Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Kje so v modi punce, ki niso čist koščene? Ja, mogoče kje, v Evropi pa nimaš šans delat v Milanu, Parizu, Londonu, če maš čez 90 boke... Punce clo pravjo, da je panika, če maš čez 88. Med drugim tut Lorella pravi, da so punce v tujini že strašljivo suhe --> Če kakšna ve, kako jaz zgledam... No, jaz bi bla pri najbolj debelih.
Drugač pa pri manekenkah mišice niso zaželjene (razen toliko, da je telo oblikovano-->zelo hitro so premočne mišice na nogah, itd. ), in punca s košarco C verjetno že zarad tega dela večinoma samo za kopalke, ker bit tok suh in imet C pri redkih zgleda skladno za na pisto.
Pa na žalost je tako, da na obešalnikih zgledajo obleke najbolj elegantno.
Drugač pa pri manekenkah mišice niso zaželjene (razen toliko, da je telo oblikovano-->zelo hitro so premočne mišice na nogah, itd. ), in punca s košarco C verjetno že zarad tega dela večinoma samo za kopalke, ker bit tok suh in imet C pri redkih zgleda skladno za na pisto.
- Braunkopf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2006
Danes sem te videla na TLP, ne bi te ravno opisala z besedami debela. p.s.: Do kdaj misliš ti ostat v biznisu? Kje sploh je zgornja meja?
Verjamem, da so v tujini popularne čisto shujšane manekenke, verjetno jih je pa mnogo tudi zelo mladih. Nekako je lažje biti "obešalnik" v najstniških letih, kasneje hočeš nočeš kosti, vezi, mišice pridobivajo na masi, ta proces pa se nekako zaključi do sredine 20ih. Vsaj kolikor imam jaz znanja o človeškem telesu.
Mišoce bi pri tako suhih dekletih ful izstopale in bi verjetno zgledalo kar pretirano...Podobno je z oprsjem, nekatere jih dajo celo pomanjšat...
Verjamem, da so v tujini popularne čisto shujšane manekenke, verjetno jih je pa mnogo tudi zelo mladih. Nekako je lažje biti "obešalnik" v najstniških letih, kasneje hočeš nočeš kosti, vezi, mišice pridobivajo na masi, ta proces pa se nekako zaključi do sredine 20ih. Vsaj kolikor imam jaz znanja o človeškem telesu.
Mišoce bi pri tako suhih dekletih ful izstopale in bi verjetno zgledalo kar pretirano...Podobno je z oprsjem, nekatere jih dajo celo pomanjšat...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Applebitecc napisal/-a:Kje so v modi punce, ki niso čist koščene? Ja, mogoče kje, v Evropi pa nimaš šans delat v Milanu, Parizu, Londonu, če maš čez 90 boke... Punce clo pravjo, da je panika, če maš čez 88. Med drugim tut Lorella pravi, da so punce v tujini že strašljivo suhe --> Če kakšna ve, kako jaz zgledam... No, jaz bi bla pri najbolj debelih.
jap... to glede oblek se ful strinjam...
glede koscenosti tud... nikjer nism se nobene k bi bla mal mn koscena vidla zadne cajte... vrjetn se je se kr neki cajta nau vidl... 99 cez boke je pa za ta biznis res velik-ze ce gledas da mas konfekcijo tm 36 ponavad, nevem kok kej ksne hlace na rit spravs da lepo zgleda na pisti pol... hmm...
ja punce v tujini so zeloooo suhe v tem biznisu... da ma pa ksna C kosarico- redko.. tko da evo tud pr kosarci se strinjam...
no vse se strinjam
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Sej ni valda nobena druga gledala včeraj TLP, ker mi tist MU fuuuuul ni pasal. Mam taka usta, da zgledam kot en bavbav, če mi jih ful napocajo.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Če grem čist OT. Zdaj sem opazla, da maš že ful postov... Mi je pa tvoj nick skoraj neznanka, kako to?
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
el bou je ex lally
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Ciara=) - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2006
- Kraj: MB
O, Apple, zdaj sem komaj vidla, da sva na istem faksu - jaz študiram pa angleščino-italijanščino (prevajalstvo) - pa te v teh dveh letih še nisem vidla na FF?! OK, res je, da prej nisem vedla, kak zgledaš...
Don't cry for me, Argentina...
-
BellaMia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: nekje na Zemlji
Mislm ej kolk mate vse neki za povedat cez modele za Berniemodels...jao..pa drugace ima ta deklica Tihana boke 94 in 99 kot ste napisale...najbolje da se ve prijavite, ki ste vse tok popolne pa da vidimo kaj bo Bernarda za vas rekla. mislm grow up!!!
-
BellaMia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: nekje na Zemlji
Vsake oci imajo svojega malarja...tko da ce tebi nekdo ni vsec ga ne oznacis za grdega ampak ti pac ni vsec to se ne pomeni da je grd/-a. Pa to je mednarodni izbor, kjer izbira tuja agencija, se pravi, da niso slovenci izbrali ampak dva doticna agenta iz italijanske agencije. in zakaj vem tolk o tem? ker je moja prijateljica tekmovala in sem bila tudi polek na finalni prireditvi in morm rect, da so ble vse punce prov simpaticne.
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Lej ti rožica zgori, ta tema je odprta za komentiranje in če se pač nekomu zdi grda lahko svoje mnenje tudi izrazi!
Meni tudi ni kaj pretirano všeč, mi je potem že bolj všeč tista prejšnja, pa Sabina Remar tut ni napačna.
Meni tudi ni kaj pretirano všeč, mi je potem že bolj všeč tista prejšnja, pa Sabina Remar tut ni napačna.
How blind can you get and still have eyes?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov