Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BellaMia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: nekje na Zemlji
nihce ni rekel, da naj ne izraza svojega mnenja....se mi pa zdi, da lahko ta svoja mnenja izrazamo na nek socializiran nacin....malcek bontona pa tudi ne skodi....izraz manj simpaticna se ze lepse slisi kot pa grda .....
....out
....out
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
BellaMia napisal/-a:najbolje da se ve prijavite, ki ste vse tok popolne pa da vidimo kaj bo Bernarda za vas rekla. mislm grow up!!!
Prosim, da citiraš tisti post, kjer je katerakoli od sodelujočih napisala, da je popolna...
Še ena pripomba: zgornja dva stavka se nekako izključujeta... V prvem stavku otročje pozivaš, da se prijavimo/jo na izbor, ker smo/so popolne, v drugem pa, naj odrastemo/jo... Hmmm....
BellaMia napisal/-a:Vsake oci imajo svojega malarja...
Točno tako. In če so se nekomu zazdele grozne, bo pač ta nekdo napisal, da so grozne - zakaj bi stvari olepšaval? Če so nekomu bile ok, so mu bile ok itd.
BellaMia napisal/-a:Pa to je mednarodni izbor, kjer izbira tuja agencija, se pravi, da niso slovenci izbrali ampak dva doticna agenta iz italijanske agencije.
To pa še ne pomeni, da znajo izbirat ipd.
So pa, za moje pojme, izbrali najboljšo, kar se je dalo (po tistih posnetkih sodeč); mogoče bi pa bila drugačnega mnenja, če bi dekleta videla v živo.
BellaMia napisal/-a:da so ble vse punce prov simpaticne.
Noben ni rekel, da niso simpatične v živo A so simpatične ali ne, pač ne moremo preceniti, če jih nismo spoznale. Na fotkah pa so - zame osebno - grozne. Fotke jako neprofesionalne in komaj se kaj vidi obraz deklet, njihovi izrazi itd.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Ciara=) napisal/-a:O, Apple, zdaj sem komaj vidla, da sva na istem faksu - jaz študiram pa angleščino-italijanščino (prevajalstvo) - pa te v teh dveh letih še nisem vidla na FF?! OK, res je, da prej nisem vedla, kak zgledaš...
Letnik?
Kaj pa vem, mogoče me pa nisi vidla, ker ne zgledam u živo čist tako kot na slikah ali na tv, oz. ne tako dobro.
Drugač sem pa TroubleBubble na forumu anglistike, če kaj zahajaš tja.
Drugač se pa men ne zdi, da so punce kaj narobe komentirale... Sam rekle so, da je 99 čez boke za neko manekenko odločno preveč, kar se tut jaz strinjam. Ok no ja, je fotomodetl kao, ji je mogoče malo odpuščeno.
In večina ne nabija kar nekaj v tri dni, ampak se tut malo bolj spozna na standarde, itd., ker spremljajo zadeve.
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
tlele nas par je v agencijah ok? zato se mi zdi da lahko komentiramo... vecina nas je rekla da nam punca ne potegne, da ni simpaticna na slikah... ok whatever... in ce veliko puncam v sloveniji recejo da morajo shujsat, pri veliko manjisih merah, ja oprosti, potem spet lahko povemo da je 99 prevec za tujino oz. milano...
ah pa sej nima veze... ta tema spet na kreg velce in je brou brez veze...
ce smo mi zaljive, ker izrazimo svoje mnenje glede punce ki je zmagala, in je na nek nacin dovolila da se jo ocenjuje- koncu koncev se je le prijavila na tekmovanje na katerem te ljudje ocenjujejo ?! jo lahko ''ocenimo', da pa kdorkoli oznaci koga na forumu za idiota, preko parih postov... ja prosim lepo no...
ah pa sej nima veze... ta tema spet na kreg velce in je brou brez veze...
ce smo mi zaljive, ker izrazimo svoje mnenje glede punce ki je zmagala, in je na nek nacin dovolila da se jo ocenjuje- koncu koncev se je le prijavila na tekmovanje na katerem te ljudje ocenjujejo ?! jo lahko ''ocenimo', da pa kdorkoli oznaci koga na forumu za idiota, preko parih postov... ja prosim lepo no...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- glaray
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2006
- Kraj: zda :)
prau fauš ste..pač je zmagala..pa vam je neki krivo..k itaq vemo da bi vse hotle bit na njenem mestu..sam k nemorte...pa vam sam šimfate..no prijavte se..pa da vidimo kok bote ve lepe pa ne vem ka še vse..mislite da ste popolne..halo tok ste grozne da joj k nekatere sm že vidla v živo..prau slabo ti lah postane pol pa nekatere k ste posnele par reklamc pa nardile par revij pa že mislte kok ste znane pa da ste neke manekenke..dj spuste se na zemljo...preveč lebdite v oblakih...haloooo
- el bou
- Cosmopolitanka
na bernie models se nebi prijavila nikoli.... oprosti res ne... pa mi je sama rekla ce bi se, oziroma je omenila moji mami, pa sem rekla ne...
vrjemi pa da imam jaz mogoce celo veliko boljso ponudbo kot ona, in ji definitivno nisem fous... pa tud drugace ji nebi bila...
od vseh tekmovanj ki so je se najbol supermodel slovenije, pa mogoce kasn miss universe... to je pa vse...
jaz nisem nobeni fous, in mislim da tudi nobena druga tlele na forumu ni fous nobeni zmagovalki... ja, mogoce se katere ki kaj posnamejo res nosijo in govorijo o tem in so oh in sploh... vecina punc v tem poslu pa o tem ne govori... ker se nobenga ne tice...
vrjemi pa da imam jaz mogoce celo veliko boljso ponudbo kot ona, in ji definitivno nisem fous... pa tud drugace ji nebi bila...
od vseh tekmovanj ki so je se najbol supermodel slovenije, pa mogoce kasn miss universe... to je pa vse...
jaz nisem nobeni fous, in mislim da tudi nobena druga tlele na forumu ni fous nobeni zmagovalki... ja, mogoce se katere ki kaj posnamejo res nosijo in govorijo o tem in so oh in sploh... vecina punc v tem poslu pa o tem ne govori... ker se nobenga ne tice...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
glaray napisal/-a:prau fauš ste..pač je zmagala..pa vam je neki krivo..k itaq vemo da bi vse hotle bit na njenem mestu..sam k nemorte...pa vam sam šimfate..no prijavte se..pa da vidimo kok bote ve lepe pa ne vem ka še vse..mislite da ste popolne..halo tok ste grozne da joj k nekatere sm že vidla v živo..prau slabo ti lah postane pol pa nekatere k ste posnele par reklamc pa nardile par revij pa že mislte kok ste znane pa da ste neke manekenke..dj spuste se na zemljo...preveč lebdite v oblakih...haloooo
Dej ne seri no.
Pa noben ni reku, da smo oh-in-sploh in najlepši, pa bi lahko enih par naših postov še za nazaj prebrala, da bi ocenla naš karakter in fovšljivost, itd.
Če je pa par fotk na kakem forumu? A maš kej proti al kaj? A si fovš?
Eat your heart out!
Drugač pa jaz osebno nisem rekla nič čez zmagovalko, sam rekla sem, da so te mere občutno prevelike za Evropo. A je to žaljivka?
In še to... To je tema o modi/agencijah in folk, ki se zadržuje tukaj, smo večinoma mankeneke oz. bi rade postale oz. so punce, ki se spoznajo na modo in jih zanima vse v zvezi z njo. Če ti kej ni všeč oz. ne spadaš v to kategorijo, se pejt pa rajš kregat tam z unimi pod cosmo zvezde, ki komentirajo misice, itd.
Pa še eno stvar, da dodam. Če si želiš delat in uspet kot manekenka, moraš bit samo pri tapravem agentu in so ta tekmovanja za moje pojme samo publiciteta, da kdo opazi tiste modele, ki jih očitno drugač še niso, al kako? Jaz nisem ne tip za to, da bi šla za misico, tut ostala tekmovanja me pa ne zanimajo. Pa itak sem že prestara...
Moje poznavanje manekenkstva pa ne temelji na osebnih izkušnjah v tujini, ampak na tistih, ki jih dobim pri nas in na vseh informacijah, ki sem jih do zdaj dobila od punc, ki delajo v tujini (razen Svetlane poznam vse top punce od Heringa osebno), mojega agenta, kreatorjev in ljudi, kot je npr. Lorella.
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 06. Jun. 2006 13:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst mam eno vprašanje... Zadnjič me je v kafiču ogovorila ena skavtinja za Bronze in me pač vprašala, če me to zanima... Nism zdej blazno navdušena, ampak pravjo "priložnost zamujena ne vrne se nobena" in me kr mal mika. Problem je pa v tem, da sm mal čekirala njihov site in opazla da majo skor vse konfekcijsko št. 36, jst nosm pa 38/40, in nism niti pod razno trlica (čeprov bi se lhk mal potrudla, pa bi bla ), tko da tiste k ste v tem biznisu, kak nasvetek.. Se mi splača sploh tja hodit, slikat...
Hvala za pomoč.
Hvala za pomoč.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- el bou
- Cosmopolitanka
nutella napisal/-a:Jst mam eno vprašanje... Zadnjič me je v kafiču ogovorila ena skavtinja za Bronze in me pač vprašala, če me to zanima... Nism zdej blazno navdušena, ampak pravjo "priložnost zamujena ne vrne se nobena" in me kr mal mika. Problem je pa v tem, da sm mal čekirala njihov site in opazla da majo skor vse konfekcijsko št. 36, jst nosm pa 38/40, in nism niti pod razno trlica (čeprov bi se lhk mal potrudla, pa bi bla ), tko da tiste k ste v tem biznisu, kak nasvetek.. Se mi splača sploh tja hodit, slikat...
Hvala za pomoč.
ves ime od nje slucajno? bronz je od letos razdeljen na 2 oddelka- modeli in hostese...
zdej pa odvisno za kaj so te povabili...
sploh pa tud ni point v tem kolk si trlica al ne, itak da je pomembna postava in to da nisi lih ''zalit'', ce pa imas zanimiv obraz in skladno postavo je lah zelo vredu...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
anja je, pa dela za zasavje pa celjsko regijo mnde...
kaj pa vem no... Nism zdej glih en bajsek, sam suha pa tut nism... In mi je u bistvi kr mal škoda tistih 10000 k pride eno fotkanje al neki tazga, čeprou to zdej ni fulll keša... Pa še nerodn mi je!
kaj pa vem no... Nism zdej glih en bajsek, sam suha pa tut nism... In mi je u bistvi kr mal škoda tistih 10000 k pride eno fotkanje al neki tazga, čeprou to zdej ni fulll keša... Pa še nerodn mi je!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- el bou
- Cosmopolitanka
opa tole je pa zelo sumlivo... ampak ok... nevem, mogoce so te za hosteso mislil, ker 10 000 je zelo malo... mogoce za eno sliko da te majo v evidenci za hostese...
ker book pri bronzu ce te slika dejan je okoli 40 000...
ker book pri bronzu ce te slika dejan je okoli 40 000...
-
Ciara=) - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: MB
Applebitecc napisal/-a:Ciara=) napisal/-a:O, Apple, zdaj sem komaj vidla, da sva na istem faksu - jaz študiram pa angleščino-italijanščino (prevajalstvo) - pa te v teh dveh letih še nisem vidla na FF?! OK, res je, da prej nisem vedla, kak zgledaš...
Letnik?
Drugi
Applebitecc napisal/-a:Kaj pa vem, mogoče me pa nisi vidla, ker ne zgledam u živo čist tako kot na slikah ali na tv, oz. ne tako dobro.
No, ja, to pa ziher ni res!
Applebitecc napisal/-a:Drugač sem pa TroubleBubble na forumu anglistike, če kaj zahajaš tja.
Ok, se vam mogoce kdaj celo pridružim...
Don't cry for me, Argentina...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]