Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MucaCopatarica - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 6. 2006
Punce, mene pa zanima, če je v teh čevljih s polno (leseno) peto lažje hodit kot v tistih, ki imajo tanko petko? Imam precej občutljiva stopala in me pri nošenju petk zelo hitro začnejo bolet, da ne omenjam žuljev in ostalih "poškodb". Tako da petke res zelo redko nosim, vendar pa sem si zdaj kupila oblekico, ki ne zgleda dobro na čevlje brez petke. Od Deichmana mi jih je kar nekaj takih s polno peto všeč...ker ne bi dajala veliko denarja za njih, ker je je tista oblekca bolj za posebne priložnosti.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
MucaCopatarica napisal/-a:Punce, mene pa zanima, če je v teh čevljih s polno (leseno) peto lažje hodit kot v tistih, ki imajo tanko petko?
Po mojih izkušnjah je samo v tem razlika, da so tiste s polno peto bolj stabilne. Če ti nasplošno delajo probleme visoke pete, te bodo bolele tudi v teh s polno peto. Če pa imaš samo problem v hoji (da si npr. še začetnica v petkah) pa bo mal lažje.
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Tiste s polno peto.. hm no meni je precej lazje biti v njih po osem ur +, kakor v stiletto peti, pa itak so tudi bolj stabilni... edino to .
Drugace pa rinca, tvoja nova pridobitev totalno zaziga!
Drugace pa rinca, tvoja nova pridobitev totalno zaziga!
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
waaau, kapo dol res najboljši kar sem jih videla
Kje pa prodajajo kakšen tak model?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^V stari Ljubljani je trgovina Camper. Tukaj.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Ti bodo vrjetno moji, morm še premislit:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov