Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
floribunda napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:Men to ni smešno. Sicer se ti to lahko zgodi z vsakimi čevlji s peto, vajen hoje v njih al pa ne.
menipa. ker jo poznam:)
no jest jo ne poznam, pa mi je useen smešno
kaj naj rečem, če bi superge nosila se nebi polomila
sicer mi pa že tko nista ženskice lepo hodile v teh petkah.Prvič sta preveč gledale u tla, neki čudn sta poskakvale, pa po štengah sta šle ko dve kobile. očitno lih nista vajene nekih visokih pet.
jst se rajš ne silm v ene čeule u katerih bi glede na to da ne znam hodt, še tolk hud in drag čevl, izpadu grozno.in takih ženskic je miljooon po ljubljani pač, sam da majo petke ane
sicer pa čeulji grdi+obleke grde+čupa od une tablont čudna.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
kamis napisal/-a:Jah kukrkomu ne... Drgač pa zravn teh oblekc sploh ne pašejo!!
men se tud zdi,da ne pašejo,sam tko ko gledam kšne fotke igralk al pa v revijah pa tko majo zmerej čist ene x kombinacije, da se čevlji in obleka sploh ne ujemajo. to je zdej trend al kako?
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
midva s tipom sva misnla da sta se Lado&Jurij preoblekla v ženske k sta hodila/e gor...ne vem no se mi zdi da nista mele nobene ženske gracioznosti k sta hodile proti odru, ampak sta bolj zgledale k 2 kobile (zard čevljev mogoče?sicer so mi reees ušeč, ampak jih pa morš obvladat drugač hitr zgledaš štorast).
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Joj jst sm se pa učer zagledala v troje čevle; ene balerinke s polno peto v Massu, ene peep toes-se tm v uni trgovinci Ars al Art na Trubarjevi ,pa ene poletne sandale s peto v eni trgovini v BTC. tok me mika, da bi si jih kupla, tko da se zna zgodit da bo0m šla usaj po une v Massa .
Čist tko me zanima: Kok so pa balerinke s polno peto kej udobne pa a se lahko v njih hodi?
Čist tko me zanima: Kok so pa balerinke s polno peto kej udobne pa a se lahko v njih hodi?
-
Jela - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
- Kraj: Bla Bla
To sem tudi jaz mislila, ko sta hodili gor kot dva transvestitahruška napisal/-a:midva s tipom sva misnla da sta se Lado&Jurij preoblekla v ženske k sta hodila/e gor...ne vem no se mi zdi da nista mele nobene ženske gracioznosti k sta hodile proti odru, ampak sta bolj zgledale k 2 kobile (zard čevljev mogoče?sicer so mi reees ušeč, ampak jih pa morš obvladat drugač hitr zgledaš štorast).
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Jela napisal/-a:To sem tudi jaz mislila, ko sta hodili gor kot dva transvestitahruška napisal/-a:midva s tipom sva misnla da sta se Lado&Jurij preoblekla v ženske k sta hodila/e gor...ne vem no se mi zdi da nista mele nobene ženske gracioznosti k sta hodile proti odru, ampak sta bolj zgledale k 2 kobile (zard čevljev mogoče?sicer so mi reees ušeč, ampak jih pa morš obvladat drugač hitr zgledaš štorast).
sej kej dost drgač v takih štorastih šuhah na elastiko že skor ne morš zgledat... k te so pa res dobre sam za afnanje in ubijanje po štengah... da ne rečem da so mi bljek taki čeuli, v kerih zgleda k da maš zvin gležnja in posledično povito nogo
The secret of success is consistency of purpose.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
~NIA~ napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Joj jst sm se pa učer zagledala v troje čevle; ene balerinke s polno peto v Massu, ene peep toes-se tm v uni trgovinci Ars al Art na Trubarjevi ,pa ene poletne sandale s peto v eni trgovini v BTC. tok me mika, da bi si jih kupla, tko da se zna zgodit da bo0m šla usaj po une v Massa .
kašne si gledala? jst mam ene iz massa, ble so 40€, prvič ko sm jih mela so me po 10ih urah noge full bolele, zdej je pa usakič lažje..
Vem kere maš ti, une roza . Men so ušeč ene take k majo srebrne detajle, no kr dost srebrne hehe. Jih bi mela tko zvečer za vm - sicer pa ja v večini čevljev s peto noge bolijo, se je treba navadit, sam pač zanimal me je če so kej bolj udobne te s polno peto kot z navadno.
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:floribunda napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:Men to ni smešno. Sicer se ti to lahko zgodi z vsakimi čevlji s peto, vajen hoje v njih al pa ne.
menipa. ker jo poznam:)
no jest jo ne poznam, pa mi je useen smešno
kaj naj rečem, če bi superge nosila se nebi polomila
sicer mi pa že tko nista ženskice lepo hodile v teh petkah.Prvič sta preveč gledale u tla, neki čudn sta poskakvale, pa po štengah sta šle ko dve kobile. očitno lih nista vajene nekih visokih pet.
jst se rajš ne silm v ene čeule u katerih bi glede na to da ne znam hodt, še tolk hud in drag čevl, izpadu grozno.in takih ženskic je miljooon po ljubljani pač, sam da majo petke ane
sicer pa čeulji grdi+obleke grde+čupa od une tablont čudna.
Ja P***a če se hočš neki naučit rabš mau vaje.. in ti te ženske po Lublani vidš k so še v uvajanju no.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja zgleda, da so res še na uvajanju ja in to čist na začetku, prva stopnja
mam kolegico, ki odkar ve zase, hod v petkah in modelka ma pride v petkah, pa če je treba unih res tahjuđ,tud na Nanos peš.šopingirava po deset ur in ona v deset centi pete hod ceu dan ko v supergah, brez da bi jo kej bolel.njej lohk rečem sam kapo dol, zraven nje se ne upam v petkah stopt, bohvedi kok bi me tlele vlačle, da hodm ko kobila
res je ena reeedkih ki zna zares hodt v vseh oblikah petk, tko kot je treba in pride kamor hoče.Ne pa tlele temadvema z viktorjem so že tri štengence delale probleme
mam kolegico, ki odkar ve zase, hod v petkah in modelka ma pride v petkah, pa če je treba unih res tahjuđ,tud na Nanos peš.šopingirava po deset ur in ona v deset centi pete hod ceu dan ko v supergah, brez da bi jo kej bolel.njej lohk rečem sam kapo dol, zraven nje se ne upam v petkah stopt, bohvedi kok bi me tlele vlačle, da hodm ko kobila
res je ena reeedkih ki zna zares hodt v vseh oblikah petk, tko kot je treba in pride kamor hoče.Ne pa tlele temadvema z viktorjem so že tri štengence delale probleme
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
Jela napisal/-a:To sem tudi jaz mislila, ko sta hodili gor kot dva transvestitahruška napisal/-a:midva s tipom sva misnla da sta se Lado&Jurij preoblekla v ženske k sta hodila/e gor...ne vem no se mi zdi da nista mele nobene ženske gracioznosti k sta hodile proti odru, ampak sta bolj zgledale k 2 kobile (zard čevljev mogoče?sicer so mi reees ušeč, ampak jih pa morš obvladat drugač hitr zgledaš štorast).
jst pa sestra isto!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
men so pa najlepšejši. nujno rabim ene sandale s širokimi paščki.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Hyades napisal/-a:ja menda ima vsak cevljar (oz tudi kaksen deichman tudi) tak model noge (na susto dobesedno), ki vstavis v cevelj (usnjen!), katerega si predhodno namazala z a) alkoholom (pa ne tistim za pit) b) sprejem za raztezanje usnja.
Ej uau.. ta drugi so mi super! Tisti ala gladiatorke, kje si pa te dobila in cena? Krasni so!
Narocla sem jih na http://www.wetseal.com So pa $32.50 drugace...
Lahko imam vse.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov