Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
cebelcca napisal/-a:^^Kje si jih kupila pa kakšne so cene? Pa če si mogoče opazla če imajo tud letošnjo kolekcijo? Jih že nekaj časa iščem, pa jih ne opazm nikjer
Kupila sem jih v Humanicu, 20€. Ne vem, če je tud letošnja kolekcija - ker ne vem kakšna je, je pa velik izbire.
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
cebelcca napisal/-a:^^Kje si jih kupila pa kakšne so cene? Pa če si mogoče opazla če imajo tud letošnjo kolekcijo? Jih že nekaj časa iščem, pa jih ne opazm nikjer
Ipanema sandale imajo v Humanicu, Tomas Sportu, StiefelKoenigu, pa še kje se najdejo. Novo kolekcijo imajo skoraj povsod.
Jz sm si zadnjič kupila take:
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^o, moje lanske men so fajne, samo da me včasih če predolgo hodim začne obroček žulit. jst sem jih tudi kupila znižane, so imel popust že pred razprodajami. a so letošnji modeli tudi že kaj znižani?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz pa nisem neka fanica kiča (ubistvu čista nasprotnica) in sama sebe presenečam, ampak mi tut zgledajo kul. Si jih predstavljam tko na nogah .. In pomoje če jih fajn skombiniraš, znajo uibr hudo izpast. Kšna simpl kratka oblekca pa tole zravn. Arrr.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Luštn model. A 50 € so stale že znižane ali je bil na to ceno popust?
Joj, skrajni čas je že, da tudi sama grem v nabavo za kakšnimi odprtimi sandali za vsak dan in enimi za malo bolj posebne priložnosti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov