Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
^ se ne da nekih ful ozkih kavbojk noter zatlačit? če so pa spodaj širše jih pa pač povrh gležnarjev nosiš..
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
buubbika napisal/-a:gaby_, tule so ful pocen; KLIK. Sam tu majo spredaj okroglo, al pa se sam men zdi? Men so svetovni, tile zdaj ko bojo spredaj ravno "odrezani".
Pa ful majo nekih akcij!
kje pa ti jamčijo, da je to original? ne vem no, jaz nekak takim stranem, kjer majo ful poceni original stvari,, ne zaupam ravno...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
g00fy_qa - Cosmofrik
gaby_ napisal/-a:buubbika napisal/-a:gaby_, tule so ful pocen; KLIK. Sam tu majo spredaj okroglo, al pa se sam men zdi? Men so svetovni, tile zdaj ko bojo spredaj ravno "odrezani".
Pa ful majo nekih akcij!
kje pa ti jamčijo, da je to original? ne vem no, jaz nekak takim stranem, kjer majo ful poceni original stvari,, ne zaupam ravno...
Gabi, če se boš odločila naročat, bom jaz tudi ene vzela. Samo bi bilo dobro preverit, če so res original. Če so, potem res niso dragi. Recimo klasika za 77.75 eur.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
g00fy_qa napisal/-a:gaby_ napisal/-a:buubbika napisal/-a:gaby_, tule so ful pocen; KLIK. Sam tu majo spredaj okroglo, al pa se sam men zdi? Men so svetovni, tile zdaj ko bojo spredaj ravno "odrezani".
Pa ful majo nekih akcij!
Gabi, če se boš odločila naročat, bom jaz tudi ene vzela. Samo bi bilo dobro preverit, če so res original. Če so, potem res niso dragi. Recimo klasika za 77.75 eur.
Perfect. Sam kako pa veš, katera številka je taprava?
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz bi jih tudi naročila, če bi vedela, da so original.
Po moje niso. So mi tiste klasik najlepše.
Po moje niso. So mi tiste klasik najlepše.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
^če bi imela garancijo, da so original, bi jih naročila zdaj takoj. seveda klasiko.
ampak ponavadi, če je predobro,da bi bilo res, ponavadi ni.
in moram najti eno stran(blog) kjer so napisane vse fake strani, ki prodajajo louboutin.
ampak ponavadi, če je predobro,da bi bilo res, ponavadi ni.
in moram najti eno stran(blog) kjer so napisane vse fake strani, ki prodajajo louboutin.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz sem gledala na eni strani, ki je oultet in kjer naj bi prodajali original. Tile klasični, ki so tle 67€ so tam 200€
-
g00fy_qa - Cosmofrik
How-to-Identify-the-Original-Christian-Louboutin-Shoes
Kul članek.
Se tudi sama sprašujem če je sploh vredno imeti original, sploh ko so "fejki" tako zelo dobro dodelani.
Ta stran zgleda verodostojno ...
Kul članek.
it is better to buy an imitation of the originals, as these replicas are not uncomfortable and they do last almost as long as the real ones
Se tudi sama sprašujem če je sploh vredno imeti original, sploh ko so "fejki" tako zelo dobro dodelani.
Ta stran zgleda verodostojno ...
As the shadow follows the body,
-
gaby_ - Cosmopolitanka
^ravno sem brala članek, da kjer se v naslovu strani pojavi christian louboutin, so tam sigurno fejk.
drugače za original louboutinke se splača naročiti pa preko net-a-porter, neiman marcus ali pa saks. posebej ko so razprodaje. sem brala, da so zdaj ob teh razprodajah na saksu imeli 70% znižanje. ampak to odide v parih minutah po moje.
so pa res tam od 500$ naprej, kar je zame trenutno preveč
drugače za original louboutinke se splača naročiti pa preko net-a-porter, neiman marcus ali pa saks. posebej ko so razprodaje. sem brala, da so zdaj ob teh razprodajah na saksu imeli 70% znižanje. ampak to odide v parih minutah po moje.
so pa res tam od 500$ naprej, kar je zame trenutno preveč
-
^^ Pomoje za 77€ ne dobiš lih neko cheap stvar. Ne bi rekla če bi bli 20€.. Js bi kupla že zato kr take sanjam od kar sm neki skorej enakega vidla v transportu (od Miss Sixty), za neki več ku 90€.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
odvisno. ravno sem brala en blog zapis, ko je naročila po ebayu, plačala 600€, dobila pa škornje iz kitajske, rees slabo slabo narejene.
fora je v tem, da si za 70€ jaz raje kupim čevlje v trgovini, ker za ta denar dobiš res že kvaliteto, kot pa da naročim fejk, ki mi bo po možnosti premajhen, pretrd in ga bom imela obutega samo enkrat, pa še to samo zato ker je louboutin.
jaz imam pač načelo, da raje ne kupim, kot pa da kupim fejk (za katerega po možnosti mislim, da je original), zato bom, ko si bom to lahko privoščila, naročila svoj prvi par iz preverjene spletne trgovine ali pa kar iz njegovega butika.
fora je v tem, da si za 70€ jaz raje kupim čevlje v trgovini, ker za ta denar dobiš res že kvaliteto, kot pa da naročim fejk, ki mi bo po možnosti premajhen, pretrd in ga bom imela obutega samo enkrat, pa še to samo zato ker je louboutin.
jaz imam pač načelo, da raje ne kupim, kot pa da kupim fejk (za katerega po možnosti mislim, da je original), zato bom, ko si bom to lahko privoščila, naročila svoj prvi par iz preverjene spletne trgovine ali pa kar iz njegovega butika.
-
^^ js ne dajam tolko na znamke k vem, da več al manj plačaš samo ime in po možnosti piše na majci še made in china (preverjeno na različnih AJ majcah). Se pa stirnjam da take stvari ni za naročat prek neta, k ne moreš vedet al so ti prou, al so dovolj udobni in še bi lahko naštevala.. Trgovina al neč.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov