Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
MucaCopatarica napisal/-a:Inčaa, full so mi hudi. Kje pa kolk? Jih majo mogoče tudi v črni barvi?
v Bati, stanejo pa 50€..mislim, da jih imajo samo še v rjavi barvi.
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Moji novi:
Moj je rekel: ce bos nosila, ti jih jaz placam pol. Ful so udobni ker so iz usnja.
Moj je rekel: ce bos nosila, ti jih jaz placam pol. Ful so udobni ker so iz usnja.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
^^ ti so bli tudi meni najlepši..samo mi je bil ta pasek za okrog noge nekako prevelik..mi je blo ful žal za to sem potem kupila te bele, pa sem tudi ful zadovoljna
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
gaby_ napisal/-a:micamaca napisal/-a:^ k člouk že misl, da je u tej temi vidu že use najgrše čeule tega sveta, se zmer najde osebk, k napopa še bl odurne... svaka vam čast res
zgolj iz radovednosti, kakšne čevlje nosiš? (pri tem ciljam predvsem na to, da ti je 95% čevljev v tej temi grdih).
you dont really wanna know ... vsekakor pa nč podobnega tukaj prpopanemu... pa sej ok, vsak ma svoj okus, tko k vsak lokh pove svoje mnenje
The secret of success is consistency of purpose.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm še hujši primerek, moj uč ocenjuje kot grdo 99 procentou te teme .
Učas se mi (za)zdi, kt da se tle not tekmuje, kera si bo omisnla bl groteskno obuvalce. Grem pa raj u štrikanih papučah vn, kt da mojo nožico ubijem s čim takim ...
Učas se mi (za)zdi, kt da se tle not tekmuje, kera si bo omisnla bl groteskno obuvalce. Grem pa raj u štrikanih papučah vn, kt da mojo nožico ubijem s čim takim ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
Aloha napisal/-a:Jst sm še hujši primerek, moj uč ocenjuje kot grdo 99 procentou te teme .
boga! kr smilš se mi
-
urš* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2007
a_pikica_a napisal/-a:Moji novi:
Uuu krasni!! Kje pa kolk?
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
moja nova pridobitev
http://www.moj-album.com/uredi/miska88/ ... s=15932482
(na žalost ne znam pripet slike )
http://www.moj-album.com/uredi/miska88/ ... s=15932482
(na žalost ne znam pripet slike )
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006