Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
matejka** napisal/-a:Kak pa kaj čistite svoje čevlje( adidaske, balerinke, etc)? Bi trebalo mal oprat balerinkice pa to, pa nočem jih v stroj vrečt da se nebi uničle. Hvala.
s šlauhom zuni, še bolje je štrajfiks
Libido, lepe, kooončno ene normalne tlele notr
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Libido. napisal/-a:moji edini čeveljči s peto sicer sm jih kupla že jeseni, ko so bli na znižanju, zdej sm jih pa začela nosit
kakšnih višjih pet nevem če bi sploh prenesla .. že v teh me po dveh urcah začne ful bolet levo stopalo, ki sm si ga poškodovala skoraj dve leti nazaj (avto zapeljal čez ), nevem kako bi blo če bi imela višje pete ...
Luškane
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
matejka** napisal/-a:Kak pa kaj čistite svoje čevlje( adidaske, balerinke, etc)? Bi trebalo mal oprat balerinkice pa to, pa nočem jih v stroj vrečt da se nebi uničle. Hvala.
Balerinke v stroj? Z mokro cunjo jih obriši.
(s)mej se
-
izzie - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2008
- Kraj: Prekmurje
*purple* napisal/-a:matejka** napisal/-a:Kak pa kaj čistite svoje čevlje( adidaske, balerinke, etc)? Bi trebalo mal oprat balerinkice pa to, pa nočem jih v stroj vrečt da se nebi uničle. Hvala.
s šlauhom zuni, še bolje je štrajfiks
Libido, lepe, kooončno ene normalne tlele notr
Jaz jih tudi s šlaufom, nekatere sem pa kar v stroj dala.
Ja, Libido, lepi res.
"Smo stroji za preživetje - robotski posredniki, slepo programirani za ohranjanje sebičnih molekul, znanih kot geni." (Richard Dawkins)
-
kAtz - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
js si pa tele tooook želim:love: Sm jih vidla v filmu sex u mestu, ampak jih je težko dobit. Na ebayu so pa predragi...
http://blog.newsok.com/fashionmatters/f ... andals.jpg
http://blog.newsok.com/fashionmatters/f ... andals.jpg
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Najde se ogromno približnih "ponaredkov" drugih, cenejših firm.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
choco.cat napisal/-a:katz, te so res
Drugače pa sem očitno edina, ki nebi nikoli dala nase teh čevljev, ki jih je nalimala Libido
Se strinjam tako glede prvih kot tudi drugih čevljev.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
choco.cat napisal/-a:Drugače pa sem očitno edina, ki nebi nikoli dala nase teh čevljev, ki jih je nalimala Libido
Jaz jih tudi ne bi obula. Mi delujejo preveč "staromodni", moja prva asosiacija je: babica. Pa nočem bit nesramna, sam povej svoje mnenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov