Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Nass napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:rachka_ napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:sem šla gledat, kako zgledajo ballet boots. šit no
takole: http://images.andale.com/f2/115/106/277 ... G_2920.JPG
OMG. na hitro mi zgleda vse skupaj kot povezane noge kitajk
Men pa za sadomazo sceno
Meni so pa hudi. Ampak ne za vn iz spalnice
u ja..tega maš kukr češ..sma to men ni sexy..potem raj obujm moje rdeče 12cm fetish cevlcke..še raj pa moj vidi ene hude čist navadne,črne al rjave al na prstek al nima veze..sam da ma peto
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Caly, saj za 23€ pa ne moreš pričakovati kaj ful kvalitetnega. Za svoje bom jaz dala 45€. Jih še vedno nestrpno pričakujem. Upam, da bodo jutri že pri meni
-
caly - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
- Kraj: Koper
hmm...ja.Js osebno imam slabe izkušnje z Deichmannom,Vogele shoes in podobnimi.Ker plačaš malo in ravno tolko dobiš.Sej ne rečem nič...si jih kupiš za eno sezono in potem si kupiš nove za drugo:P
Drugače pa si kupujem raje čevlje ki so mi res všeč in so kvalitetni.Ne vem,..pri takšnih čevljih za malo "din din" se mi zdi,da so površno narejeni,da se par čeljev lahko med seboj grdo razlikuje v izdelavi,da materiali odstopijo prej ipd. Verjetno je ravno to namen..da jih čim več menjaš
Drugače pa si kupujem raje čevlje ki so mi res všeč in so kvalitetni.Ne vem,..pri takšnih čevljih za malo "din din" se mi zdi,da so površno narejeni,da se par čeljev lahko med seboj grdo razlikuje v izdelavi,da materiali odstopijo prej ipd. Verjetno je ravno to namen..da jih čim več menjaš
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Se strinjam s tabo. Ampak meni se včasih zdi, da je koker se nastaviš. Na primer, jaz sem lani kupila ene mal bolj športne čevlje, za katere sem dala kar veliko in niso bile tud neki kar x znamke. Po eni sezoni sem jih lahko vrgla stran, ker se mi je strgalo usnje. Kaki 2 sezoni nazaj sem pa kupila ene ful pocen mal bolj elegantne čevlje, neka x firma, dala pa sem za njih 15€. Še sedaj jih nosim, niso nič razpadle, niti barva ni zbledela in podobno. Drugače pa ja, kakor reče moja mama, malo denarja, malo muzike in se popolnoma strinjam z njo
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
deichman je pa podn od podna, kar se kvalitete tiče. ene balerinke za 25euro so ekspresno hitro razpadle, še bolj pa njihovi škornji. okej niso bli velik - 30euro, sam tok pocen pa spet niso. nosila sem jih izključno v suhem vremenu, mazala z unimi kremami za škornje pa so vseeno po skromnih dveh mesecih dobesedno razpadle še tok niso, da bi eno sezono zdržal. rečmo podobne škornji iz turbosucha iz ne vem kulk let nazaj za 6,000sit so pa še danes kot novi. tk, da niso vse low budget prodajalne s šuhi zanič, sam deichman je zame crap roba.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je pa Deichman čist kul. Bolj za stvari, ki jih ne nosim ravno vsak dan. Ker ni ravno vrhunec udobja. Imam pa 2 balerinke, ki sem ju kar precej prenosila in so še zmeri iste (no, mal umazane, ker so bile bele). Pa ene čevlje z peto, ki jih pa itak obujem 2× na leto.
Superge pa itak vedno Esprit.
Superge pa itak vedno Esprit.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Jello (ja, tud tm majo zgleda lepe cevle <3 .. js sm se zalubla v njih), 24,95
So mi pa tako udobni, ko balerinkice, oz ko d petke sploh ni
So mi pa tako udobni, ko balerinkice, oz ko d petke sploh ni
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Adelisa - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2009
http://web.voegele-shoes.com/de/Kollekt ... Ref=859092
to so pa moji novi čevlji, sam da imam jaz takšne v črni barvi
to so pa moji novi čevlji, sam da imam jaz takšne v črni barvi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov