Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
pokaž nam obleko, možno da roza čevlčki sploh ne bi bli bistvenga pomena... Več ljudi več ve.
Drugač sm pa jz na ebayu vidla take kjut sandalčke za maturanske plese..že lani..če hočš lohka spet pobrskam mau po arhivu pa pregledam pa ti pošljem linke?
Drugač sm pa jz na ebayu vidla take kjut sandalčke za maturanske plese..že lani..če hočš lohka spet pobrskam mau po arhivu pa pregledam pa ti pošljem linke?
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
maturantka napisal/-a:jao.... 24 dni še... potem pa maturantski ples... js pa še zdaj nimam čeveljčkov iskala sem jih kot nora... po celem mariboru in... nobeni niso bili takšne barve kot bi želela ( svetlo malenkost bleščeče roza barve) no eni so pa ja bili... ampak so stali 550 € halooooo pač... zanima me... če je katera vidla kje pač... kakšne svetlo roza (po možnosti malenkost bleščeče) sandalčke... za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem
v stiflu maš guess sandale, svetlo roza barve, samo je dokaj visoka peta! so pa 160€.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^Te Guessove sem probala. Lušni. Miss Sixty iz prejšnje strani so pa na žalost v živo precej grozljivi.
Sem pa kupila tele lubice!
V živo so 10x bolj hudi! Vem, da sem precej preklinjala Zarine čevlje, ampak teli so me prepričal. Res je ful visoka peta, ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več ). Tok so mi všeeeč!
Samo ta prave barve mi nikakor ni ratal ujet. Je tista čista, lepa modra.
V živo so 10x bolj hudi! Vem, da sem precej preklinjala Zarine čevlje, ampak teli so me prepričal. Res je ful visoka peta, ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več ). Tok so mi všeeeč!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
^^ Meni so čevlji tko, recimo da lepi, sama pa jih ne bi nikoli imela.
Sam kako vam v temu uspe hoditi? Pa kam to nosite?
Meni na kraj pameti ne bi prišlo it kam s tem, ampak zato ker padem po prvem koraku.
Pa tudi za žurat ne vem kam bi nosla, glede na to, da se hodi, pleše...?
Sam kako vam v temu uspe hoditi? Pa kam to nosite?
Meni na kraj pameti ne bi prišlo it kam s tem, ampak zato ker padem po prvem koraku.
Pa tudi za žurat ne vem kam bi nosla, glede na to, da se hodi, pleše...?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
Poison Girl napisal/-a:^^Te Guessove sem probala. Lušni. Miss Sixty iz prejšnje strani so pa na žalost v živo precej grozljivi.
one question? kam pa ti greš s tok visokimi petami? al je to zgolj zbirateljsko
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- Poison Girl
- Kofetarica
^^Ja, zaenkrat so te, če pa boljše najdem pa druge. Čis lepo se da hodit, so dost stabilni in presenetljivo udobni, kar drugač ne trdim za nobene Zarine čevlje.
- Poison Girl
- Kofetarica
Ne dolg nazaj. Vem kaj pomen trpet v petah.
Platforma tud mal pripomore se mi zdi.
Platforma tud mal pripomore se mi zdi.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
LuvDancin napisal/-a:^^ Ja, prek Asosa. Poštnina ni bla neki, mislm da tm okol 3-4 funte.
hudo sam tok mau je poštnina?
jz sm pa si kupla prek Ebaya ene za 10€ od ASOSA, nenošeni, gležnarji. Več kot premau sm dala glede na to kok so bli
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]