Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
ful so ble stabilne tardeče sam mal morš hodt naokoli, da se navadš...tačrne sm sprobala ta vikend in se ful lepo hodi čeprov so "cheapy".
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
saarijarvi napisal/-a:Men so pa tele kr všeč
http://3.bp.blogspot.com/__rl_0I9n8k8/R9RSAz49hLI/AAAAAAAAAVU/qR__d5vTnnM/s400/Kelby+Peep+toe+Mary+Jane+22.80.jpg
uau, ful su lušne!
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- _babika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2009
a so meli te črne tudi v beli barboletta?
iščem namreč nekaj podobnega al pač neke bele čevlje za k obleki, ki jo bom imela na obhajilo...ma kera mogoče idejo kje so lepi čevli (beli) pa z neko normalno ceno
pa drgač sem iz mb.ja!
lp*
iščem namreč nekaj podobnega al pač neke bele čevlje za k obleki, ki jo bom imela na obhajilo...ma kera mogoče idejo kje so lepi čevli (beli) pa z neko normalno ceno
pa drgač sem iz mb.ja!
lp*
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: ljubljana
oh kje si te črne kupila? žal nevem kje je to TS:(
-
Scharika.* - Sramežljivka
powerpuf napisal/-a:
oh kje si te črne kupila? žal nevem kje je to TS:(
omg mene tut zanima za tte črneee
carski so
- Nataška982
- Sramežljivka
Definitvno japonke in balerinke ker jih naravnost obožujem!
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
smotkica_ napisal/-a:^^ Mislim, da gre za Turbo Schue (al kuko se že napiše ).
ne ne v Trstu so kupljene...neka no name trgovina (meli so še bele in rozaste)
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
rachka_ napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:Men so pa tele kr všeč
http://3.bp.blogspot.com/__rl_0I9n8k8/R9RSAz49hLI/AAAAAAAAAVU/qR__d5vTnnM/s400/Kelby+Peep+toe+Mary+Jane+22.80.jpg
uau, ful su lušne!
Uf, tole je pa najgrši primerek, kar jih je moje oko kdaj uzrlo ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
V Zari imajo zadnje čase lepe čevlje. Samo nekako ne razumem zakaj so tako visoke cene ( do 80€ ). A so res tako kvalitetni? Meni ne delujejo ravno. High heel - and that's it.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^saj. meni tudi ni jasno.
danes sem našla ene popolne za na poroko zraven črne obleke, pa je bila cena 80€. podplat je trdi ko nevemkaj (sicer bi verjetno vložki kaj pomagali, pa vseeno). mislim, za tako ceno se dobijo čevlji v humanicu in stiflu, kjer je kvaliteta neprimerno boljša.
saj še premišljujem, če bi jih vzela, ker so res točno taki, kot sem si zamislila kombincijo.
kvalitete neke pa jaz v zari (vsaj v čevljih) ne vidim.
danes sem našla ene popolne za na poroko zraven črne obleke, pa je bila cena 80€. podplat je trdi ko nevemkaj (sicer bi verjetno vložki kaj pomagali, pa vseeno). mislim, za tako ceno se dobijo čevlji v humanicu in stiflu, kjer je kvaliteta neprimerno boljša.
saj še premišljujem, če bi jih vzela, ker so res točno taki, kot sem si zamislila kombincijo.
kvalitete neke pa jaz v zari (vsaj v čevljih) ne vidim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov