Foto model - avdicije, modne agencije...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
macho_man napisal/-a:ojoj joj joj...ma kaj na temu HERING MODELS sta samo dve dekleti s košarico c?
ti si pa tud optimist, al pa pojma nimaš kaki so dandanes modeli
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
Applebitecc napisal/-a:Lepo vas prosim, jaz mam pa res groooozne slike na strani od agencije...
Resno resno, k mam že ful boljših novejših slik, pa mi jih že več kot pol leta ni zamenjal.
Meni se ne zdijo grozne. Poze so mi OK, tudi nasploh zgledajo dobro in se lahko, tako na hitro prek interneta, primerjajo s kakimi tujimi (posebaj zadnje tri spodaj); kako je dejansko držat tvoj book v rokah, pa ne vem
Recimo od tiste punce so mi pa res čisto leve - saj je ful fotogenična, ampak s temi fotkami ne bi šla na kako resnejšo agencijo in pričakovala kak job (že če bi jo kje drugje slikal, bi bilo boljše).
Glede te nove zmagovalke Bernie models contesta - meni se zdi zelo zanimiva in ima potencial; kako bo priložnost izkoristila, je pa čisto od nje odvisno. So mi pa letošnje slovenske finalistke bile naravnost grozne in je veeeeeliko bolj primernih (in fotogeničnih) punc pri nas...
-
macho_man - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
lorella je rekla enkrat pred kratkim na tv, da zdejmodni kreatorji so začeli težit po prsatih ženskah...samo ne vidim nič napredka no
@kileldear tako no...košarca mora bit proporcionalna na celotno telo, potem pa je lepo in lih prav...amo od viška nikoli glava ne boli
@kileldear tako no...košarca mora bit proporcionalna na celotno telo, potem pa je lepo in lih prav...amo od viška nikoli glava ne boli
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
http://img482.imageshack.us/my.php?image=170so.jpg
kak je ime tej čis tadesni blondi vkratkih hlačah?
se mi je zdela na tej reviji ciiis najlepseja in vse naj naj naj. mi je ze lani padla en x v oči, sam ni blo fotkica polek
se mi je zdela na tej reviji ciiis najlepseja in vse naj naj naj. mi je ze lani padla en x v oči, sam ni blo fotkica polek
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
meni osebno ta zmagovalka od bernarde za tujo agencijo v milanu ni zanimiv obraz niti mi nima vredu postave... vsaj po teh slikah ne...
plus-mere bokov 99? men se zdi malo prevec... sploh za razmere v tujini... glede postav in to... nevem no... meni ne potegne...
plus-mere bokov 99? men se zdi malo prevec... sploh za razmere v tujini... glede postav in to... nevem no... meni ne potegne...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- Polinna°
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
¤MajC¤ napisal/-a:http://img482.imageshack.us/my.php?image=170so.jpg
To je Tjaša (Vezjak).
- Lai Ming
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2005
el bou napisal/-a:meni osebno ta zmagovalka od bernarde za tujo agencijo v milanu ni zanimiv obraz niti mi nima vredu postave... vsaj po teh slikah ne...
Fotke so obupne, tako kot od vseh finalistk letošnjega izbora; nekako bi si človek mislil, da jim bodo naredili (vsaj malo!) profesionalne slike.
Sem pa zmagovalko videla na TV med intervjujem in je zelo zanimiva (te fotke na spl. strani Bernie models ji delajo krivico; prav nič si ni podobna). Tisti obseg bokov - številka je kar "precejšnja", ampak na posnetkih se to ne vidi in ima (kolikor sem lahko videla) skladno in vitko postavo.
ps. Kdo pa sploh slika za Bernie models contest?
- terzicl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2006
samo toliko če še katero zanima....na tale forum sem se prijavila le zato, da bi dala puncam en velik nasvet, ki pa se glasi: preden greš delat book, dobro premisli!!!! kjerkoli! Pred kratkim sem dala delat book pri nini lubarda, češ da sem bila izbrana izmed 600 punc, in valda sem takoj zagrabila, placala 65 tisoc, in kaj naprej? nic. popolnoma nic iz njene strani, nobenega kontakta, tako da vprasanje ce me je zacela sploh promovirat in ce me sploh bo a ne...
lp
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov