vsaj 1. oz 2. spremljevalka..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov