Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
OMGGG POISON. Tele pa so hude do konca.
To si prav v Zari kupila ? Nikoli videla da bi prodajali taksne cevlje. Koliko so pa prisle ??
Omg. Po tole pa res moram, pa ceprav grem do konc sveta po njih....jih imajo se v kaksni barvi ?
To si prav v Zari kupila ? Nikoli videla da bi prodajali taksne cevlje. Koliko so pa prisle ??
Omg. Po tole pa res moram, pa ceprav grem do konc sveta po njih....jih imajo se v kaksni barvi ?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Ne, že tako sem zadnji par vzela. Komi mi jih je razervirala za pol ure. Sej mogoče še dobijo, al pa v kateri drugi Zari. 80€ je bila cena.
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Odbiti so res. Full bi jih imela v crni barvi, takoj. Ampak so res dobre.
Pa tudi tiste od prej enkrat, se mi zdi da si ti dala post sem, ce nisi oprosti, od Balmaina (ali kako se ze napise), tiste zelo "okrasene"
Odbite so, carske, svetovne.. Nimam besed za njih. Sanjske v glavnem.
Pa tudi tiste od prej enkrat, se mi zdi da si ti dala post sem, ce nisi oprosti, od Balmaina (ali kako se ze napise), tiste zelo "okrasene"
Odbite so, carske, svetovne.. Nimam besed za njih. Sanjske v glavnem.
- Poison Girl
- Kofetarica
^^Verjetno je bila ushergirl. Men so tud hudi ja, ampak ne vlagam lih v Zarine čevlje ker se ne splača. Tele sem si vzela (mam še ene škornje iz tistga leta k je se Zara sploh odprla pa še ene japanke k me tud žulijo), ker jih mislim met za en večer pa mogoče še kdaj. Pa tako ali tako pet skor ne nosim več, samo še kdaj pa kdaj.
- Poison Girl
- Kofetarica
Ne vem še, ker tole sem res na vrat na nos kupila, obleke sploh še nimam. Grem jutri za blago gledat, če bi kaj takega kar sem si zamislila. Mogoče pa najdem drugo blago al pa kar samo obleko, pa bom pač rabila nove čevlje. Ne vem
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A smem prašat, zakaj se potem kupujejo taki čevlji? Za gledat?Poison Girl napisal/-a:ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več )
- maturantka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 3. 2009
chiqqa napisal/-a:pokaž nam obleko, možno da roza čevlčki sploh ne bi bli bistvenga pomena... Več ljudi več ve.
Drugač sm pa jz na ebayu vidla take kjut sandalčke za maturanske plese..že lani..če hočš lohka spet pobrskam mau po arhivu pa pregledam pa ti pošljem linke?
prooosim
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Moje nove balerinkice.
Sicer sem rekla da bom kupila mokasine sam ko sm jih zagledala sem se premislila.
Sam barva je tu presvetla. V resnici so temnejši.
Sicer sem rekla da bom kupila mokasine sam ko sm jih zagledala sem se premislila.
Sam barva je tu presvetla. V resnici so temnejši.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- Poison Girl
- Kofetarica
purple_rain napisal/-a:A smem prašat, zakaj se potem kupujejo taki čevlji? Za gledat?Poison Girl napisal/-a:ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več )
Ja.
Men še nobeni čevlji s peto niso udobni (ker zame je peta vsaj 10cm in ne kvazi 4cm) in kaj, nej bom pol kr brez al kaj? Res da jih skor ne nosim ravno zaradi neudobja in zaradi zdravstvenih težav, ampak kdaj za ven al pa tud kr tko jih pa bom mela če mi paše, niti me ne bo pobral v parih urah.
-
Poison Girl napisal/-a:purple_rain napisal/-a:A smem prašat, zakaj se potem kupujejo taki čevlji? Za gledat?Poison Girl napisal/-a:ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več )
Ja.
Men še nobeni čevlji s peto niso udobni (ker zame je peta vsaj 10cm in ne kvazi 4cm) in kaj, nej bom pol kr brez al kaj? Res da jih skor ne nosim ravno zaradi neudobja in zaradi zdravstvenih težav, ampak kdaj za ven al pa tud kr tko jih pa bom mela če mi paše, niti me ne bo pobral v parih urah.
Kaj pa je potem 4 cm 'peta'?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
a_pikica_a : koliko si dala za balerinke in kje?
sicer pa tudi jaz raje nosim visoko peto (ki se začne nekje pri +7cm) kot pa tiste nižje 'petke'. nekak mi čevlji z nizkimi petkami ne zgledajo fajn. mam potem spet raje drugo skrajnost - brez pete
sicer pa tudi jaz raje nosim visoko peto (ki se začne nekje pri +7cm) kot pa tiste nižje 'petke'. nekak mi čevlji z nizkimi petkami ne zgledajo fajn. mam potem spet raje drugo skrajnost - brez pete
-
gaby_ napisal/-a:a_pikica_a : koliko si dala za balerinke in kje?
Balerinke so bile kupljene v Massu, 36 eurov. Podloga pa je usnjena.
Jaz imam najraje peto 5,5 do nekje 6,5 cm. Potem pa mi je že mal visoka, ker sem bolj nerodne sorte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov