Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Punce, rabim mnenje tistih, ki nosite Ugg boots ali kakšno cenejšo varianto iz Bate recimo: kolikor vem za Uggse so iz semiša, ali pač? In glede na to, da slišim, da se da z njimi gazit v snegu, dežju itd., so baje neuničljivi oz. se ne obrabijo tako hitro kot če nosiš kakšne navadne semiš škornje, ki niso za v dež. Koliko je resnice v tem? V Bati in Stiefelkönigu sem videla dvoje ne preveč drage semiš škornje, malo prek gležnjev visoke, kar je zame ravno dovolj, ker visokih ne mislim nosit (optično skrajša noge, sploh če si micen ), pa ne vem kako je s semišem. Uggsi pa se mi zdijo malo predragi za ta material, zato sem v dilemi. Jih nosi katera? Kakšne so izkušnje?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Ne bi vedela, ker jih v Sloveniji še nisem zasledila v trgovini, da bi lahko ocenila iz česa so.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js mam uggice pa jih ne bi nosila za u dez pa sneg ... Nekak se mi zdijo mal prevec obcutlivi, pa lohk trdijo kar hocjo. Sm dala cist prevec dnarja, da bi mi blo useen, ce jih kr prec unicm
Live. Love. Surf.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Jaz si grem danes po tiste moje fav iz semiša in jih bom tudi samo v lepem oz. suhem vremenu nosila.
-
٭tinna¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2006
če katero zanima prodam še nerabljene Uggice.. classic short black, 100€.... ZS
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
ola!
kar se uggic tice: prodajajo jih v trgovini Dux v stari Ljubljani, tanizke so 220 eur, visoke pa 270. zunaj je semis, notri pa merino volna. za nosit so super, kot copatki. ampak valda je cez 200 eur cist prevec denarja za se take mega cevlje...jaz sem svoje narocila v spletni trgovini uggsky za 80 eur, free shipping.
kar se uggic tice: prodajajo jih v trgovini Dux v stari Ljubljani, tanizke so 220 eur, visoke pa 270. zunaj je semis, notri pa merino volna. za nosit so super, kot copatki. ampak valda je cez 200 eur cist prevec denarja za se take mega cevlje...jaz sem svoje narocila v spletni trgovini uggsky za 80 eur, free shipping.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz si jih bom kupila fake v Londonu, če jih najdem. Samo model Emujk.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Kaj, a letos so ze za 20€ drazje k lani Js sm si u Londonu kupla originalne za 150 funtov, funt je pa cist mau vec k evro ...
Live. Love. Surf.
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
vis_maior napisal/-a:ola!
če jih naročim, pa da so mi premajhne/prevelke se da vrnt in zamenjat? + kolk je poštnina?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Jaz mam te semiš, ki sem jih včeraj kupla (niso Uggs, so pa podobne) tudi št. 37, pa drugače nosim 38. So pa res super udobne, mehke in tople.
- vis_maior
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
postnina je 15 dolarjev, ce ti niso ok jih lahko vrnes, priporocam ti pa, da jih res najprej probat v duxa, pol pa pac narocis tisto cifro, ki ti je bila ok. jaz nosim 40 in tok sem tut narocila.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
the dream in your sleep
-
Miss Superstar - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
- Kraj: LjuBljAna
Punce, prosim za en nasvet. Kje v Slo. se da kupiti čevlje znamke Killah? Na njihovi spletni strani sem našla ene reeeees hude, vendar ne vem kje v Slo. jih prodajajo.. Please help meeeee!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov