Čevlji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- seendrahh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2008
- Kraj: Koper
lepi ful ful ful ... kaj zgleda da bojo to poletje spet u modi ? js sm si lani kupla rjave z s.oliverja samo so se mi hitro ponucali .. nič dober materjal .. sigurno grem te pogledat . lušni ful !
poljubci twoji u tami imaju cudnu moc .. to mi fali ;*
- Pauline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
u Promodu so lansko leto ene mel, pa je šla kolegica tja p so ji rekl, da niso naprodaj?? ...sam pol jih je dubila...
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
a_pikica_a napisal/-a:*mala* napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem jih našla na espritovi spletni strani. Po novem pošiljajo tudi v Slovenijo. Ali pa greš v Esprit vprašat.
A to resno al kaj??? Prvič slišim.
Da da
Par dni nazaj so to dodali. Po celi Evropi. Drugače pa poštnina je 10 eurov. Jaz čakam da mama pride domov da mi posodi Mastercard ih ih.
kje to vidte??... jst sm šla na esprit.de pa nikjer nism najdla ... a lohk kšn link prosm
The secret of success is consistency of purpose.
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
mene zanima na kaj boste nosile tele gladiatorke? na navaden outfit al se boste bol "grško/rimsko" napravle?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^ waw čist hudi!:clowm: kje, kok keša?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ryu napisal/-a:^^ pust je biu februarja... ma ej tud na kaubojke/kratke hlače res lepo zgleda (nekj strani nazaj so tud slikce se mi zdi)... zakaj bi se mogl napraulat posebej? (pol bi se tud tista s tigrastimi čevlčki mogla u tigra z repom napraut? )
no, sej je prov tako sem pa vidla lani v HR Elle ful hudo modno zgodbo, tko grško navdahnjeno: tunike + gladiatorke + velik starinski nakit in je ful dobro izpadlo. samo to se mi zdi, da res paše samo na kakšno plažo ali kaj podobnega.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
micamaca napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:*mala* napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem jih našla na espritovi spletni strani. Po novem pošiljajo tudi v Slovenijo. Ali pa greš v Esprit vprašat.
A to resno al kaj??? Prvič slišim.
Da da
Par dni nazaj so to dodali. Po celi Evropi. Drugače pa poštnina je 10 eurov. Jaz čakam da mama pride domov da mi posodi Mastercard ih ih.
kje to vidte??... jst sm šla na esprit.de pa nikjer nism najdla ... a lohk kšn link prosm
Pojdi na www.esprit.com, potem pa Shop----> Slovenia (je link pod www.esprit.com, če dela)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
KittyCat napisal/-a:Ryu napisal/-a:^^ pust je biu februarja... ma ej tud na kaubojke/kratke hlače res lepo zgleda (nekj strani nazaj so tud slikce se mi zdi)... zakaj bi se mogl napraulat posebej? (pol bi se tud tista s tigrastimi čevlčki mogla u tigra z repom napraut? )
no, sej je prov tako sem pa vidla lani v HR Elle ful hudo modno zgodbo, tko grško navdahnjeno: tunike + gladiatorke + velik starinski nakit in je ful dobro izpadlo. samo to se mi zdi, da res paše samo na kakšno plažo ali kaj podobnega.
Mene pa lih to največkrat zmot; pridejo na sceno določeni modeli čevelčkou/cotk, k jih je pač treba znat skombinirat in nikakor ne grejo na use. In bejbe, u želji biti "in", si ta kos seveda takoj omisljo, pol ga pa nosjo na nek čist iks outfit, pr čemer izpadejo (usaj zame) prej kmečke, kot moderne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov