Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lady_fLame - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Ryu napisal/-a:uuuu a so jih mar že dobil?? ker men je zadnč rekla kao sred marca da bojo šele... am kolk je pa kej peta visoka pr teh?
Vceri v Avstriji so imeli se zadnje 3 pare, tko da nevem. Slovenski Deichmanni so mi predalec, tam nisem iskala :-) V Avstriji pa tistih rjavih z prve strani reklame (na petko) niso imeli vec, sem sprva tiste mislila kupiti ker mi je bolj vsec tanka petka, ampak ko sem sprobala te, sem jih kr vzela ker so res precudovite na nogi, v reklami so mi pa izgledale cisto cheap.
Petka je pa 8,5cm. So pa ful udobni.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Študentka. napisal/-a:Punce kje bi dobila platform sandale podobne tem Klik
ful si želim take sandale za maturantski ples in potem naprej za nosit
kje bi jih imeli ali pa jih bodo imeli ( za zaro&emp vem da bi mogli met kaj takega)
Take sem videla v Massu lani, pa so stali 160€.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Je mogoče katera kje videla takšne čevlje, kot so na tej sliki? Barva ni pomembna (preferiram črno).
Torej zaprti salonarji z luškano (ne predebelo) peto, ki se spredaj pod gležnjem zavežejo s takim lepim trakom??? Res bi jih rada imela ...
Torej zaprti salonarji z luškano (ne predebelo) peto, ki se spredaj pod gležnjem zavežejo s takim lepim trakom??? Res bi jih rada imela ...
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
^^ ful mi je všeč petka.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
pika911 napisal/-a:ammmmm kupla sm jih v stari lublani v trgovini ARS ker na trubarjevi niso mel moj cifre! drgač sva jih pa s fantom vidla tut dons v papriki... bli so pa 40 evrčkov petke je tm okol 8 cm... ful stabilni in ful udobni!
Ful so mi lepi! Nekaj podobnega tudi iščem...
-
AdidasGirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2007
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
bom rajš tuki napisala k pa 'kje kupiti'
Je kera vidla rdeče špičake? da nebi bla visoka peta preveč-do ene 7cm pa res more bit živo rdeča barva!!!! Sej jih je velik rdečih, sam barva ni uredu al pa ma peto 10cm pa bom pol 1,90 velka
prooosmmmm za pomoooočččč:)
hvala vm
Je kera vidla rdeče špičake? da nebi bla visoka peta preveč-do ene 7cm pa res more bit živo rdeča barva!!!! Sej jih je velik rdečih, sam barva ni uredu al pa ma peto 10cm pa bom pol 1,90 velka
hvala vm
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Ryu napisal/-a:hruška napisal/-a:poison girl kakšne nogeeee hehe...pa čevlji tut fuuul dobr pridejo!
to sm tud jest najprej pomislna oooooooo take noge bi tud jest mela... joj zakaj člouk zmer neki tazga hoče, kar ne more imet/dobit?
sej pravm.. sam še samostoječke na črto pa bič v roki pa gremo HOT!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
AdidasGirl napisal/-a:bom rajš tuki napisala k pa 'kje kupiti'
hvala vm
jz jih mam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]