Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ubijalsko hudi so teli štiklci od poison girl.bi jih mela prec če bi mela mau dinarčkov.Jst bi jih nosila zraven kavbojk al pa km,najbrž morjo noro dobr zgledat.Sam zanima če ti noga kej naprej drsi k hodš al ti na meru stoji?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
rammsteingirl napisal/-a:a ni take čevlje, ki jih je nalimala mucamaca5, pred časom imela madonna?
Jp, mislm da so Chanel. So zanimivi, ni kej.
Poison girl- res hude noge. (sm hotla prej komentirat, pa sm mislna, da bom čudna izpala )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Uaaa... meni so ta zadnji rumeni in ta lila ceveljcki zakon! Res so krasni, po moje to mora biti kar stabilno..
Bi pa rada poskusila tudi tiste cevlje 'brez pete'.
http://www.shoeblog.com/wp-content/uploads/2007/10/antonioberardi.jpg
Niso ravno neki lepi ampak zna bit precej zanimiv obcutek hodit v njih, sploh ker jih morejo narediti posebej zate.. In sploh ker niso poceni xD.
Niso ravno neki lepi ampak zna bit precej zanimiv obcutek hodit v njih, sploh ker jih morejo narediti posebej zate.. In sploh ker niso poceni xD.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ma kaj so taki čevlji sam meni grdi? Mislim, tisti s posebnimi petami in tej brez pet.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^ne..tud meni so grdi
Mi pa tud ni jasno, kako hodiš v teh čevljih brez pete?
Mi pa tud ni jasno, kako hodiš v teh čevljih brez pete?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Samo če so tok težki spredaj, da se ne prekucneš nazaj, morjo bit tok težki, da komi nogo premakneš, no, na moje znanje statike Aaam, pa a je to mišljeno da maš itak vso težo naprej, al tud če sproščenos tojiš, da ne padeš? Sploh si ne predstavljam. Grdo pa še nepraktično.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
..
Zadnjič spremenil Poison Girl, dne 22. Mar. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Intersport (?), nasproti Šube no. 80€.
-
Uf, se sam meni zdi, al je ta Nike ful dvignu cene? Še malo bojo kot Lacostice.
Jaz si ogledujem in želim tele
Jaz si ogledujem in želim tele
Zadnjič spremenil a_pikica_a, dne 06. Mar. 2009 20:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Hyades napisal/-a:Uaaa... meni so ta zadnji rumeni in ta lila ceveljcki zakon! Res so krasni, po moje to mora biti kar stabilno..
Ravno kar sem te brez pete pokazala fantu in je rekel, da so kot kopito od konja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov