Čevlji

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Apr. 2009 15:29

Balerinke v tem stilu bi lepše izpadle, takšni čevlji z nizko peto pa res delujejo malo staromodno. No, glavno da je lastnici všeč. :)
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Inčaa » 14. Apr. 2009 17:39

Josephina napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Drugače pa sem očitno edina, ki nebi nikoli dala nase teh čevljev, ki jih je nalimala Libido :versteck:

Jaz jih tudi ne bi obula. Mi delujejo preveč "staromodni", moja prva asosiacija je: babica. Pa nočem bit nesramna, sam povej svoje mnenje.

se pridružujem vajinemu mnenju.. :/
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 14. Apr. 2009 18:29

Josephina napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Drugače pa sem očitno edina, ki nebi nikoli dala nase teh čevljev, ki jih je nalimala Libido :versteck:

Jaz jih tudi ne bi obula. Mi delujejo preveč "staromodni", moja prva asosiacija je: babica. Pa nočem bit nesramna, sam povej svoje mnenje.

jst tut tega nebi dala... nwem no to bi moja baka nosila :?
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 14. Apr. 2009 18:37

Malo OT:
Ampak zanimivo, ne. Ko nekdo napiše, da mu nekaj ni všeč, se pa še kar vse druge opogumijo, prej pa ne duha in sluha :D
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 14. Apr. 2009 19:07

Josephina napisal/-a:

men vsi ti "moderni" salonarji na debelo peto delujejo staromodni in jih zato ne nosim...mam sicer 2 balerinkaste salonarje, ampak z ozko petko in so mi ful všeč, sploh na skinike jih rada nosm :cool:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pika911 » 14. Apr. 2009 19:41

°rainbow° napisal/-a:Malo OT:
Ampak zanimivo, ne. Ko nekdo napiše, da mu nekaj ni všeč, se pa še kar vse druge opogumijo, prej pa ne duha in sluha :D

ta tvoj OT je kr precej OT! eni pač ne sedimo za compom in ne pregledujemo foruma oz. tem ki jih spremljamo na 5 minut da bi ble na tekočem.... tko da pač kdr vidm komentiram pa če je čez 1 tedn in če je že 5 punc pred mano komentiral... tudi pogum nima veze! kaj a me bo zadavla ker mi niso ušeč njeni čevlji? sej moji pa kkšni drugi niso! joj ej poison girl ma prow k je rekla da je nbo več na ta forum... :?
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Apr. 2009 20:01

Še moje balerinke, ene stare, druge nove. Sem jih na zeljo iluzije mogla it preštet in slikat, pa jih bom še kle prilepla. ;)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 14. Apr. 2009 20:48

pika911 napisal/-a: joj ej poison girl ma prow k je rekla da je nbo več na ta forum... :?

Men je pa lih to ušeč na tem forumu, da se skos ene bedarije dogajajo in se mau nasmejem. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Apr. 2009 20:51

Josephina napisal/-a:Še moje balerinke, ene stare, druge nove. Sem jih na zeljo iluzije mogla it preštet in slikat, pa jih bom še kle prilepla. ;)

Slika

Ti zeleni so noro lepi. Iz kje? Pa tisti svetlo roza zdraven tudi.Pa črni v zadnji vrsti.
Sami lepi čevlji, edino... (pa brez zamere)
Ti beli spodaj so mi grozni, pa na spodnji sliki (desno-spodaj) tudi.
Slika

Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 14. Apr. 2009 20:59

Slika

opažam da ma tele bele desno v kotu spodaj vedno več ljudi, ker so zeeloo udobni. :D Vsaj meni so. Pa čeprav se marsikdo dela norca, češ zakaj hodim v hišnih copatih okrog, pa da so grdi ko hudič, ampak so mi obvezna obutev poleti, pa še noga ne švica.
Sama sem znucala že ene 4 pare teh.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Apr. 2009 21:11

*mala* napisal/-a:
Josephina napisal/-a:Še moje balerinke, ene stare, druge nove. Sem jih na zeljo iluzije mogla it preštet in slikat, pa jih bom še kle prilepla. ;)

Slika

Ti zeleni so noro lepi. Iz kje? Pa tisti svetlo roza zdraven tudi.Pa črni v zadnji vrsti.
Sami lepi čevlji, edino... (pa brez zamere)
Ti beli spodaj so mi grozni, pa na spodnji sliki (desno-spodaj) tudi.
Slika

Slika

Zeleni s rozo so iz Humanica, rumeni s Transporta, črni s Stravidariosa.

Uni beli špičaki so res grozni, sem jih mela enkrat na eni valeti, samo enkrat obuti, pregrešno dragi, ampak kaj čmo.
Uni beli spodnji so pa ful udobni, jih mamo samo za po kampu špancirat. :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 14. Apr. 2009 21:12

^^ Mam tud js ene podobne kot ti tiste bele z maturantskega, pa jih tud pogledam ne več :D 90% čevljev imaš res lepih :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 14. Apr. 2009 21:21

Ja, hvala. :) Sem drugac jih ene par sploh ne nosim vec (beli špičaki, modre balerinke, zlate japanke, bele polbalerinke pol superge), ker mi niso vec vsec, ampak sem sla na pobudo prestet vse čevlje, brez superg in skornjev kok jih imam. :)

Drugac pa mam res najraj svetlo roza in crne s belimi pikicami, ker so najbolj udobne balerinke, kar sem jih kdaj mela.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 14. Apr. 2009 21:23

Ne morm vrjet da bom tole rekla (ker sm čist anit balerinke pa tko) sam une rumene so prov kjut :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantasistykke » 16. Apr. 2009 7:43

Hei jst bi pa fu mela neke podonga k tele... ma ktera kakšno idejo kje kupit?

Slika

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov