Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Balerinke v tem stilu bi lepše izpadle, takšni čevlji z nizko peto pa res delujejo malo staromodno. No, glavno da je lastnici všeč.
-
Inčaa - Debatorica
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Josephina napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Drugače pa sem očitno edina, ki nebi nikoli dala nase teh čevljev, ki jih je nalimala Libido
Jaz jih tudi ne bi obula. Mi delujejo preveč "staromodni", moja prva asosiacija je: babica. Pa nočem bit nesramna, sam povej svoje mnenje.
se pridružujem vajinemu mnenju..
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
Josephina napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Drugače pa sem očitno edina, ki nebi nikoli dala nase teh čevljev, ki jih je nalimala Libido
Jaz jih tudi ne bi obula. Mi delujejo preveč "staromodni", moja prva asosiacija je: babica. Pa nočem bit nesramna, sam povej svoje mnenje.
jst tut tega nebi dala... nwem no to bi moja baka nosila
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
men vsi ti "moderni" salonarji na debelo peto delujejo staromodni in jih zato ne nosim...mam sicer 2 balerinkaste salonarje, ampak z ozko petko in so mi ful všeč, sploh na skinike jih rada nosm
-
pika911 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
°rainbow° napisal/-a:Malo OT:
Ampak zanimivo, ne. Ko nekdo napiše, da mu nekaj ni všeč, se pa še kar vse druge opogumijo, prej pa ne duha in sluha
ta tvoj OT je kr precej OT! eni pač ne sedimo za compom in ne pregledujemo foruma oz. tem ki jih spremljamo na 5 minut da bi ble na tekočem.... tko da pač kdr vidm komentiram pa če je čez 1 tedn in če je že 5 punc pred mano komentiral... tudi pogum nima veze! kaj a me bo zadavla ker mi niso ušeč njeni čevlji? sej moji pa kkšni drugi niso! joj ej poison girl ma prow k je rekla da je nbo več na ta forum...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ti zeleni so noro lepi. Iz kje? Pa tisti svetlo roza zdraven tudi.Pa črni v zadnji vrsti.
Sami lepi čevlji, edino... (pa brez zamere)
Ti beli spodaj so mi grozni, pa na spodnji sliki (desno-spodaj) tudi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
opažam da ma tele bele desno v kotu spodaj vedno več ljudi, ker so zeeloo udobni. Vsaj meni so. Pa čeprav se marsikdo dela norca, češ zakaj hodim v hišnih copatih okrog, pa da so grdi ko hudič, ampak so mi obvezna obutev poleti, pa še noga ne švica.
Sama sem znucala že ene 4 pare teh.
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
Josephina - Cosmofrik
*mala* napisal/-a:
Ti zeleni so noro lepi. Iz kje? Pa tisti svetlo roza zdraven tudi.Pa črni v zadnji vrsti.
Sami lepi čevlji, edino... (pa brez zamere)
Ti beli spodaj so mi grozni, pa na spodnji sliki (desno-spodaj) tudi.
Zeleni s rozo so iz Humanica, rumeni s Transporta, črni s Stravidariosa.
Uni beli špičaki so res grozni, sem jih mela enkrat na eni valeti, samo enkrat obuti, pregrešno dragi, ampak kaj čmo.
Uni beli spodnji so pa ful udobni, jih mamo samo za po kampu špancirat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Mam tud js ene podobne kot ti tiste bele z maturantskega, pa jih tud pogledam ne več 90% čevljev imaš res lepih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Josephina - Cosmofrik
Ja, hvala. Sem drugac jih ene par sploh ne nosim vec (beli špičaki, modre balerinke, zlate japanke, bele polbalerinke pol superge), ker mi niso vec vsec, ampak sem sla na pobudo prestet vse čevlje, brez superg in skornjev kok jih imam.
Drugac pa mam res najraj svetlo roza in crne s belimi pikicami, ker so najbolj udobne balerinke, kar sem jih kdaj mela.
Drugac pa mam res najraj svetlo roza in crne s belimi pikicami, ker so najbolj udobne balerinke, kar sem jih kdaj mela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov