Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
aderyn napisal/-a:kAtz napisal/-a:kAtz napisal/-a:tole so pa moje nove gladiatorke na peto
evo jih Dala sem pa 50€ zanje. Pa jih fuul nosim, ker so stabilni, pa me noga sploh ne boli.
Kje si jih kupla?
Prelepi so
obožujem pete, ampak me je nekako sram jih nosit podnevi ne vem zakaj
mass, ampak kupleni spomladi vsi me sprašujejo kje jih majo, kjer so nooorooo dobri
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jaz sem si tudi tele kupila. samo je malo nehvaležna barva, ker bom "morala" sedaj še kakšno torbico za zraven kupiti
- Zowie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
Hejla!
Mene pa zanima, če je kera že kupovala čevlje preko spleta.
Na eni naši strani sem najdla ene čevlje zase, ki jih že dolg iščem, pa me je mal strah - nisem še nikoli kupovala česa tazga po netu.
A ma kera kake izkušnje oz. je že kupila kaj pri njih, da mi pove iz prve roke...?
Nasl. soboto mam eno poroko in se mi že kr mudi ... ti čevlji so mi pa po dolgem času končno res res všeč - sam kaj če mi ne bodo slučajno kul, kaj bom pa potem bosa ?!?!?
...tako da...res cenim vsako pomoč...
Hvala, pa uživajte sonček in poletje!!!
Mene pa zanima, če je kera že kupovala čevlje preko spleta.
Na eni naši strani sem najdla ene čevlje zase, ki jih že dolg iščem, pa me je mal strah - nisem še nikoli kupovala česa tazga po netu.
A ma kera kake izkušnje oz. je že kupila kaj pri njih, da mi pove iz prve roke...?
Nasl. soboto mam eno poroko in se mi že kr mudi ... ti čevlji so mi pa po dolgem času končno res res všeč - sam kaj če mi ne bodo slučajno kul, kaj bom pa potem bosa ?!?!?
...tako da...res cenim vsako pomoč...
Hvala, pa uživajte sonček in poletje!!!
Živimo z energijo, navdušenjem in sočutjem!!!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ženska, a se slučajno bojiš,da bomo spregledali tvoj post al kaj,da si v 3 različne teme isto pisala ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
http://www.surfdome.com/oneill_flip_flo ... aqua-11628
tukaj si jih lahko naročiš... 8 € je poštnina, pride v 1 tednu
Our passion is our strength <3
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Sm tela že prej slikat svoje čevlčke, ker imam podobne tvojim in imam isti problem kot ti. In sicer, da mi mezinček štrli izpod paska in meni se zdi, da zgleda to mal čudno pol. Ne vem, kaj vi mislste, je to čudno al se da spregledat?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov