Čevlji

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 12. Maj. 2009 19:52

Katere pa imaš v mislih? Polna peta, uni res 15cm ali kakšni sandali?
Mene so tisti tačrni res popolnoma obsedli. Takoj bi jih imela, če bi bili kakšnih 40 € manj. :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 12. Maj. 2009 19:57

so bež barve pa nekaj črnega je še gor. peta in podplat sta pa črna. peta je res dobesedno high heel (kar mi je všeč, ker naredi seksi noge).
všeč so mi samo zato, ker bi super pasali k črni pencil obleki in bež clutchki. obula bi jih pa valda samo na poroko (pa morda še enkrat ali dvakrat). zato me moti cena. :)
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 12. Maj. 2009 20:02

gaby_ napisal/-a:so bež barve pa nekaj črnega je še gor. peta in podplat sta pa črna. peta je res dobesedno high heel (kar mi je všeč, ker naredi seksi noge).
všeč so mi samo zato, ker bi super pasali k črni pencil obleki in bež clutchki. obula bi jih pa valda samo na poroko (pa morda še enkrat ali dvakrat). zato me moti cena. :)

A so taki semiševi? Ker potem vem katere misliš. Sem si jih probala pa z njimi hodila po celotni Zari pa moram rečti, da res ni težko hoditi z njimi. :razz: Zdaj pa ne vem ali je ravno fajn to imeti obuto ene 7,8 ur. :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 12. Maj. 2009 20:07

^v bistvu ne. so nek čuden material. in v bistvu so peeptoesi. so pa v mb zari takoj ko prideš netri, na levo mimo oblačil za nosečnice. :)

so pa eni semiševi tudi, samo mislim da so bolj v oranžnem kot v bež odtenku. :?

saj sem že iskala sliko na netu, pa ne najdem nikjer.

hah, sicer pa se je že fant ponudo, da mi jih kupi (ker mu jaz kupujem preveč oblačil in se hoče oddolžiti. :) ). pa še vedno se mi zdi škoda denarja za njih.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 12. Maj. 2009 20:08

Pred kakim mescom, sm Niine bele ogabne škornje označila za najgrše čevlje ever, when i saw this i changed my mind. Slika
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 12. Maj. 2009 20:12

@gaby:
Očitno so dobili neke nove čevlje od takrat ko sem bila nazadnje v Mariboru. Bom v petek pogledala. Drugače pa so se meni res ti dopadli- KLIK.
Now I changed my mind in hočem one lakaste peep-toese :? . Mogoče imajo v Humanico ali pa Jello ( ali kaj podobnega ) kakšne podobni model. Samo res ne vem od kdaj je Zara tako draga postala.
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 12. Maj. 2009 20:18

^ humanic nima nobenih črnih lakastih (tudi nelakastih) peeptoesov! tudi stifl ne. edino v bati sem ene našla, pa imajo neko čudno peto.
teh rdečih ko so na prejšnji strani pa v mb bati ni (ali pa sem jaz slepa).

v jello nisem šla, se mi pa zdi, da se je tudi jello zadnje čase dosti podražil.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 13. Maj. 2009 8:09

Aloha napisal/-a:
pepelčica napisal/-a:Mislim da so tudi v drugih barvah. Nevem kolko so ozki boo. Stanejo pa okoli 30funtov.

Zakaj jih pa pr ns ne kupš? :gruebel:

Ker nemorem hodit po trgovinah...
Kolko stanejo pri nas?
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 15. Maj. 2009 16:35

gaby_ napisal/-a:teh rdečih ko so na prejšnji strani pa v mb bati ni (ali pa sem jaz slepa)

teli lakasti so gledani v Torriju (Trst)
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 15. Maj. 2009 17:35

ve kera kje se kaj takega kupi:

Slika

mogoce se z malo nizjo peto...? definitivno pa ne z visjo
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 15. Maj. 2009 19:07

skinny napisal/-a: Drugače pa so se meni res ti dopadli- KLIK.

Tile čevlji sploh ne zgledajo tako hudo na nogi kot na sliki. Sem jih danes poskušala obuti pa mi nekako niso potegnili.
But I fell in love with this two:
Slika
Ah Zara, Zara :hearts:. 3 ure hoje v njih so pustile relativno male posledice: 2 majhni izbolkinici na prstancu in mezincu. Ampak se splača :cool:
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 16. Maj. 2009 7:36

..Evelyn.. napisal/-a:Pred kakim mescom, sm Niine bele ogabne škornje označila za najgrše čevlje ever, when i saw this i changed my mind. Slika

se strinjam. sicer pa mi je 90% čevljev v tej temi grdih
pa sem se v trgovinah ob podobnih primerkih vedno spraševala kdo za hudiča to sploh nosi. no zdaj vem... pa brez zamere, ker sem jaz najbrž po modnih merilih tega foruma najbolj dolgočasna ever :)
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 16. Maj. 2009 8:17

še mojih nekaj ogledanih :P hehe mogoče bodo pa kkšne moje nove lubice postale :P hehe will se (use humanic)
SlikaSlikaSlika

nism našla slike od enih drugih k majo temnorjav podplat pa črne trakce! ampak noooora na wedge... tok hudi joooooj! eni bodo zihr še moji letos :P hehe
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Maj. 2009 9:20

Joj, v taprve sem se zaljubila tudi jaz! :scherzkeks: Za zadnje pa ne vem, kako bi izgledale na nogi oz. kako udobna je hoja v njih, čeprav so mi hudi. Bo treba it malo pogledat in nakupit nekaj za poletje...
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 16. Maj. 2009 9:23

red_rose napisal/-a:ve kera kje se kaj takega kupi:

Slika

mogoce se z malo nizjo peto...? definitivno pa ne z visjo

Mislim, da bi mogli kej v Bati imeti :) Poglej si na strani.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov