Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
lolitaa napisal/-a:Če prlepši sliko na forum kr prčakuj pozitivne in negativne kritike.
Kaj, a 2 strani postov "oh kako lepi čevlji" pa je lahko al kako?!A res tok rabiste potrditev od drugih da so čevlji lepi in ste tko hudo užaljene če kera reče da so grdi?
Mislim da nihče ni užaljen.
Samo ne razumem kako so ti lahko čevlji grdi, ker izgledajo neudobni.
Razumem, da nekdo reče, da so grdi. Ne moreš pa na pogled ocent, ali so čevlji neudobni ali ne, razen če jih probaš. Sam to sem hotla povedat. Ne pa da me moti, če kdo reče, da mu niso všeč isti čevlji lepi kot meni. Boli me k****, če so vam všeč.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ok, pardon. Sicer pa vseen ne vem katera se bunila, če bili komentarji slabi.
Sam nekatere še kar ne dojamejo kaj hočem povedat...
Sam nekatere še kar ne dojamejo kaj hočem povedat...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
chiqqa napisal/-a:iskala rdeče čevle 100000 let ker sem hotla res tisto da so perfect pa lepi et voilaaaa, dons jih bom mela za vnnnn waaa
O my gooood!!! Kje obstajajo tile lepi čevlji da si jih kuupiiiiiiim??? Aja pa a obstajajo tut v črni?
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Blondie7 napisal/-a:chiqqa napisal/-a:iskala rdeče čevle 100000 let ker sem hotla res tisto da so perfect pa lepi et voilaaaa, dons jih bom mela za vnnnn waaa
O my gooood!!! Kje obstajajo tile lepi čevlji da si jih kuupiiiiiiim??? Aja pa a obstajajo tut v črni?
ebay hehehehe majo sam v rdeči če sm prou vidla mislm vsaj na ebayu je prou štacuna od te firme Schuh sam ni to turbo schuh al pa kej podobnga!
-
bonnie taylor - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2009
če ma ena slab dan, naj se zapre v sobo in tam ostane dokler jo ne mine..ni se treba nad drugimi znašat..
čevlje se res ne da ocent po sliki če so neudobni..tut men se je že zgodl da so punce govorile da je ta firma nikakva, a se je nakonc velikrat izkazal obratno.
čevlje se res ne da ocent po sliki če so neudobni..tut men se je že zgodl da so punce govorile da je ta firma nikakva, a se je nakonc velikrat izkazal obratno.
-
Balenciaga - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 4. 2007
*mala* napisal/-a:KittyCat napisal/-a:meni tudi niso všeč neudobni mi zgledajo...
Se vnaprej opravičujem, sam kako je lahko videz neudobnosti razlog, da ti čevlji niso všeč?
Ne rečem, če ti vizualno niso všeč...
Balenciaga- upam da bo kaka kombinacija z njimi na blogu!
oo ja bo, bo, ampak prvo morjo dobit tiste perfektne stvari za zraven da ne bom zgledala kot SADOMAZO STRIPTIZETA
vsak lahko izrazi svoje mnenje jap, men so všeč bmk za vas
ps: so zelo udobni, poleg mojih buffalo gleznarjev, najoblj do zdej, ceprou oboji zgledajo zelo mucni
<a href="http://fashion-mongers.blogspot.com/">Fashion Mongers - fashion blog</a>
<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
<a href="http://patricias-closet.blogspot.com/">Patricia's Closet</a>
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:KittyCat napisal/-a:meni tudi niso všeč neudobni mi zgledajo...
Se vnaprej opravičujem, sam kako je lahko videz neudobnosti razlog, da ti čevlji niso všeč?
Ne rečem, če ti vizualno niso všeč...
to sta 2 trditvi: čevlji mi niso všeč (vizualno). zgledajo mi neudobni. še kaj ni jasno?
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
chiqqa napisal/-a:Blondie7 napisal/-a:chiqqa napisal/-a:iskala rdeče čevle 100000 let ker sem hotla res tisto da so perfect pa lepi et voilaaaa, dons jih bom mela za vnnnn waaa
ebay hehehehe majo sam v rdeči če sm prou vidla mislm vsaj na ebayu je prou štacuna od te firme Schuh sam ni to turbo schuh al pa kej podobnga!
O fuuul ti hvala grem kr gledat na net!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov