Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
odvisno al je ameriška al pa britanska velikost. Evo nekaj številk za primerjavo:
Ameriška: 7 7,5 8
Britanska: 4,5 5 5,5
Evropska: 37,5 38 38,5 itd.
Ta tabela velja samo za ženske čevlje. Za moške čevlje pa je spet drugače. Sploh pa mislim da mamo kot potrošniki pravico imeti evropsko številko na vseh čevljih, ki jih prodajajo v sloveniji.
Ameriška: 7 7,5 8
Britanska: 4,5 5 5,5
Evropska: 37,5 38 38,5 itd.
Ta tabela velja samo za ženske čevlje. Za moške čevlje pa je spet drugače. Sploh pa mislim da mamo kot potrošniki pravico imeti evropsko številko na vseh čevljih, ki jih prodajajo v sloveniji.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
adidaske
sam da nimajo čefursko zlatih črt ampak črne
- anapra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
jaz pa kupujem čevlje ponavadi na potovanjih v tujini,čist hude majo v londonu pa ameriki.
Je pa baje zdej pri nas ena spletna trgovina,ki ma ženske petke iz amerike in so kr po normalnih cenah, pa še nekaj posebnega so tko mal drugačne...naslov se mi zdi je www.noranapetke.si
Je pa baje zdej pri nas ena spletna trgovina,ki ma ženske petke iz amerike in so kr po normalnih cenah, pa še nekaj posebnega so tko mal drugačne...naslov se mi zdi je www.noranapetke.si
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
anapra napisal/-a:jaz pa kupujem čevlje ponavadi na potovanjih v tujini,čist hude majo v londonu pa ameriki.
Ne, niso normalne cene, ker so na eBayu iste al pa podobne s poštnino 3× ceneje.
Pa prosim že nehaj reklamo del! Enkrat napišeš, da je BAJE nova spletna trgovina in da se ti ZDI, da tak naslov, drugič pa da je od tvoje kolegice. Zjasn se že...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
kAtz napisal/-a:kAtz napisal/-a:tole so pa moje nove gladiatorke na peto
evo jih Dala sem pa 50€ zanje. Pa jih fuul nosim, ker so stabilni, pa me noga sploh ne boli.
Kje si jih kupla?
Prelepi so
obožujem pete, ampak me je nekako sram jih nosit podnevi ne vem zakaj
There are no shortcuts to any place worth going.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
*zverinica* napisal/-a:adidaske
Jooj gdaj bom jst pršparala za original adidaske? Tiste klasične, črno bele.. ene redke superge k so mi res ušeč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov