Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Js bi tuuuut! In potem - oh, Roxy, zih stanejo celo premoženje.
Pa vseen - kakšna druga barva tut obstaja? A so ful ozke?
Pa vseen - kakšna druga barva tut obstaja? A so ful ozke?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
coco*mademoiselle - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
a_pikica_a napisal/-a:Ti bodo vrjetno moji, morm še premislit:
Ful luštni A so mogoče tud v kakšni drugi barvi? Kje, pa kolko?
be happy for this moment.........
........this moment is your life
........this moment is your life
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
pepelčica napisal/-a:Mislim da so tudi v drugih barvah. Nevem kolko so ozki boo. Stanejo pa okoli 30funtov.
Zakaj jih pa pr ns ne kupš?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
MucaCopatarica napisal/-a:Punce, mene pa zanima, če je v teh čevljih s polno (leseno) peto lažje hodit kot v tistih, ki imajo tanko petko? Imam precej občutljiva stopala in me pri nošenju petk zelo hitro začnejo bolet, da ne omenjam žuljev in ostalih "poškodb". Tako da petke res zelo redko nosim, vendar pa sem si zdaj kupila oblekico, ki ne zgleda dobro na čevlje brez petke. Od Deichmana mi jih je kar nekaj takih s polno peto všeč...ker ne bi dajala veliko denarja za njih, ker je je tista oblekca bolj za posebne priložnosti.
meni so polne pete ful ful fajn že čevlji z navadno, a širšo peto so mi 1A!
ful se da fajn hodit v njih.. jaz sem enkrat celo noč preskakala v čevlih z zelo visoko, a polno peto pa sem zjutraj šla še z njimi na fax in pa delat
tanke petke sem imela pa samo parkrat..že zgledajo mi ne preveč fajn, udobnost pa ja katastrofalna.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Coco, iz Bate so, v črni ali rjavi barvi, 65 eurov. So pravo usnje, samo so mal dragi.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Moja nova pridobitev (kupljeno v TS) oz. tolažba za spodnje rdeče Batine šolenčke (tolk noro dobri, da bi si slikco kr v okvir dala...če že met ne morem )
...v eni temi ste razpravljale če se loh žabice nosi na te peep toe-se, sam še zdej ne vem al ja al ne??
...v eni temi ste razpravljale če se loh žabice nosi na te peep toe-se, sam še zdej ne vem al ja al ne??
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
borboletta napisal/-a:...v eni temi ste razpravljale če se loh žabice nosi na te peep toe-se, sam še zdej ne vem al ja al ne??
Ni zakona, aveš. Jaz sem za žabice in nogavičke na vse odprte sandale, ker (lahko) fuuul lepo izgleda. Če si bolj pazljive sorte - na peep toese je povsem varno obleči žabice.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
oww ma so čudoviti! kolk si pa dala?
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
ma v ceni je bil problem...te z bate so 80€ (gledane v Torriju), ker imam take šolenčke bl za tako včasih, nisem pripravljena nevem kolk keša dajat. Tko, da potem sem dobila te tačrne za 25€.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kdaj boste začele nosit odprte poletne čevlje??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov