Foto model - avdicije, modne agencije...

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 17. Sep. 2006 14:38

Ce so obleke sposojene iz trgovin grejo naprej v prodajo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 18. Sep. 2006 6:46

Yup, če so iz trgovin, grejo nazaj v prodajo...
Če pa so malo bolj unikatne kreacije, jih mogoče prodajo na reviji sami (se kakšna znana oseba npr. zagrebe za njo :D ) oz. kasneje kaki stranki. Se pa zgodi celo, da kakšen kreator določene obleke ne želi prodati, ker je vložil toliko dela vanjo in mu je neprecenljiva. No, to sem 1x slišala od Zorana Garevskega za en večerno obleko. :wink:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 21. Sep. 2006 20:23

Angel girl napisal/-a:Jst mam 176cm pa 53 kg, pa sm predebela zanga. Hvala lepa. Smo končal zadeve!

A nisi ti model :?: Nč jasn
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a fatima » 22. Sep. 2006 8:29

Ljubljančanka napisal/-a:No, pa itak kile prou nič ne povejo,če imaš močne kosti, imaš tudi več kil. Prijateljica je imela anoreksijo, bila obupno suha in je imela pri 171cm 53kg, pa sama kost in koža. Jaz recimo sem pri podobni višini in istih kilah normalno suha.Pa mišice recimo ti tudi dodajo kile, čeprav si v končni fazi bolj suh, kot preden si se ukvarjal s športom.

S tem se pa strinjam. Lahko so 2 osebe isto velike in težke, sam kr majo drgač vse razporejeno.

Drgač se mi pa zdi, da so bolj pomembne mere (stegna, oprsje, roke, trebuh in kaj jst vem kaj še merjo ljudje).

V glavnem men se zdi to nečloveško od nekaterih agencija da prisilijo punce hujšat, žalostno je da se jih večina zaveda da jih pahnejo v kake bolezni. Pa nasploh ni zdravo da je ITM pod 18,49---> to je že podhranjenost....

Jst se nikol nisem bila na takih avdicijah in nimam namena, tko da se lahko motim...ampak to je samo moje mnenje
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 22. Sep. 2006 13:57

fatima napisal/-a:
Ljubljančanka napisal/-a:Pa nasploh ni zdravo da je ITM pod 18,49---> to je že podhranjenost....

bullshit. moja sestra ima ITM okoli 17, pa niti slučajno ni ne podhranjena ne anoreksična. pač ie bolj drobne konstitucije in ima ful lahke kosti. to da se pa zadnje čase vsako suho žensko označi za podhranjeno anoreksičarko je pa imho rahlo nesramno.
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a fatima » 22. Sep. 2006 15:28

jullia napisal/-a:
fatima napisal/-a:
Ljubljančanka napisal/-a:Pa nasploh ni zdravo da je ITM pod 18,49---> to je že podhranjenost....

bullshit. moja sestra ima ITM okoli 17, pa niti slučajno ni ne podhranjena ne anoreksična. pač ie bolj drobne konstitucije in ima ful lahke kosti. to da se pa zadnje čase vsako suho žensko označi za podhranjeno anoreksičarko je pa imho rahlo nesramno.

sej nikjer nisem napisala da je kdorkoli anoreksičen, zato ker je ITM pod 18, jst sem ga tut mela 17 neki časa zarad drugih razlogov ne zato ker bi bla anoreksična.
To sem napisala več al manj zato, da se punce mal zamislimo, če se splača hujšat pod to mejo zaradi mode, pač če si tak si tak, da pa greš zao hujšat ker ti nekdo reče pa ni glih fajn. Pa tut ti k se ukvarjajo z modeli bi se mogli zamislit da to ni človeško ne moralno da te prisilijo da zgledaš ko shiran otrok....

Upam da me razumeš kaj hočem povedat....
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 22. Sep. 2006 15:42

ja s tem tvojim zadnjim postom se čisto strinjam, v prejšnjem si pa napisala, da je ITM pod 18,5 podhranjenost. če človek je 4-5 normalnih obrokov na dan, mu ne primanjkuje hranilnih snovi in nima kakšnih s tem povezanih težav, ni podhranjen. samo to sem hotla povedat, ker mi gre na k***c posploševanje. ene ženske ne bodo nikoli ITMja spravile pod 20, ker imajo pač težke kosti, v kosti se pa ne da hujšat razen če si manson pa rebra ven mečeš:)
fatima
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a fatima » 22. Sep. 2006 17:58

Nisem mislila posploševat, ker jaz tega tut ne maram. Zgleda da sem mal zmedeno pisala in je tkao izpalo. Sam da se zdej štekamo :):):)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 26. Sep. 2006 18:21

a tle je tema sam za modele itp al tud za filme, tv oglase pa to? al obstaja kera druga tema za to?
se opr.za OT
LaFayette
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a LaFayette » 27. Sep. 2006 15:15

hej! za tiste, ki ste pri Bronz agenciji!
Kako ste prisle tja? Ali ste se prijavile preko spletne strani?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 27. Sep. 2006 16:07

men so rekli ce bi ble pr njih k sm enkat z fantom prsla...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
punciak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punciak » 28. Sep. 2006 8:40

kaj pa druge punce? mislm, ker bronz nima skavtov... :?:
Cal
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Cal » 30. Sep. 2006 12:44

Pozdrav, pozdrav..

Mam eno vprasanje, ful rd bi postal model, pa me skrbi ena mala stvarca, na slikah z navadnim digitalcem moja faca izpade ful cudna, mislm ni taka kot jo jst vidm v ogledalu, ce se pa slikam npr. v foto studiu pa je slika ql. Zdei me pa zanima ce naj me to skrbi????!!! Ker nvem kaka bo potem slika izpadla ce me slika fotograf..

hvala za odgovore;P
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006
Kraj: Mozirje

Neprebrana objavaNapisal/-a Kali_88 » 02. Okt. 2006 13:34

http://www.gloss.si/default.asp Znane so polfinaliske...kake se vam zdijo?
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 02. Okt. 2006 13:53

Meni je najbolj všeč Lea Plut. :) :D
Let the good times roll.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov