Čevlji

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 22. Jul. 2009 14:59

^^ A ti ne boš nehala z reklamo?
Zowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Zowie » 22. Jul. 2009 15:12

Ufff Picaboo, nisem mislila,d a delam reklamo...oz. da koga nerviram...se moram zmenit za očitno tam za procente, da ne bom zastonj delala :wink: le živim z navdušenjem :wink:
Živimo z energijo, navdušenjem in sočutjem!!!
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 22. Jul. 2009 16:07

jaz neveem da ne sme kdo napisat oz. opisat eno svojo izkušnjo, pa že kr dela reklamoo...meni so tudi eni čevlji iz transporta noro lepii...delam reklamo??? :roll:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 22. Jul. 2009 16:16

^koliko vem, je vseh 8 postov, ki jih ima Zowie povezanih z 'noranapetke'. sicer pa jaz ne obtožujem ničesar.

Drugače pa Zowie. Ker si tako navdušena nad to stranjo ti sicer nočem kvariti užitka, ampak če bi prišla nekaj dni pred na ta forum, bi videla debato točno na to temo in sicer, da so vsi čevlji, ki so na nora na petke iz strani ebay in da so tukaj enkrat dražji. tako da če imaš čas in kreditno kartico ti priporočam, da pobrskaš po ebay.co.uk ali ebay.de in imaš iste čevlje za pol manjšo ceno :wink:

drugače pa kakšna slika gladiatork. me zanima, kaj točno si dobila za teh 80€.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 22. Jul. 2009 16:57

gaby_ napisal/-a:^koliko vem, je vseh 8 postov, ki jih ima Zowie povezanih z 'noranapetke'.

Jap, v čisto vseh postih ne pozabi omenit te strani. Tko, da Zowie ne ti men tralala o nekem navdušenem življenju :lach:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Jul. 2009 20:54

Jz sem se pa zagledala v ene čeveljce (kar se res reeeeedko zgodi) in, valda, just my luck, ni blo cifre prave, na netu jih pa sploh ni vidt..
Zowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Zowie » 23. Jul. 2009 9:09

Saj ne vem ali je sploh vredno, da izgubljam besede, po tem ko ste me kar takole na suho obsodile (nekatere, da ne bo pomote :wink: ).

Samo toliko, če nsite opazile, sem se prijavila na forum zato, da bom izvedela kaj več ravno o čevljih in nakupu iz te strani, saj sem se v ene zaljubila...(pa ne mi reči,d a spet delam reklamo, lepo prosim :oops: ) in morda ne bi bilo slabo, če greste še enkrat šteti in pogledate še kako drugo temo, če sem že pod nadzorom :wink: pa brez zamere

In BTW, še nikoli nisem kupovala čevljev po spletu, tudi tokrat jih še nisem, zato sem vas spraševala in še vedno nisem tako daleč, da bi jih, kaj šele iz drugih držav (e-bay,...), ker me je groza,d a mi kaj en bi bilo ok in bi morala vračat oz. vreči denar stran.

Kar se pa reklame tiče, pa mislim, da so ti forumi in tu se verjetno strinjate z mano, razen tega, da dobiš včasih kako pomoč, čista in ZASTONJ reklama za vse možne velike in dobrostoječe firme, blagovne znamke (povečini) H & M, Mango, trgpvina s ponaredki,..................(da je še sama malo naredim :wink: :wink: ), ki jim sploh nič ni potrebno za to narediti ali vložiti.

Ne vem, po moje brezveze ves ta copf in popf, dejmo se pogovarjat (če sem se že včlanila) o stvareh, ki so nam všeč ali nam kakorkoli prihranijo čas ali pa odprejo morda kako novo obzorje, a ni tako lepše ali sem samo jaz čudna? :roll: :eek: :wink:

P.S. Zdej sem pa že zabredla - ne pogovarjam se več o čevljih :D
Živimo z energijo, navdušenjem in sočutjem!!!
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 23. Jul. 2009 17:17

^no jaz sem ti mnenje o tej strani (ki je btw. mnenje večine uporabnic) in to je, da so ti čevlji predragi oz. da jih pač 'lastnice' te spletne strani naročajo iz ebay in prodajajo dalje v slo po višji ceni.
no kakorkoli. bil je dobronameren nasvet da bi ti mogoče prihranila kakšen evro.

se pa v vsem ostalem strinjam s tabo. saj na tem forumu tako ali tako ni več teme, kjer bi se lahko pisalo normalno, ne da bi se zapletli v prepir. :wink:
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 25. Jul. 2009 17:19

borboletta napisal/-a:
Flammable napisal/-a:moje lubice :heart:

Slika

Sm tela že prej slikat svoje čevlčke, ker imam podobne tvojim in imam isti problem kot ti. In sicer, da mi mezinček štrli izpod paska in meni se zdi, da zgleda to mal čudno pol. Ne vem, kaj vi mislste, je to čudno al se da spregledat?

Sm tut jz šele zdej opazla,med hojo mi drgač nikol ne štrli vn,zdej pa je
če vm je to grdo al pa ne me pa tut boli, men so čevlji ušeč in mi niso ne prevelki in en premejhni, da se bom pa pou ure štimala za eno slikco pa tut ne :)
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 25. Jul. 2009 20:49

Meni pa neki zanima, pa ne me met za noro prosim, ker to sprašujem v tem letnem času:D
Namreč včeraj sem probala ene gležnarje gor, zimske, pa ker ful nimam izkušenj z njimi, ker sem do zdaj skos visoke škornje nosla, me zanima, a je normalno to, da maš kr neki lufta v gležnarju, da se ti ne prilega na nogo, ampak da je še placa vmes, zaj nevem a je to normalno, al mam jaz tako tanko nogo, da je tak prišloo...upam da razumete kaj sprašujem:D
Uporabniški avatar
Čokolada**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Čokolada** » 25. Jul. 2009 21:32

Pa še ene nove petke:
Slika

Na nogi fenomenalno, usnjeni, smešna cena. Bata.

Sorry men so pa te kot za kašno staro mamo.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 26. Jul. 2009 8:47

electra* napisal/-a:Meni pa neki zanima, pa ne me met za noro prosim, ker to sprašujem v tem letnem času:D
Namreč včeraj sem probala ene gležnarje gor, zimske, pa ker ful nimam izkušenj z njimi, ker sem do zdaj skos visoke škornje nosla, me zanima, a je normalno to, da maš kr neki lufta v gležnarju, da se ti ne prilega na nogo, ampak da je še placa vmes, zaj nevem a je to normalno, al mam jaz tako tanko nogo, da je tak prišloo...upam da razumete kaj sprašujem:D

Normalno je, oziroma je odvisno od modela.. Nekateri so narejeni tako, da so oprijeti okoli gležnja pri drugih je pa malo prostora. Če pa misliš spodaj okoli stopala, so ti bnajbrž bili preveliki.
Uporabniški avatar
Blondie7
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blondie7 » 26. Jul. 2009 8:56

Mene pa zanima če katera slučajno ve a se da v slo že kupit čevlje, ki bi bli zožani? Sem že malo začela gledat za zimske in jesenske čevlje in škornje,a nikjer ne najdem oznake za ožje čevlje ker mam ponavadi preozko nogo za normalno velikost. :?
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 26. Jul. 2009 15:24

electra* napisal/-a:Meni pa neki zanima, pa ne me met za noro prosim, ker to sprašujem v tem letnem času:D

jaz imam no mojih tudi prostor vmes, če si tako mislila (slaba slika, bistvo je, da vidiš prostor vmes :D )

Slika
There are no shortcuts to any place worth going.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 26. Jul. 2009 15:44

aderyn napisal/-a:

jaz imam no mojih tudi prostor vmes, če si tako mislila (slaba slika, bistvo je, da vidiš prostor vmes :D )

Slika

to me je zanimalo jaa...no torej so že tak nareti, da je prostor vmes nee...tnx;)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov